Известие

Collapse
No announcement yet.

Снощи едно Клио спря в мене, пишман шоферите избягаха.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Това с ударите отзад е тенденция, знам няколко случая, но това е един доста показателен клип за идиотщината у бургаските шофьори , към края е удара.... http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8
    ЛЕЛЕЛЕЕЕ този в буса закъде летеше???? Аз там редовно минавам като съм в Бургас, но малко по-рано се изнизвам надясно, че на този светофар не ми се виси! ЧУДО че няма пострадали!!!
    Местоположението, като град, няма значение! Важно е да се внимава навсякъде!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Най- вероятно лапето е пило и за това е избягало.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Това с ударите отзад е тенденция, знам няколко случая, но това е един доста показателен клип за идиотщината у бургаските шофьори , към края е удара.... http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8
        А не трябва да е тенденция...
        И аз бях в Бургас при сестра ми за 2 дни...Акъла ми се взе всеки кара както си иска и нито една патрулна кола не видях за тези 2 дни...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

След 3 боядисвания на задна броня само за това лято , мой приятел си сложи теглич . Така че едва ли е само в Бургас
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
            Само аз ли забелязах, че Реното е потрошено, а на Алфата почти нищо й няма, освен че ще се пребоядисва?! А можеше да е много по-зле
            Ако Алфата беше отзаде, а реното отпред щеше да е по-различно, принцип на механиката - Всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодийствие !
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
              Ако Алфата беше отзаде, а реното отпред щеше да е по-различно, принцип на механиката - Всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодийствие !
              Винаги става така. Този отзад поема голямата част от енергията на удара.
              sigpic33201
              930 Quattroporte

Comment

Освен това при спиране муцуната се накланя надолу, а задницата скача нагоре. По тая причина муцуната на влизащия изотзадзе среща по-твърдата част на колата отпред и пораженията са по-големи.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е днес точно преди 1-2 часа станах свидетел на 'чукване' отзад.
                  Чакам да пресека на орлов мост (пешеходец съм), и гледам някво БМВ в локалното си чака на светофара, новичко лъскаво ама направи ми впечатление че беше откачена бронята отстрани от някакъв удар. Гледам го и си мисля язък за хубавата кола, вътре няква мацка си говори по тел... и след малко гледам как колата зад БМВ-то се приближава все повече към него, ама няма намерение да спре, и 'туп'. Пича отзад се заблял нещо опрява някви кабели и си говори по телефона, усети се едва като се спря в предната кола.
                  Съвсем я съжелих мацката, откачена предната броня, ся някъв я удари отзад (леко де) ама пак е баси каръщината...

Та навсякаде може да ти се случи, някой да се заблее....
                  sigpic
                  146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Иначе въпросния шофер днес вече се яви в КАТ, пак разиграва катаджиите, отказва да дава документи, панаири и т.н. В крайна сметка му написаха няколко акта, единия от които за 500лв и му казаха, че книжка повече няма да види!
                    Ба**и дрисльото... И къде ще иде, че няма да дава документи. Така или иначе са му решили проблемите с документите, поне тоя за карането на кола, вече няма да му бере грижата. Не че няма да седне да кара и без книжка лекето...
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Ба**и дрисльото... И къде ще иде, че няма да дава документи. Така или иначе са му решили проблемите с документите, поне тоя за карането на кола, вече няма да му бере грижата. Не че няма да седне да кара и без книжка лекето...
                      Точно това и аз казвам...Сам си е направил най-лошото, първо избягал, после се прави и на важен...бреххх нахалство до няма и къде...сега книжка ще види ама на куково лято, но най-лошото е че той няма да спре да кара...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                        В Бургас там сте луди шофьори. Миналия месец като пътувах от Сл. Бряг към Приморско, минах през Бургас и както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.
                        Реното на сливенско ми прилича.
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                          В Бургас там сте луди шофьори. Миналия месец като пътувах от Сл. Бряг към Приморско, минах през Бургас и както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.
                          Иди в Русе, там са по-луди. Мислят си, че правилата за движение не важат за тях. Тролеите карат със скорост на границата на разпадане на части, леките коли, бусове и камиони дават газ до дупка, а ако тръгне човек да пресича... хм, по-добре да не пресича, ами да прелети отгоре ако може... Улиците им са вълнисти и ако имаш късмет като слезеш от колата ще са ти останали 1-2 читави пломби в устата...

Comment

Еее колега.Не си съвсем прав за улиците(за другото си е кажи-речи така).Ако русенските улици за теб са зле,не знам какво ти е мнението за варненските....Яко лунен пейзаж
                            146 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                              Реното на сливенско ми прилича.
                              Да такова е СН 1221 НН, но 100 % не е от Нова Загора, защото не съм го виждал...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от alfa 146 Покажи съобщение
                                Еее колега.Не си съвсем прав за улиците(за другото си е кажи-речи така).Ако русенските улици за теб са зле,не знам какво ти е мнението за варненските....Яко лунен пейзаж
                                За Варна не мога да коментирам, защото последно съм бил във Варна на 9 г., а ся съм на 25.

Comment

Working...
                                X