Първоначално публикувано от Satanism
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нощни тираджии - пазете се!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
Той ли ти каза, че цистерната му е 1500 коня?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Да бе, прав си, то тука никой освен вас такова нещо като тираджия не е виждал, извинявайте....
И всички карате цистерни по 1500 коня ПОНЕ....с 200км/ч.....ай...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеДа бе, прав си, то тука никой освен вас такова нещо като тираджия не е виждал, извинявайте....
И всички карате цистерни по 1500 коня ПОНЕ....с 200км/ч.....ай...
казвам ти нещо съвсем простичко, толкова малък толеранс за нещо толкова важно е невъзможен
да не ти говоря колко пъти са ме изпреварвали тирове докато карам с 120sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениевиж ся, тея фантастики с 1 милион коне и 200 аз не ги говоря
казвам ти нещо съвсем простичко, толкова малък толеранс за нещо толкова важно е невъзможен
да не ти говоря колко пъти са ме изпреварвали тирове докато карам с 120
ти като караш със 120, реално карашс 5-6км по-малко
А тира е с калибриран километраж...демек като кара със 120, кара със 120..
10км разлика са достатъчни, за да ти се струва едно изпреварване бързо.
това за джамовете съм го слушал в един клон на Булстрад от оглеждащите щети и се отнасяше за автобусите, там стъклото е доста по-голямо все пак.
та...между 120 и 170 има огромна разлика, както предполагам знаеш.
И на тоя тир, дори и да ги дигне, ще му трябва 5км права за целта, а всеки знае, че по онзи път такава няма, изключваме пистата след ДупницаНапротив, пътя е бая завоест.
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение3 неща:
това за джамовете съм го слушал в един клон на Булстрад от оглеждащите щети и се отнасяше за автобусите, там стъклото е доста по-голямо все пак.
та...между 120 и 170 има огромна разлика, както предполагам знаеш.
И на тоя тир, дори и да ги дигне, ще му трябва 5км права за целта, а всеки знае, че по онзи път такава няма, изключваме пистата след ДупницаНапротив, пътя е бая завоест.
ЕДИТ: Шайбите се проверяват но по стриктно в чужбина при нас знаете как е... ако шефа му иска по бързо махнал му е ограничителя и ако го хванат плаща рушвета и продължава.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Абе Вие хубавичко си спорите ама я вижте това клипче как камиона и автобуса карат с почти 150 км/ч в Стара Загора...
http://vbox7.com/play:d6f13fad156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение.............
Само да ви кажа, че след 130-140км/ч предните джамове на такива машинки имат свойството да се трошат
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеТой ли ти каза, че цистерната му е 1500 коня?
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение3 неща:
.............The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Колегата като ти каза "1 500 коня цистерна" според мен имаше предвид "една 500 коня цистерна". Просто замени думата "една" с цифрата "1"Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеАми точно това имах предвид ама той човек, който иска да се заяжда си търси подвола теле.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеАма какво търся, я си прочети поста, дето си го написал на някакъв забутан селски диалект...пиши като хората....sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеАма какво търся, я си прочети поста, дето си го написал на някакъв забутан селски диалект...пиши като хората....Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеКак да ти обесня,че се държиш доста детски? И накрая като нямаш какво да кажеш повече в защита на твоето мнение , че цистерната дига 90 км/ч и неможе повече, почваш да се заяждаш за това , че съм допуснал правописна грешка от бързина, просто си смешен. И на всичкото отгоре " селски диалект" е доста обширно понятие, и аз като чуя софиянец да приказва и се пукам от смях ама така стоят нещата, диалект винаги ще има.
Ама да ми твърдите тука, че всички карат с по 170...още малко ще кажеш, че в кресненското дефиле го е надминал...
И между другото, твоето не са правописни грешки, а тенденциозно писане на диалект(вари са(Кой се вари,бе?), вдигни, седни и т.н).Само да ти кажа, дразнещо е толкова, колкото и писането на латиница!156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеНикога не съм твърдял, че цистерната вдига 90км/ч, въпреки че толкова е ограничението на повечето
Ама да ми твърдите тука, че всички карат с по 170...още малко ще кажеш, че в кресненското дефиле го е надминал...
И между другото, твоето не са правописни грешки, а тенденциозно писане на диалект(вари са(Кой се вари,бе?), вдигни, седни и т.н).Само да ти кажа, дразнещо е толкова, колкото и писането на латиница!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment