If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласи се, че като се задави няма да и стане кой знае какво. Виж ако главата ми и остане в устата... заеби, че тая работа ще ми се отще за доста време само като се замисля...
EDIT: Сетих се и за един виц в тая насока, който четох наскоро:
Вечер.Тираджия по магистрала.Жена вдига ръка за стоп.Тираджията спира, качва я, жената:
-Обаче нямам пари.
-Няма проблем, ще ми направиш една свирка и готово.
-Ок.
Потеглят.Жената се навежда, била голяма майсторка, на тираджията му станало хубаво да му духат докато кара, пуснал волана и я хванал за ушите.След няколко секудни загубилият управление тир се блъснал и се преобърнал.Шофьорът в безсъзнание.Събужда се, поглежда към ръцете си и вижда че държи 2 уши- по едно във всяка ръка.С ужас се изправил и тръгнал по полето да търси стопаджийката.Вижда овчар:
-Дядо, една жена без уши да си виждал случайно?
-За без уши не знам, но една какъв кур беше налапала.
Няма милост. Това е суровата истина
Btw сега се замислям за обратното - ако е тренирала значи и харесва и ще те кара само по дупките да минаваш, а от това колата се троши. А сега де? Какво ще изберете?! Аз съм лесен, че и без това трябва да правя предни амортисьори
Няма милост. Това е суровата истина
Btw сега се замислям за обратното - ако е тренирала значи и харесва и ще те кара само по дупките да минаваш, а от това колата се троши. А сега де? Какво ще изберете?! Аз съм лесен, че и без това трябва да правя предни амортисьори
Аааа ей това е лошо майта е добре предницата и ако ми я разкърца ще трябва да и го връщам , затова аз ще я разскърцам нея отзаде и ще сме квит...
ПП: Тая тема е една от най-забавляващите във форума от досега които съм чел...
ааа ти серията "Natural" ли ползваш? аз днес поръчах на приятелката ми подарък (изненада) комплект от серията "Skin So Soft"
да е мека тапицерия и да е красива ю
иначе и четирите снимки на бельото са убийствени!
ми за тая серия дет съм сложила от нея снимка, гарантирам че не поврежда кожите, ама за тва дето казваш,че си и поръчал на мадамата не знам какъв ше е ефекта в/у кожите на колата /не е пробвано тва/, а що се отнася до другото, хвани допълни мазилото с нещо от тоя тип кат 4-те снимки... шъ има ефект, убедена съм...доволни шъ останити и двамата. /еййййййй, само да уцелиш правилния рразмер, щото инак рискуваш да нахапеш бой /
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment