Известие

Collapse
No announcement yet.

Жена в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Вярвате или не, но на един приятел баща му се прости с мустаците си когато връщайки се от някаква сватба която била по не знам си какви градчета, та на пияна глава по сред нощ колата им нещо почнала да прекъсва. Решили, че е от газовата обче в тъмното какво да направят освен да си светят със запалка покрай изпарителя Не знам какво са направили, но от някъде изпуснало малко газ точно колкото да му изчезнат мустаците. Подозирам, че след това доста бързо е изтрезнял И пак добре, че е бил само малкия дявол.

е как можа,щях да се задавя от смях
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Вярвате или не, но на един приятел баща му се прости с мустаците си когато връщайки се от някаква сватба която била по не знам си какви градчета, та на пияна глава по сред нощ колата им нещо почнала да прекъсва. Решили, че е от газовата обче в тъмното какво да направят освен да си светят със запалка покрай изпарителя Не знам какво са направили, но от някъде изпуснало малко газ точно колкото да му изчезнат мустаците. Подозирам, че след това доста бързо е изтрезнял И пак добре, че е бил само малкия дявол.
          Изтрезнял не ами.....
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тя простотията и в БГ не е малка...ученик в техникума бях, инструктора каза на един съученик да провери бензина на Газ-ката на която карахме курса и оня светна със запалката....резултата- без коса и вежди наш Петко...болница и белези за цял живот...
            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

малко по темата за жена в колата:
              http://kmm970.wordpress.com/2009/07/...zhena-shofjor/
              повярвайте ми, всичко написано е 100% вярно. личен опит!
              ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
              ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
              Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
              Alfa Romeo 4C

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28251
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Не не жените шофиори са под всякаква критика!Сега че има единични случай,това незначи че трябва да вървят наравно с мъжете,трябва ограничение да се направи за тях от 6:00 сутринта до 18:00ч да несе качват зад волана!!!
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                    Не не жените шофиори са под всякаква критика!Сега че има единични случай,това незначи че трябва да вървят наравно с мъжете,трябва ограничение да се направи за тях от 6:00 сутринта до 18:00ч да несе качват зад волана!!!
                    По тази логика, ако нямаш и 10 години стаж зад волана да важи същото? Съгласен ли си
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                      По тази логика, ако нямаш и 10 години стаж зад волана да важи същото? Съгласен ли си
                      10 не ама 3 примерно е добре,ама като гледам и в 10 годишната няма да се вместя понеже от доста одавна съм зад волана да кажем че първия ми трабант го имах на 11год
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                        10 не ама 3 примерно е добре,ама като гледам и в 10 годишната няма да се вместя понеже от доста одавна съм зад волана да кажем че първия ми трабант го имах на 11год
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

отдавна не сте забавни с антиженските си мрънканици
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз искам да забранят на всеки:
                            -с под средно образование
                            -фен на Планета ТВ
                            -с анцуг адидас,гелосана косичка и гадже, което пуши Мерилин и е с оксиженистки очила и тъпа физиономия на съседната седалка
                            -който не знае столицата на Унгария
                            -който иска да е мутра/чалга певица/охранител/фешън
                            -който има профил в гепиме,импулс и т.н.
                            -който е ебахти простака
                            да кара кола, докато аз карам своята.
                            Last edited by DerMeister; d.m.y г., 20:44.
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

принципно се въздържам от обобщения и псуване. бих могъл да кажа, че съм спокоен и разумен зад волана (с една дума пенсия отвсякъде), защото за 10 минути повече не мисля, че светът ще свърши, но моментите когато не съм могъл да се въздържа да не напсувам цветущо на глас, в по-голяма част от случаите са мъже-малоумници и псевдо тарикати зад волана

и да, mim е права, че тази тема за жената шофьор се изтърка! твърдо съм ЗА за жените зад волана, иначе няма да има пред кого по пътищата да си ги мерят някои хора, чии е по-... тунингован, а и поради следните 3 точки, цитат от разсъжденията в блога, към който пратих линк по-горе:
                              "Ако вече сте отчаяни от жените шофьори, ето няколко положителни страни на това да ни има:
                              • Така не се налага да ни карате вие до всички магазинчета, бутичета, фризьори, фитнеси, козметици и бог знае още какво, които посещаваме всяка седмица.
                              • Получавате златна възможност да ни мелите на главите докато караме, тъй като рядко ни стигат силите да отговаряме.
                              • Супер е удобно е като излезем заедно и вие се напиете."
                              ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                              ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                              Alfa Romeo 4C

Comment

Абе да си го кажем често има и мъже-шофьори които са пълни идиоти...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X