Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся магазин за каски, мото екипи и прочие.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ударен мотор от САЩ е доста рисковано да се купува, заради проблемната регистрация тук

А някоя снимка или обявата дали може да ни покажеш, колега?
    sigpic

Comment

Ами не мисля , че е обявен някъде. Момчетата имат сервиз, който в момента се намира на Бистришко шосе в една пресечка и най-добре да се отиде с някой , който го знае. Мене ме заведе приятелче, което преди да смачка К7цата там си я поддържаше и казва , че са точни агенти. Бил съм само вчера и просто не мога да го обясня къде е , но някой ако има желание да отиде съм на линия. Предполагам , че моторите преди да ги изтипосат като нови, не ги обявяват . Сега има друг момент , че в момента в Сузуки има к7 750 за 15 16к с 2 години гаранция.
      Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

Днес ми дойде каската...Супер е! Имаше един момент, в който "изтръпнах" като ми казаха, че има вероятност да платя МИТО + ДДС за каската....

Самата пратка не дойде по пощата, както други малки покупки, които съм правил...,а ми пратиха писъмце от МИТНИЦА СОФИЯ, да дойда че имам пратка от САЩ...Преди това едни приятелчета ме "наплашиха" , че за пратка над 45 евро си плащаш като поп....Мито + ДДС 20% от цената на стоката....Аз от там щях да припадна....викам..Егати и каската, очертават се още 120$ на минус и къде ще ми отиде кяра от пазаруването по И-Бей...>!? Звънкам на Ферариста, че той все пак има доста вземане даване по Ибей...И той потвърди..От там Шах и мат... Отивам в митницата и все пак продавача е проявил съобразителност и на цена на стоката е написал сумата....40-50$ не помня точно Та в крайна сметка се оттървах без да плащам нищо и по живо по здраво...
        Пиша ги тия романи, с цел ако някой колега поръчва скъпи неща, да се разбере с продавача да ги пише за по 20-40$ не повече!! Иначе....

Та самата каска ми стои плътно...без каквито и да било "луфтове"...До колкото прочетох в други форуми за АГВ Ti Tech си е чисто състезателна каска, която чувстваш по-стегната от нормалните...(нещо като сравнение между Рейсинг седалките във WRC колите и нормалните седалки в нашите коли)...Като цяло съм доволен!
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз имам познат на софийската митница и по-скъпите стоки (цяла комплектована предница за мотора) си ги взимам след работно време
          А по принцип каската трябва да ти стяга малко, НО без да ти причинява болка или неудобство.
          Някой път на живо ще ти обясня
          Като си я сложиш и я закопчаеш, хвани я отзад за врата и вдигай нагоре/напред, все едно се опитваш да я изхлузиш през брадата - ако излезне не е за теб!
          sigpic

Comment

Аз съм от Надежда..., мисля и че ти също...Дай да направим някъде среща тамън да се запознаем
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Утре привечер?
              Ще ти обясня къде да дойдеш и ще се видим при мотора, тъкмо да го пробваш дали ти пасва като концепция "naked-bike"
              sigpic

Comment

ОК Супер Пиши на ЛС само къде и кога

p.s. Ето и обещаните снимчоци

Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 09:55.

FIAT Coupe 16VT

Comment

Колеги , не знам видяхте ли се , не се ли видяхте , но аз вече съм моторизиран и предлагам другата седмица да си направим една малка мото среща.
                  Може да се пусне отделна тема, ако тази не ви се струва удачна ?!
                  Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    p.s. Ето и обещаните снимчоци
                    Браво, браво, ти-теча е много арна тенжера за скафандъра на човек.....разгледай се из ибея за различни визьори, аз си зех един затъмнен, ама от мотористи знам че за вечерно каране не е особенно готино, макар че аз каската я ползвам по друго предназначение и не ме бърка.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                    X