Известие

Collapse
No announcement yet.

Нощни тираджии - пазете се!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Да, 100%
    И аз като се кача на хладилника отгоре и перкам с 200...

Само да ви кажа, че след 130-140км/ч предните джамове на такива машинки имат свойството да се трошат
    Ами ако искаш вярвай. Вари качи са на 1 500 коня цистерна махни и ограничителя и пробвай , като не знаеш какво прикавзаш? Мене това ми го казва човек , който е карал ТИР, сега дали точно 150 е било или 140 , тя е видяла 150 после обаче приятеля е намалил на 130-140 и ТИРа си го е минал нормално.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Той ли ти каза, че цистерната му е 1500 коня?
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

машина на която ограничението и е 120 или 110 и те ще направят стъкло , което няма да е ламинирано ами освен това се чупи при скорост от 130 -140 , която е ЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛИИИИИИИИИ 20 км/ч отгоре на ограничението.....

вицове по канал 4
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Да бе, прав си, то тука никой освен вас такова нещо като тираджия не е виждал, извинявайте....

И всички карате цистерни по 1500 коня ПОНЕ....с 200км/ч.....ай...

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Да бе, прав си, то тука никой освен вас такова нещо като тираджия не е виждал, извинявайте....

И всички карате цистерни по 1500 коня ПОНЕ....с 200км/ч.....ай...
            виж ся, тея фантастики с 1 милион коне и 200 аз не ги говоря

казвам ти нещо съвсем простичко, толкова малък толеранс за нещо толкова важно е невъзможен

да не ти говоря колко пъти са ме изпреварвали тирове докато карам с 120
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              виж ся, тея фантастики с 1 милион коне и 200 аз не ги говоря

казвам ти нещо съвсем простичко, толкова малък толеранс за нещо толкова важно е невъзможен

да не ти говоря колко пъти са ме изпреварвали тирове докато карам с 120
              3 неща:
              ти като караш със 120, реално карашс 5-6км по-малко
              А тира е с калибриран километраж...демек като кара със 120, кара със 120..
              10км разлика са достатъчни, за да ти се струва едно изпреварване бързо.

това за джамовете съм го слушал в един клон на Булстрад от оглеждащите щети и се отнасяше за автобусите, там стъклото е доста по-голямо все пак.

та...между 120 и 170 има огромна разлика, както предполагам знаеш.
              И на тоя тир, дори и да ги дигне, ще му трябва 5км права за целта, а всеки знае, че по онзи път такава няма, изключваме пистата след Дупница Напротив, пътя е бая завоест.

OEM & Ventura Garage

Comment

3 неща:

това за джамовете съм го слушал в един клон на Булстрад от оглеждащите щети и се отнасяше за автобусите, там стъклото е доста по-голямо все пак.

та...между 120 и 170 има огромна разлика, както предполагам знаеш.
                И на тоя тир, дори и да ги дигне, ще му трябва 5км права за целта, а всеки знае, че по онзи път такава няма, изключваме пистата след Дупница Напротив, пътя е бая завоест.
                Ами то е ясно , че км/ч на колата дава разлика и 120 да е писало 110 да е било тира го е минал със 130 такаче , колега не е толкоз трудно 1 цистерна да дигни 150 ако няма ограничител и е била празна.

ЕДИТ: Шайбите се проверяват но по стриктно в чужбина при нас знаете как е... ако шефа му иска по бързо махнал му е ограничителя и ако го хванат плаща рушвета и продължава.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Абе Вие хубавичко си спорите ама я вижте това клипче как камиона и автобуса карат с почти 150 км/ч в Стара Загора...
                  http://vbox7.com/play:d6f13fad
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

.............

Само да ви кажа, че след 130-140км/ч предните джамове на такива машинки имат свойството да се трошат
                    Тук точно можем много да спорим. Те ония дето оглеждат щетите са виждали какво ли не обче не им е ясно какво точно е станало та те от там тргват митовете и легендите за трошашти се стъкла при 130. Всечи материал си има своите особености и специфики и това което на нас ни изглежда на пръв поглед счупено от вятъра може да коренно различно. Поне от това ми позволи да разбирам защото години наред съм се бъхтил да ги уча тия неща и що се отнася поне до силикатните материали, каквито са и стъклата ми е пределно ясно как се правят, кое стъкло какви стандарти покрива и тем подобни.

Той ли ти каза, че цистерната му е 1500 коня?
                    Колегата като ти каза "1 500 коня цистерна" според мен имаше предвид "една 500 коня цистерна". Просто замени думата "една" с цифрата "1"

3 неща:

.............
                    Аз бих казал, че дори и повече от 5 км/ч те лъже километража при по-високи скорости. Така че ако тя е видяла 150 преспокойно може да е било 135-140 и след като е намалил е паднал до поне 120-110. При тази скорост може преспокойно да го изпревари.
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Колегата като ти каза "1 500 коня цистерна" според мен имаше предвид "една 500 коня цистерна". Просто замени думата "една" с цифрата "1"
                      Ами точно това имах предвид ама той човек, който иска да се заяжда си търси подвола теле.

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                        Ами точно това имах предвид ама той човек, който иска да се заяжда си търси подвола теле.
                        Ама какво търся, я си прочети поста, дето си го написал на някакъв забутан селски диалект...пиши като хората....

OEM & Ventura Garage

Comment

Ама какво търся, я си прочети поста, дето си го написал на някакъв забутан селски диалект...пиши като хората....
                          120 на колата ми е 119 с гпс проверявано
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Как да ти обесня,че се държиш доста детски? И накрая като нямаш какво да кажеш повече в защита на твоето мнение , че цистерната дига 90 км/ч и неможе повече, почваш да се заяждаш за това , че съм допуснал правописна грешка от бързина, просто си смешен. И на всичкото отгоре " селски диалект" е доста обширно понятие, и аз като чуя софиянец да приказва и се пукам от смях ама така стоят нещата, диалект винаги ще има.

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                              Как да ти обесня,че се държиш доста детски? И накрая като нямаш какво да кажеш повече в защита на твоето мнение , че цистерната дига 90 км/ч и неможе повече, почваш да се заяждаш за това , че съм допуснал правописна грешка от бързина, просто си смешен. И на всичкото отгоре " селски диалект" е доста обширно понятие, и аз като чуя софиянец да приказва и се пукам от смях ама така стоят нещата, диалект винаги ще има.
                              Никога не съм твърдял, че цистерната вдига 90км/ч, въпреки че толкова е ограничението на повечето

Ама да ми твърдите тука, че всички карат с по 170...още малко ще кажеш, че в кресненското дефиле го е надминал...

И между другото, твоето не са правописни грешки, а тенденциозно писане на диалект(вари са(Кой се вари,бе?), вдигни, седни и т.н).Само да ти кажа, дразнещо е толкова, колкото и писането на латиница!

OEM & Ventura Garage

Comment

Никога не съм твърдял, че цистерната вдига 90км/ч, въпреки че толкова е ограничението на повечето

Ама да ми твърдите тука, че всички карат с по 170...още малко ще кажеш, че в кресненското дефиле го е надминал...

И между другото, твоето не са правописни грешки, а тенденциозно писане на диалект(вари са(Кой се вари,бе?), вдигни, седни и т.н).Само да ти кажа, дразнещо е толкова, колкото и писането на латиница!
                                Ами да не ти харесва недей ми чети мненията или накрай модераторите да трият постове , които са написани на диалект.АДИ СЯ ВАРИ ПИЙ 1 БИРЪ!

Comment

Working...
                                X