If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....
Е**хти късметлията аз. ти си луд фен някакъв. ти 100% не си карал толкова много коли, колкото си тествал окачването им... аз мога да се похваля само с 3, даже в моята още не съм правил, а я имам вече от 1 година. може би вече не ми е тръпка, търся удобствата вече
Е**хти късметлията аз. ти си луд фен някакъв. ти 100% не си карал толкова много коли, колкото си тествал окачването им... аз мога да се похваля само с 3, даже в моята още не съм правил, а я имам вече от 1 година. може би вече не ми е тръпка, търся удобствата вече
К'ви удобства бе човеко .... та ти си само на 23 ... на тая възраст би трябвало все още да те влече кърският секс и секса в 'нестандартни' неща като колата
ю
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
бате сефте ли нема не си казал бе пич....с тая алфетка колко ли мацета щи са лепнат.....само един съвет требва имаш здрава скоростна котия че много си играят с лоста...и мои стане авария.....ма нали си алфист нема имаш проблем
145 1.6 120 коня 1998 Няма идеална кола...но има само една която най много се доближава до идеала...и това е АЛФА РОМЕО sigpic
Колеги, мисля че твърде много време отделихме за глупости в тая тема ...Не мислите ли, че е време да се погрижите малко и за жените си, не само за колите? Съчетайте две в едно, ем на жените ви подарък ем на вас самите, пъ и колата шЪ намажи лосион за тяло /п.п. само за кожИтИ това се отнася/...Ето, пействам няколко добри идеи за целта на занЯтието....
Attached Files
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Колеги, мисля че твърде много време отделихме за глупости в тая тема ...Не мислите ли, че е време да се погрижите малко и за жените си, не само за колите? Съчетайте две в едно, ем на жените ви подарък ем на вас самите, пъ и колата шЪ намажи лосион за тяло /п.п. само за кожИтИ това се отнася/...Ето, пействам няколко добри идеи за целта на занЯтието....
Колегитииииииии, излагате се, аз ви подкукоросвам да направите изненада на жените ви, а вие го откарахте към деснислава....ай по-сИриозно малко. и АлфитИ и жените ви заслужават еднакво внимание...
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Тва дето колежката го разправяше - с френската рапсодия при 180 км/ч много ми хареса. Та ако се прави тва-онва в колата има смисъл само за такива изживявания. Иначе на дивана е малко по-удобно.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment