If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ко стаа тука бе, вие верно съвсем я обърнахте темата на пълна лигавщина...?!
Е, когат сме сериозни - обвиняваш ни в гнусотизъм. Когат се залюбим - пак не бива.
Следващият въпрос тогава е: "Може ли да се угоди на жената?" То в кола не става.., на поляната не става, на предния капак е мръсно, на задния е високо... кожа трябва да има... чаршафи ку е възможно... дори и матрак ше трябва да се урЕди...
Еееееееееееееее, угодия немате бе!
Моа да споделя, че... Вики когат я видях за сефте и.., оная ми работа ме прасна в челото - ноу ми е гот да скифтам убава маца в убава каруца!
Вики, от де толкуз агресия в теб бе мила?
Удари в главата, с колената... мъдята...
Той мъжа ти ако иска да отиде некъде при друга... и ти с прискрипване на ръката й ли ше си го върнеш? Питам си само.., от чисто любопитство - за мен отговора е ясен.
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
Е, когат сме сериозни - обвиняваш ни в гнусотизъм. Когат се залюбим - пак не бива.
Следващият въпрос тогава е: "Може ли да се угоди на жената?" То в кола не става.., на поляната не става, на предния капак е мръсно, на задния е високо... кожа трябва да има... чаршафи ку е възможно... дори и матрак ше трябва да се урЕди...
Еееееееееееееее, угодия немате бе!
Моа да споделя, че... Вики когат я видях за сефте и.., оная ми работа ме прасна в челото - ноу ми е гот да скифтам убава маца в убава каруца!
мммдаммм, а кат видите мадама в самолет и после др. работи ви стават, повръщате в следващите 20 минути хахаххаха....
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment