Известие

Collapse
No announcement yet.

Жена в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
    Аз искам да забранят на всеки:
    -с под средно образование
    -фен на Планета ТВ
    -с анцуг адидас,гелосана косичка и гадже, което пуши Мерилин и е с оксиженистки очила и тъпа физиономия на съседната седалка
    -който не знае столицата на Унгария
    -който иска да е мутра/чалга певица/охранител/фешън
    -който има профил в гепиме,импулс и т.н.
    -който е ебахти простака
    да кара кола, докато аз карам своята.
    Напълно подкрепям! Мога и да допълня списъка...
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Аз искам да забранят на всеки:
      -с под средно образование
      -фен на Планета ТВ
      -с анцуг адидас,гелосана косичка и гадже, което пуши Мерилин и е с оксиженистки очила и тъпа физиономия на съседната седалка
      -който не знае столицата на Унгария
      -който иска да е мутра/чалга певица/охранител/фешън
      -който има профил в гепиме,импулс и т.н.
      -който е ебахти простака
      да кара кола, докато аз карам своята.
      Да добавим и:
      -който не е научил правилника за движение, ами си е купил книжката по шуробаджанашка линия.
      -който кара и слуша само "ГТИ", защото тия май са най-простата част от населението на България и смятат, че за тях никакви правила не важат.
      -да забранят да кара кола на всеки, който преди това не е изкарал поне 4 години в курса по кормуване.

Нямам кола, но един приятел (то не само един, де, ама така е думата) има кола и често се возя с него и тези, които описах съм ги виждал както от неговата шофьорска гледна точка, така и от моята - пешеходната такава.

Comment

Споко бе, колеги. Майтап е, не истински списък. Вие накрая ще го пратите на Бойко.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Споко бе, колеги. Майтап е, не истински списък. Вие накрая ще го пратите на Бойко.
          Aaaaaaaa, аз мога да преложа IQ тест... Достатъчно е!
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Т'ва хич не е лоша идея, да ти кажа. Сигурен съм, че ако се приложи ще има по-малко ПТП-та.

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
              Т'ва хич не е лоша идея, да ти кажа. Сигурен съм, че ако се приложи ще има по-малко ПТП-та.
              Да наистина доста интересна идея, но да я прилагат не само на жените а и на мъжете, тогава наистина може да има сериозен ефект...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Да наистина доста интересна идея, но да я прилагат не само на жените а и на мъжете, тогава наистина може да има сериозен ефект...
                Ей т'ва вече е дума
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                  Ей т'ва вече е дума
                  Ми да, нека теста за интелигентност бъде и за мъжете и жените, тогава ще се види че повечко жени ще го взимат ама това е друг въпрос
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Направо имаш една бира от мен ...

Намери се най-накрая човек да им каже на мъжете от г'де изгрява слънцето
                    Born to make me happy

Comment

Ми да, нека теста за интелигентност бъде и за мъжете и жените, тогава ще се види че повечко жени ще го взимат ама това е друг въпрос
                      А всички знаем как жените постигат целите си - с двата крака напред и широко разтворени...

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                        Направо имаш една бира от мен ...

Намери се най-накрая човек да им каже на мъжете от г'де изгрява слънцето
                        Aми така си е...Да не забравяме, че все пак за тези теоретичните неща жените са малко по добре щото ще седнат и ще назубрят всичко
                        А пък за черпенето няма да ти размине на другата среща
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А всички знаем как жените постигат целите си - с двата крака напред и широко разтворени...
                          Тцъ....това въобще не е вярно и не важи за всички жени ...
                          ... и все пак жена която няма нищо в главата прибягва до това да си използва краката и това между тях ...
                          Born to make me happy

Comment

Toва сам ли успя да го измислиш или използва помощ от приятел ?
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Аааа как се избазика с него
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                Когато започнеш сам да си изкарваш парите, а не да чакаш на мама и тати да ти дават пари, тогава сам ще се убедиш. До тогава ще е безсмислено да споря с кон с капаци.

Comment

Working...
                                X