Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Е как защо Колежката със френската при 180км/ч я взехте за мезе...1 седмица се обсъждаше...То човек да го е срам да си признае по-пикантните неща
    Силно се съмнявам да е така, но...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Какъв срам бре? Аз досега не видях някой да го е срам тук в тази тема А колежката с френската никой не я е взиамл на подбив. Просто я обсъждахме защото май е най-интересния случай който някой разказа
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Е как защо Колежката със френската при 180км/ч я взехте за мезе...1 седмица се обсъждаше...То човек да го е срам да си признае по-пикантните неща
        Не сме я вземали за мезе бе, тя просто много високо вдигна летвата с тия 180 км/ч и другите колежки ги е срам да се включат понеже техните постижения са около 100-120 км/ч. Сега търсим нова претендетка за първото място, която е поела контрол над ситуацията при 200 км/ч
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Хахахахах,тука май се заформя съревнование за с...ка при най-висока скорост.Не мойте така,че в опити за постигане на първо място като гледам ше загубим много съфорумци .Моята количка дъм я тествал като любовно ложе и смея да твърдя,че е екстра,особено зимата е мееееееееееед (вън вали сняг,тропкаме на място,парното е дзвер),няма тякъв кеф.
          Fiat Tipo`93г - EX
          Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Какъв срам бре? Аз досега не видях някой да го е срам тук в тази тема А колежката с френската никой не я е взиамл на подбив. Просто я обсъждахме защото май е най-интересния случай който някой разказа
            Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
            Не сме я вземали за мезе бе, тя просто много високо вдигна летвата с тия 180 км/ч и другите колежки ги е срам да се включат понеже техните постижения са около 100-120 км/ч. Сега търсим нова претендетка за първото място, която е поела контрол над ситуацията при 200 км/ч
            Колкото и да не искам ще ви разбия малко представите и мечтите...Това което каза Бела беше измислено, не го е правила...говорихме си на срещата и после във форума...Затова че все още няма 180, и всяко истинско постижение ще е рекорд, ама го признаваме само с клипче
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Правила не правила ... това е спорен въпрос който ще оставя отворен
              Ама вижте секс в Тойота Ярис си е друга работа ... вие как мислите,дали е възможно на седалката до пасажера да се прави секс ... ?

Иначе багажника на Вартбург би ставал хубав секс понеже е огромен
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                Правила не правила ... това е спорен въпрос който ще оставя отворен
                Ама вижте секс в Тойота Ярис си е друга работа ... вие как мислите,дали е възможно на седалката до пасажера да се прави секс ... ?

Аааа недейте да намесвате малките коли, защото във Форд Фиеста е много добре
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• И аз тва исках да чуя
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Колкото и да не искам ще ви разбия малко представите и мечтите...Това което каза Бела беше измислено, не го е правила...говорихме си на срещата и после във форума...Затова че все още няма 180, и всяко истинско постижение ще е рекорд, ама го признаваме само с клипче
                    Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                    Правила не правила ... това е спорен въпрос който ще оставя отворен

А, не... ако ще има такива разминавания на версиите ще прекратим съревнованието И без това няма други кандидати - съзтезатиля е само един и за него има да съмнения за измама - тц, не върви така
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                      Само не разбирам, защо женската част от форума мълчи?

Не е като да няма какво да кажат...
                      женската част от форума мълчи, щот мЪ нямаше до сега. Нали ви казах, че мЪ няма 3 дни, бях да хвърча. Мъ кат гледам тука и вие не сте скучали в темата, колежката със 180-те и ко ли не още...
                      Влюбена в Alfa Romeo GTV
                      GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                        женската част от форума мълчи, щот мЪ нямаше до сега. Нали ви казах, че мЪ няма 3 дни, бях да хвърча. Мъ кат гледам тука и вие не сте скучали в темата, колежката със 180-те и ко ли не още...
                        Еми то добре че си ти да поддържаш интригата
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ква интрига бе човек...найш ква простотия ми се случи сега уикенда...ам то тва някои жени мноо нагли бе ...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV
                          GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

ква интрига бе човек...найш ква простотия ми се случи сега уикенда...ам то тва някои жени мноо нагли бе ...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах
                            Иска да го такова ааа
                            Мръсница
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ква интрига бе човек...найш ква простотия ми се случи сега уикенда...ам то тва някои жени мноо нагли бе ...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах
                              Е, ти мое да се лазиш с мен - ко роптаеш?
                              к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                                Е, ти мое да се лазиш с мен - ко роптаеш?
                                Опа мене къде ме забравихте ааа
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X