Известие

Collapse
No announcement yet.

Нощни тираджии - пазете се!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
    количката кротко си е карала по пътя и някакви тирове затварят пътя щот така ги кефи , така по ли ти харесва
    Ясно е, че има някаква причина да се разбеснеят онея, ама ти така приказваш, сякаш си бил на място с яриса и си карал зад първия тир
    Иначе това, което би ми харесало, би било тея тираджии да вземат да се пробват да затворят пътя пред някой ескорт на бизнесмен и охраната му зад него. Примерно да засекат някъде G-класите на ТИМ-аджии и охраната във втория автомобил
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

всеки ден имам работа с тираджии , чак такива работи без причина не правят . Пък твойте тимаджии нека да са направят на големите мафиоти на колона от 15 турски тира на фирма OZLEM примерно . ша станат на момиченца бодигардовете . Ония вътре са черни мустакати и космати анадолци с ножове , найш как ше им харесат обезкосмените бодигардчета

Comment

Абе оня ден един такъв тираджия ми попадна.Газта на еспейса ми свърши щтракнах го на бензин и тръгнах за бензиностатнцията ,но съм си карък и ми свърши бензина.Щтракнах пак на газ и на изпарения към лензиностанцията, бях в кръговото когато един такъв тираджия реши да ме засече ,но ако бях натиснал спирачки по средата на кръговото щяхя да ме набабанат от зад , а нямах достатъчно газ в бутилката да настъпя и да мина пред него.И с бибитка минавам пред тира оня грам не намали.
        После се оказа ,че и той е за бензиностанцията.Разбеснелия се тираджия се оказа 40-50 килограмов дришльо , на който като му подвикнах и отивайки към него му идеше да се мушне в резервоара на тира да се скрие щот бях бесен и сигурно ми е личало доста.
        Мълчеше кът пън докато му се поскарах.
        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

всеки ден имам работа с тираджии , чак такива работи без причина не правят . Пък твойте тимаджии нека да са направят на големите мафиоти на колона от 15 турски тира на фирма OZLEM примерно . ша станат на момиченца бодигардовете . Ония вътре са черни мустакати и космати анадолци с ножове , найш как ше им харесат обезкосмените бодигардчета
          Ама разбира се. Тея епилирани бодигардове ходят с джобни ножчета щото.
          _______
          146 JTD - ex

Comment

Може и да има причина ама защо веднага обвинявате човека?
            Може леко да е пресилил скоростта и?

И на мен ми се е случвало тъпите тираджии да ми се правят на интересни без провокация (и то не веднъж). Те просто искат като ги видиш да им правиш път и да им се кланяш. И 50 тира да са ако издразнят, който не трябва, ще си патят лошо

Вече по пътищата луди колкото щеш и всеки плаши другия (кой с бухалка, кой с ключ, кой с газов пистолет)

Та добре че няма последствия за момчетата. Това е важното.
            Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 16:39.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Остави го невежата
              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Е това тук е просто нереално...Не може те да се движели с 150 и тира да ги застига че той с 170 трябва да е карал...Всики Тирове имат ограничител на 90, който ест лесно се маха, но дори махнат стига около 120 и край, а той е бил и цистерна...

ПП:За справка в Шампионата за камиони вдигат максимална скорост 160 км/ч...Те тогава наще са родени шампиони...

Иначе е нелеп инцидент...просто с тираджии не се занимавайте на доброто решение е като така ви застигне и почне да свири или святка с фарове просто дайте газ и за да ви е мирна главата и никога не влизайте в спорове с тях защото можете да съжалявате...просто те много са задружни на пътя и държат постоянна връзка помежду си...
                Мен лично ме е застигал и задминавал тир когато съм карал със 130. Така че не знам кой, какво, как и защо, но съм го виждал с очите си.

Тир настигнал лека кола дето с 150 вървяла че и я изпреварил даже , пълен смях .Че даже колегата детелазурно се кълне в тоя свят разказ .
                Аз все още си мисля че тира е тръгнал да го изпреварва а шофера на колата е дал газ и не го е оставил да го изпревари.Тва е кофти много за тира , тва да не ви е лека кола да натисне спирачката и да се прибере за 5 метра . Те така за нищо никой не затваря пътя .Крушката обикновенно си има опашка .
                никой от нас не е бил там така че няма смисъл от повече теории .
                само знам че момчето шоферче на леката кола ще се замисли сериозно следващият път дали да се прави на старикат с/у 40 тона железо с потенциално луд зад волана

И пак повтярям тировете са си вкъщи на пътя , те там си живеят , там им е мястото .
                Ние с леките коли сме някакви заблудени туристи дето им се пречкат с неумелите си опити за шофиране .
                Смешно ти е защото явно не можеш да четеш. Тая теория и 300 пъти да я повториш мнението ми не можеш да промениш. А дали съм се клел в нещо.....нямам коментар на това. Явно наистина не можеш да четеш!

количката кротко си е карала по пътя и някакви тирове затварят пътя щот така ги кефи , така по ли ти харесва
                Да ти е хрумвало например за опит за обир?!

Мммм и какво като имаш всеки ден работа с тираджии?! Историята винаги има 2 страни. Това което те ти разказват ти защо го приемаш за чиста монета? Да не мислиш, че ще ти каже, че днеска са заклещили кола, за да я оберат? Доста наивно от твоя страна.
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ясно е, че има някаква причина да се разбеснеят онея, ама ти така приказваш, сякаш си бил на място с яриса и си карал зад първия тир
                  Иначе това, което би ми харесало, би било тея тираджии да вземат да се пробват да затворят пътя пред някой ескорт на бизнесмен и охраната му зад него. Примерно да засекат някъде G-класите на ТИМ-аджии и охраната във втория автомобил
                  Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                  Остави го невежата
                  Стига с тия тимаджии...Бахти малумните мутри, аз му казвам едно той стои и ме гледа тъпо...Давам им по едно кисело мляко и се радват като деца ...Става въпрос за фирма Маркели дето правят кисели млека, в която работех, че те е тяхна и идват от време на време да я наглеждат...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е ти ако си им давал плодови млекца как да не се радват
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

бе едно ще ви кажа внимавайте с тировете и тираджиите,сред шоферите има доста кофти копилета
                      такива случки е имало и ще има

и още нещо , тира не е лека кола и не се кара като лека кола , като натиснеш спирачките не спира ,като врътнеш волана не завива. Изпреварването си е цяло изкуство . Съобразявайте се с това .
                      Last edited by SFINKS; d.m.y г., 17:12.

Comment

Ония вътре са черни мустакати и космати анадолци с ножове ,
                        Ей това им е проблема на турците: Винаги отиват на престрелки с ножове
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Стига с тия тимаджии...Бахти малумните мутри, аз му казвам едно той стои и ме гледа тъпо...Давам им по едно кисело мляко и се радват като деца ...Става въпрос за фирма Маркели дето правят кисели млека, в която работех, че те е тяхна и идват от време на време да я наглеждат...
                          Tова с ТИМ-аджиите беше просто пример. Всеки един добре охраняван бизнесмен има подире си такава 'опашка'

Иначе съм съгласен до известна степен със Сфинкса (колкото и налудничаво да звучи това ), че турските тираджии са кофти муцуни. Моята работа също има касание с такива и съм виждал такива отблизо, но не мисля, че щом е с турска регистрация, задължително от кабината ще изскокне някой с чалма и запасан ятаган в пояса

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

...и още нещо , тира не е лека кола и не се кара като лека кола , като натиснеш спирачките не спира ,като врътнеш волана не завива...
                          Това го обясни на твоите приятели - тираджиите-пирати от тая турска тарнспортна фирма, че да го помнят, когато минават през страната, че явно ти го знаеш, но на тях това не им го споменават по време на шофьорските курсове.
                          Един такъв пират ходихме да го гледаме как беше разсипал 10 тона лимони в един от завоите на Прохода на Републиката. Наистина страховито изглеждаше човечецът, ама малко сконфузено мигаше на парцали през цялото време
                          Last edited by trustworthy; d.m.y г., 17:20.
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Отвратителни са ,на мен ,два пъти, ми се е случвало,да се опитват да ме избутат (като ги изпреварвам )
                            Мидъл фингър за тях
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Ей това им е проблема на турците: Винаги отиват на престрелки с ножове
                              Ей, взе ми думите от устата

А който търси си намира майстора, рано или късно
                              146 1.6 TS '00
                              156 2.4 JTD '01

Comment

като се замисля, извънградско предимно нощно карам, защото ми е по-спокойно, досега веднъж не ми се е случило да ме изтласка тир през нощта , но на магистрала винаги присветвам, за да не спят
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X