Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ухх , върнахте ме в най-хубавите ми години

няма такъв кеф да си на 22 , да живееш на морето , да ходиш цял ден гол, бос само по къси панталони и тъмни очила , да караш мазда 626 , 2.0 на газ естествено , в багажника стоеше по цяло лято дюшек за плаж , плаж през деня , плаж през ноща и пак така всеки ден , пиене пушене и още нещо , ееех

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
      ухх , върнахте ме в най-хубавите ми години

няма такъв кеф да си на 22 , да живееш на морето , да ходиш цял ден гол, бос само по къси панталони и тъмни очила , да караш мазда 626 , 2.0 на газ естествено , в багажника стоеше по цяло лято дюшек за плаж , плаж през деня , плаж през ноща и пак така всеки ден , пиене пушене и още нещо , ееех
      Горката Мазда без амортисьори останала ...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ухаа

Comment

• Алфичката си е достатъчно удобна за един екстремен
          За по принцип не става ама от време на време (например пътувате извън София и си харесте някое хълмче) е перфектна

Та основното е желанието и фантазията
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            Алфичката си е достатъчно удобна за един екстремен
            За по принцип не става ама от време на време (например пътувате извън София и си харесте някое хълмче) е перфектна

Та основното е желанието и фантазията
            Еми да ние говорим за от време на време
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Еми да ние говорим за от време на време
              Но някои казват че предпочитат комфорта или те от време на време в къщи иначе...
              sigpic
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                Но някои казват че предпочитат комфорта или те от време на време в къщи иначе...
                Абе не важното каде, а важното е да има винаги с кого
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

То винаги има с кого Важното е да ти е кеф с тази/този
                  sigpic
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Хем е така батка, хем не е баш тъй. Аре питай "ВИКИ" що не ще да се люшка у хубавицата си? За протокола, да вметна, че неам идея дали го е правила (ама и не ще да казва), но фак(Т) е, че повечето жени се правят на "ощипани монахини" и сякаш секса е нещо краааайно нередно!
                    Иначе, дори да не остане нормална жена за секс в каручката - ше одя на магистралата... и пак некоя бибитка ше ми напраат (към 5 кинта е.. по последни проучвания )
                    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                      Хем е така батка, хем не е баш тъй. Аре питай "ВИКИ" що не ще да се люшка у хубавицата си? За протокола, да вметна, че неам идея дали го е правила (ама и не ще да казва), но фак(Т) е, че повечето жени се правят на "ощипани монахини" и сякаш секса е нещо краааайно нередно!
                      Иначе, дори да не остане нормална жена за секс в каручката - ше одя на магистралата... и пак некоя бибитка ше ми напраат (към 5 кинта е.. по последни проучвания )
                      ми проблема с тва с "ущипаните монахини" го има и при мъжете не само при жените, както казва дедо /тук под дедо да се разбира Фройд/ отричането на собствената сексуалност е проблем, който трябва да се лекува...
                      А тва другото дет го казваш шъ съ направа, че не съм го чула...т.е. прочела...Ти нормъл ли си, да не са свършили нормъл жените, че ше ходиш там?!
                      Влюбена в Alfa Romeo GTV
                      GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• лелее
                        щом и зигмунд го намесихте остава и фридрих да изцитира некой и си ибалу маматъ
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                          Ти нормъл ли си, да не са свършили нормъл жените, че ше ходиш там?!
                          Не четеш м/у редовете драга... споменах го хипотетично... и аааааако евентуално се свършат нормъл женските... което, надявам се няма да е през този ми живот. Аз много тача разкрепостените хора.., а да дам пари за мурва си е меко казано нелепо.., шот съм си убаФ , а и до сега (да чукна на дърво) съм доказвал не веднъж, че все още ставам.

п.п.- прииска ми се да те видя.

п.п.2- Иначе, и за това, че ощипани "мъжкари" има - фак(Т) (ПРАВА СИ)
                          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            лелее
                            щом и зигмунд го намесихте остава и фридрих да изцитира некой и си ибалу маматъ
                            и ще се превърне в образователна тема

Comment

• Не ми стана ясно,какво против платените к*рви имате ?
                              п.п.
                              Ники,
                              нали не очакваш ,сериозни отговори в такава тема
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                                Не ми стана ясно,какво против платените к*рви имате ?
                                Че са платени
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X