Известие

Collapse
No announcement yet.

Снощи едно Клио спря в мене, пишман шоферите избягаха.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Точно това и аз казвам...Сам си е направил най-лошото, първо избягал, после се прави и на важен...бреххх нахалство до няма и къде...сега книжка ще види ама на куково лято, но най-лошото е че той няма да спре да кара...
    Колега, я кажи сега какво стана с това момче? Какви нагазания ще тъпри и това с няма да види книжка повече верно ли е или?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

За птп и бягане от птп-то 4 точки и 100 кинта е за птп-то май , другото е месеци без книжка и пари пак.
      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Разбирате, че не ми е много интересно какво, що е станало с тия папагали, гледам си моята щета Относно бягството, доколкото разбрах като си напуснал ПТП и не могат да те проверят за алкохол, се смята автоматично, че си употребил. Още си търся светлоотразителя, ако някой има идея!! Дали се продава като нова част?
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
          Колега, я кажи сега какво стана с това момче? Какви нагазания ще тъпри и това с няма да види книжка повече верно ли е или?
          1. Направил е ПТП.
          2. Избягал е от него.
          3. Така няма проба за алкохол, което автоматично се смята е употребил.
          4. Не иска да се яви доброволно в полицията.
          5. Заяжда се с полицаите.
          6. Не си дава документите...

И още неша ще е имало...За мен лично 2 год. книжка няма да види, но според мен вече си кара пак кола, само че без въпросната книжка...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Продават се такива нови за фиат,трябва и за алфата да има.
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Благодарности на Николов за отразителя, много точен тип! Няколко дена след инцидента жена ми "оправи" и предната броня, така че реших да пръскам и двете наведнъж. Какво да се прави жената вместо да "маневрира" "ма нервира". Използвах случая да си сложа парктроник, преместих рег. номер, смених си мрежата между халогените и си оправих осветлението на задния номер, което никога не е работило. Кеф!
              Attached Files
              Last edited by code; d.m.y г., 14:32.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
              X