Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снощи едно Клио спря в мене, пишман шоферите избягаха.
Collapse
X
-
Разбирате, че не ми е много интересно какво, що е станало с тия папагали, гледам си моята щетаОтносно бягството, доколкото разбрах като си напуснал ПТП и не могат да те проверят за алкохол, се смята автоматично, че си употребил. Още си търся светлоотразителя, ако някой има идея!!
Дали се продава като нова част?
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеКолега, я кажи сега какво стана с това момче? Какви нагазания ще тъпри и това с няма да види книжка повече верно ли е или?
2. Избягал е от него.
3. Така няма проба за алкохол, което автоматично се смята е употребил.
4. Не иска да се яви доброволно в полицията.
5. Заяжда се с полицаите.
6. Не си дава документите...
И още неша ще е имало...За мен лично 2 год. книжка няма да види, но според мен вече си кара пак кола, само че без въпросната книжка...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Благодарности на Николов за отразителя, много точен тип!Няколко дена след инцидента жена ми
"оправи" и предната броня, така че реших да пръскам и двете наведнъж. Какво да се прави жената вместо да "маневрира" "ма нервира".
Използвах случая да си сложа парктроник, преместих рег. номер, смених си мрежата между халогените и си оправих осветлението на задния номер, което никога не е работило.
Кеф!
Last edited by code; d.m.y г., 14:32.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment