Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся магазин за каски, мото екипи и прочие.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Точно си мислех и аз да пускам подобна тема Идея за добри и евтини магазини в US или рискуваш директно и-бей ?
    Между другото, тука в момента e намален стария модел Shoei xr-1000 и е 750 лева , което не е далече от цените на запад . Огледален визиор 155 лева . Якета Alpine stars средно с 200 лева над щатските цени ....

Аз се опитах да спазаря едно Кавазаки zx6r 2003, но не ми хареса цената и сега най-вероятно ще търся голичък .
    Suzuki GSR 600 или Yamaha Fz6 след 2006-7. Има по-добри цени втора ръка , доволно бързи са и несравнимо по-комфортни в града . Пример:
    http://www.youtube.com/watch?v=PUOLQTVht2Y

Ако има пари за пистарка от тези години, не бих се колебал и секунда
    Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

Какво ще рече, че "рискувам" от и-бей ? Плащам през ПейПал и общо взето гледам продавача да е с над 99% позитивна репутация и да е Power Seller...

Тука в БГ разбирам да слагат надценка 50-100лв на дадено нещо..., ама те се престарават 200-300лв надценка. Е мерси, нека си киснат по магазините и да си държат стоката...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Еми рискуваш ще рече - ти плащаш за каска AGV и получаваш каска от войната ... ходи доказвай после и слагай отрицателни мнения . Колко излиза доставката, ако не е тайна ?

Колеги, надявам се скоро всички да сме с двуколесни (може и 3 ) и да направим едно каране .

Comment

Не мисля, че има подобен риск, колега
          Има си ред и процедури, които предпазват от подобен род измами.
          Не е невъзможно, но е малко вероятно!
          Доставката зависи от страшно много неща, но в повечето случаи от САЩ за каска е в рамките на 40$, а за екип може да достигне и 100$.
          От Европа е малко по-евтино.
          sigpic

Comment

65$ е доставката + някаква застраховка (понеже пътува за държава от третия свят - България...).

А вчера стана една беля...Приятелката ми взе на заем една каска Marushin RS1 Carbon от познат..
            Каската беше на има-няма 5 слагания. Та тя си купи скутерче и по едно време реши да сложи каската на седалката, докато нещо се оправяше.... За нещастие каската тупна на земята. Резултата е, че се охлузи на 2 месета с големината на оризово зърно и има 2 супер мънички драскотинки по визьора...Собственика на каската естествено не беше много щастлив и поиска да му купим нова каска (същата)..., а другата остава за нас...
            Утре ще ходим да поръчваме каската...Но другата не е нито моя, нито нейния размер (XL е ) и затова ще трябва да я продадем, за да избием все пак някой лев....
            Цена нова в магазина е 640лв...Ние я продаваме заради козметичните, подчертавам ЛЕКИ забележки за около 500лв...
            Ще я пусна утре в ПРОДАВА..., та ще ви ПОМОЛЯ да предложите на някой ваши приятели и близки, ако случайно се интересуват и си търсят хубава, лека (1кг) и практически нова каска да звънкат на 0889895552. Могат да погледнат каската по всяко време в СОФИЯ!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Без да ми се сърдиш, но повече от 400лв. не вярвам да вземеш, не защото не струва повече, а защото няма кой да ги даде за "Марушин" - всеки ще предпочете "Арай" или "Шой"
              sigpic

Comment

Аз няма за какво да ти се сърдя, напротив...Мерси много за съветите, полезни са ми! Абе само да има търсене, ще я спазарим и ще направим коментар в цената..., ако е за някой от форума (или негов познат) и за 400лв ще я дадем!

FIAT Coupe 16VT

Comment

Когато плащаш в Ebay чрез Paypal няма риск, от няколко години всички плащания преминаха по този начин. Плащайки чрез Paypal, се гарантира за стоката и плащането, и дори след получаването можеш да отвориш Dispupe или Clame и ще ти се възтоновят парите. Направих поръчка за стока с цена от 400$ и имаше пробле с продавача, след два дена парите ми бяха възстоновени от paypal. Няма риск и това си е. нито за плащането, нито че ще получиш друга стока. Insurance е добре да се плати, но 65$ е доста високо колега. за доставките са сигорни. Кажи на пича, продавача да напише ниска стойност на пратката с две цели:
                  1/ да не те обмитяват
                  2/ ако е ниска стойността, ще е нисак застраховката, когато има застраховка се слага един допълнителен стикер на пратката, демек внимава се с нея.

Поръчвай, няма страшно, затова е пейпал. И гледайте фийдбека на продавача, ако има продажби само на дранкулки, не се занимавай да купуваш каска от него. и дори каската да нети хареса мн от тях предлагат да се върне и да се смени безплатно.

Тази каска е мн добра, наградена с 5 звезди, високо звание за качество и здравина е. и е подходяща за обиколка на глава 61-62см. цената е мн мн добра и ефтина с мн под продажната е. На същата марка има мн страхотни каски, не от карбон, но за по ниска цена от 300 лева нагоре с доставка и застраховка.
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:05.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колега мисля, че нещо си се объркал или аз не ти разбирам правилно поста...

Значи моята каска я поръчах още миналата седмица понеделник от и-бей (AGV Ti Tech)

Историята с карбоновия Марушин е описаана 2 поста по-нагоре...Тази каска я ПРОДАВАМ. Но за това, че е добра спор няма Ако беше размер L щях да си я запазя за мен и да си ги менкам

FIAT Coupe 16VT

Comment

Късно вечерта като съм чел може да съм пропуснал, съжалявам. Иначе каскато която продаваш върви над 600 нова, страхотна е спор няма. като пристигне шлема наснимай го да се радваме и ние
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Диджи, следи баце обшжите по форумите за мотори - има прекрасни екземпляри на много добри цени
                        Ако искаш мога да ти пусна обява за каската, ако нямаш регистрации?
                        sigpic

Comment

Кики ще ти бъда много признателен, ако можеш да пуснеш обявата в мотофорумите, в които имаш регистрация(наистина аз нямам рег., но ги чета редовно)...Днес или утре ще я снимам и ще пусна снимките да се види за какви миниатюрни драскотини става дума

FIAT Coupe 16VT

Comment

Разход?

Много ми е интересно какъв разход дават някой мотори.Примерно grs 600, CBR900..... Ninja600.... R1? Благодаря
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

600сс:
                              7/100 градско.
                              5/100 извънградско.

1000сс:
                              грубо, с 1 литър повече.

Като подчетавам, че много зависи колко газ даваш, но в общи линии е това!
                              Ако ръчкаш много, може и над 10/100 да отиде
                              sigpic

Comment

Опа. Почетох малко , че съм босичък в онлайн търговията :П. От щатско доколкото разбирам се плаща мито за стоки над 50$. Ако продавача ти напише по-ниска стойност вече сам си слагаш главата в торбата да ти прати друг продукт.

Вчера btw ми предложиха чудна машина. GSXR K8 1000 за 12500 , направен с нови спойлери. Това от едни пичове , които се занимават с внос на мотори от УС. Хубаво е , че мотора може да се види как е паднал и какво му е и поне според мене е като нов. Сега кофтито е , че ми идва скъп , а и съм карал К7 на един приятел не веднъж и нещата са сериозни за първи мотор. Някои ако има интерес може да го погледне. Аз все още си търся 600.

Comment

Working...
                                X