Първоначално публикувано от Bella
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата и... таковането!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение...живота е едно безкрайно колело, въртящо се следователно...та по тая логика докат се върти един и същи ъгъл от въпросното не може винаги да е горе...чат пат отива и долу...та по повод на това не мислиш ли...,че човек не трябва да се самозабравя в някои неща?к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеЖ зема да съ оженя за тебе! Ти с Алфета, аз със Стильо... вечна дружба!...иии предизвиква най-много емоции.
Влюбена в Alfa Romeo GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениеНайш до къв извод съм стигнала...Алфата можи да не е баш най-красивата кола ама...определено е колата, която прави най-много впечатление...иии предизвиква най-много емоции.
Той секса и колата не са баш свързани...
к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеАй на бас, че ако се качиш в Стилото ми - пак ше имаш повече успеваемост от колкото ако аз се метна у Алфата ти?Той секса и колата не са баш свързани...
ъ ...некак др. коли са ми големи кат седна в тях. ГТВ-то ми е по размер...абсолютно по мярка...кат дъвка в косата залепвам за кожити...
Влюбена в Alfa Romeo GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеТогава бедните, грозни и тъпи какво да правим156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениеЗащо повечето жени не харесват анален секс?
к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеE, да се събудим тогава!Защо повечето жени не харесват анален секс?
1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеE ти изби рибата бива ли такъв въпрос за събуждане у неделя бре
П.П. Мислех в тая тема да не се обаждам, ама на.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеМоже тая сутрин да го е разбрал
П.П. Мислех в тая тема да не се обаждам, ама на.сподели и твоя опит, може да дадеш съвет на по-неопитните
Comment
-
Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщениехайде, хайде, така и така си почналсподели и твоя опит, може да дадеш съвет на по-неопитните
Моя скромен опит е от времето, когато Лада 6-ца беше "върха на сладоледа" и едва ли ще е от полза.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеE, да се събудим тогава!Защо повечето жени не харесват анален секс?
Колеги, тва е гнусно бе хора..., кви са тия неща дет ги плющити рано сутрин?!
Влюбена в Alfa Romeo GTV
Comment
Comment