Известие
Collapse
No announcement yet.
Жена в колата
Collapse
X
-
Ами на американците им е национален спорт простотията. Има даже таква книжка "Награди Дарвин за принос към еволюцията" - там са описни доста по прости случаи.
Аз лично знам за подобен случай - кражба на бензин и решава да си светне със запалакта - резултат белези по лицето за цял живот.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениетези хора са доста зле за да проверат колко бензин има в цистерната и то със запалка.sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеАми на американците им е национален спорт простотията. Има даже таква книжка "Награди Дарвин за принос към еволюцията" - там са описни доста по прости случаи.
Аз лично знам за подобен случай - кражба на бензин и решава да си светне със запалакта - резултат белези по лицето за цял живот.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Вярвате или не, но на един приятел баща му се прости с мустаците си когато връщайки се от някаква сватба която била по не знам си какви градчета, та на пияна глава по сред нощ колата им нещо почнала да прекъсва. Решили, че е от газовата обче в тъмното какво да направят освен да си светят със запалка покрай изпарителяНе знам какво са направили, но от някъде изпуснало малко газ точно колкото да му изчезнат мустаците. Подозирам, че след това доста бързо е изтрезнял
И пак добре, че е бил само малкия дявол.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеДоста хитро...жена в кола-голяма беля!
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment