Въпросът ми е какви са стъпките, за да променя статута на кафене в такъв на магазин за нехранителни стоки? Евентуално ако е много сложно да го направя сам, адвокат ли се разправя с тия неща или някой друг? Чувал съм, че били големи мъки за промяна на статута от магазин за нехранителни стоки в такъв за хранителни, но обратното си мисля, че ще е по- лесно. Благодаря ви за отговорите предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какви са стъпките за промяна статута на помещение
Collapse
X
-
Почетох малко из нета и видях, че са хиляди процедурки и документи по отварянето на магазин. Нямам време и сили да се преквалифицирамзатова направо ще попитам- препоръчайте ми към кого да се обърна да ми свърши цялата работа по отварянето на магазина? Не ми е съвсем ясно адвокат ли да си наема или някой счетоводител или някой друг се занимава с тези неща?
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеПочетох малко из нета и видях, че са хиляди процедурки и документи по отварянето на магазин. Нямам време и сили да се преквалифицирамзатова направо ще попитам- препоръчайте ми към кого да се обърна да ми свърши цялата работа по отварянето на магазина? Не ми е съвсем ясно адвокат ли да си наема или някой счетоводител или някой друг се занимава с тези неща?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеПочетох малко из нета и видях, че са хиляди процедурки и документи по отварянето на магазин. Нямам време и сили да се преквалифицирамзатова направо ще попитам- препоръчайте ми към кого да се обърна да ми свърши цялата работа по отварянето на магазина? Не ми е съвсем ясно адвокат ли да си наема или някой счетоводител или някой друг се занимава с тези неща?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеОбясни на прост български какво искаш да направиш, какви документи имаш и какво е било преди това. Може да не е толкова сложно, просто дай по конкретно инфо.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИмам фирма, не е регистрирана по ДДС. Имам договор за наем на помещение със статут на кафене. Искам да направя от него магазин за нехранителни стоки- домашни потреби.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment