Не съм пробвал в кола, имал съм сгоден случай, но съм предпочел по широчко......за да лежа под, над, отстрани или отзад на жена или кола, обичам да имам място да шавам.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата и... таковането!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Преди няколко дни даваха по новините, че са открили двама души в кола в язовир.От близо месец изчезнали и само ми се наби главата "По мнението на следователите в момент на любовна игра била освободена ръчната".Та.........пробвал съм в колата ама много ми е тясно.187 см съм, а гаджето и тя беше 180 някъде.Абе има ли желание има и начин.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
еднъж съм пробвал и повече нивгаш! аз съм 200 см 115 кг и просто няма такава кола дето да ми даде свобода на действиеиначе отвън се екстра, до я опреш на капака и после само два отпечатъка от цици да те радват на следващия ден на капака.....ееееееххх
няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
..."Колата и... таковането!"... грехота е да не опиташ.След това всеки си преценява... Тийнейджърските години са хубави, защо да не се върнеш за кратко към тях... Удобно, неудобно в тези моменти страстите са най-напочит...
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение..."Колата и... таковането!"... грехота е да не опиташ.След това всеки си преценява... Тийнейджърските години са хубави, защо да не се върнеш за кратко към тях... Удобно, неудобно в тези моменти страстите са най-напочит...
А като гледам по темата, май нито една жена е изказала мнениеAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Ами да ще е много интересно някой от нежната половина да сподели нещо. Например дали не е лапнала в тъмното скоростния лостили нещо от сорта, дадох само пример . .
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениебуахаха скоростния лост...може друго да е направила по погрешка с него
---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:19 ----------
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСекса в колата е уникално преживяване...
ако си с жена и вие за пръв път и на двамата със сигурност ще ви се иска никога да не се е случвало ....sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе незнам за митовете, но на задната седалка се събира легнало момиче ако е висока до 1.60-1.65Това от личен опит...Въпроса е как човек като мен 1.85 да се събере ама...
Иначе пък е забавно, нещо нестандартно...
Пробвайте няма да сбъркате...
Иначе за предния капак на 156 се огъва да знайте ама само по-средата където е от емблемата нагоре по-капака, иначе отстрани е здравоMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Верно, че колежки още не са се разписали.., и това е вероятно защото имат нужда от мотивация?!
Но, да почакаме малко... и наша Вики нема начин да не даде газ...Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 19:18.к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНе е удобно, само френски филми могат да се гледат вътреАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Аз пък съм чувал обратната версия ,че като се такова в колата после се чупи.
А за GTV-то само препоръчвам предварително да се махнат стелките ,че много лошо прежулват коленетеAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеАз пък съм чувал обратната версия ,че като се такова в колата после се чупи.
А за GTV-то само препоръчвам предварително да се махнат стелките ,че много лошо прежулват коленетеКак успя там да се навреш?
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment