Известие

Collapse
No announcement yet.

Комично ПТП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Комично ПТП

"Комично" го определям сега, след оценката на щетите (които се изразяват в една черта от пластмаса на вратата). Но имаше потенциал за голяма беля.

Седя си първа кола на червен светофар на Сливница, вдясно от мен друга кола. Насреща същата конфигурация, само че имаше и един моторист, застанал на разделителната линия до колите.
    Чувам го че си ручи нещо, мяркам го с периферното зрение, но не проявявам интерес - моторджийска му работа, викам си, нека си се радва. В следващия момент обаче долавям движение откъм него - обръщам се и виждам как се изстрелва към мен... ама само моторът
    Мотористът седнал по турски на стоп линията, върти глава и мига на парцали (тва с мигането само го предполагам де, момчето беше с каска )
    Тъкмо да ме обземе паника от неизбежното (нямаше накъде да мръдна) ииии... светва жълто - гааааААААЗ, бягам и надясно, доколкото позволява колата до мен. В тва време мотористът се е окопитил и тича след мотора. С мотора вече се разминаваме безконтактно, макар и на косъм, и си отдъхвам (тва нещо се случва в рамките на 3-4 секунди).
    Прибързано!
    Точно до задната броня моторът най-после пада (нищо чудно, като се има предвид кой го е учил да кара ) и ме закача. За щастие - леко и с някаква пластмасова или гумена част.
    Спирам след кръстовището и слизам да видя кво става зад мен, но мотористът вече си беше "хванал коня" и драсна все едно нищо не е било.
    Превъртам наум ситуацията и се сещам за лафа "Синджиря си иде, козътъ я няма"

Такива ми ти работи... целият ден вчера беше пълен с олигофрении и тази се вписа чудесно. За капак отидох да гледам и "Гадни копилета", та си оправих вкуса и затапих подобаващо в същото време

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Добре че се е разминало с по-малкото.Някой моторджий наистина са дебили, въпреки че баща ми е моторджия.Най-малкото, поне можеше да дойде и да се извини или нещо да каже де да знам.А как е филма хубав ли е ?

Comment

Досаден е малко, ама ловеца на евреи се справи много добре
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Колега,

ние с теб май се засичаме чат пат, ма сигурно само когато не закъснявам, а това се случва рядко
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

филма е изпипан на всяко едно ниво, а всеки диалог си беше малко празненство

истински тарантино , може би най-доброто от кучетата насам
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Мда, диалозите са култ, съдрах се от смях на селяндурския южняшки акцент на Брад Пит и "италианския" на двете еврейчета
            "Мааааааргареееттттииии"
            А Ловеца на евреи Ланда като нищо ще добави и Оскар към Златната палма от Кан

(Нямам против да се отцепим в офтопик на филмова тема. Даже по-добре, че да не се метнем в посока "малоумни мотористи" - не е тва целта на темата )

Comment

ловеца беше невероятен, физиономията му ме караше да се подхилквам от кеф - много добре беше уловил "психопата"
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Колега пак е малкия дявол...
                Иначе това че той е избягал е голяма простотия, но...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бе то в мелето на тва кръстовище не е нито аз да обръщам да го гоня, ни той мен - добре че не се наложи, наистина. Аз имах опасения да не би след разминаването с мен моторът да се нацепи в следващата кола, но всички сме минали метър явно...

Comment

Working...
                  X