Известие

Collapse
No announcement yet.

Обаждания по телефона с цел да те излъжат и да ти вземат парите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На един приятел на баба му така се обаждаха, но бабката хладнокръвна се оказала...ревял някакъв по телефона и и казал "бабо аз съм, катастофирах и ударих човек...", ама тя се усетила жената и питала: "Как се казваш бабе?", оня пак- "абе аз съм бе бабо..", и тя пак - "как се казваш".... и оня затворил...
    Незнам не може ли обаждания от този сорт да се проследяват в последствие...??
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
      На един приятел на баба му така се обаждаха, но бабката хладнокръвна се оказала...ревял някакъв по телефона и и казал "бабо аз съм, катастофирах и ударих човек...", ама тя се усетила жената и питала: "Как се казваш бабе?", оня пак- "абе аз съм бе бабо..", и тя пак - "как се казваш".... и оня затворил...
      Незнам не може ли обаждания от този сорт да се проследяват в последствие...??
      Лошото е, че възрастните хора дори и да се усетят по някое време, вече им се е разхлопало сърцето. Аз съм инструктирал нашите ако чуят такова нещо, веднага да затварят (за да не им пълнят главите с глупости та да им пада сърцето в петите) и веднага да ми звънят на мен - имам 3 мобилни и жената има 2 - все на един от тях ще ни открият.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
      X