Първоначално публикувано от plamen petkov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разход при другите
Collapse
X
-
Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 18:32.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
До някъде си прав колега и аз искам да науча още неща с които алфа е по добра от другите естествено е когато ти изредят всички тези глупости ще искаш да ги обориш с факти нали ето благодарение на тази тема мисля че доста хора си промениха мнението как харчи една алфа така че трябва да се говори за тези неща вярно е не можем да променим мисленето на всички но дори един да се замисли все е нещо мисля си че самото непознаване на тези автомобили кара хората да говорят глупости
Comment
-
при мене разходите на двете коли са следните:
Голф 2-ка - мотор 1.3 бензин - извънградско 10-11 на газ
Алфа Ромео 156 2.0 бензин - последно засичане - 7.2 литра бензин А95 - извънградско
и в същия порядък на мислите искам да попитам колеги които карат на МЕТАН, защото ми е много любопитно какъв е разхода на този вид гориво, имам един познат от Горна Оряховица, който все много говори и се бие в гърдите, че на "виж моята кола - Нисан Алмера 1.3 или 1.4 бензин беше му горяла извънградско от Горна Оряховица до Русе отиване и връщане само 4.50 лв"
това за мен е пълна смешка, но си замълчах тогава, 200 км за 4.50 лв, на връщане от Русе да не би да върви с Дунавска вода???
та нека някой който кара на метан ми сподели горе долу колко ме лъже, то се вижда че иска да ме изкара балък, ама аз не съм слязъл от дърветата, че да ме праща на черешата
Comment
-
Последно, по груби сметки Алфа 156 2.0 T.S. около 8 извънградско при средна скорост около 140-150.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение8 л дава нисан алмера 1,4 с климатик като си представя че се води икономичен автомобил
Comment
-
Според мен Алфата спрямо кубици и мощност харчи най малко спрямо други модели, да не говорим за баварците
Какви са тези сравнения 1.4...1.6 и т.н.
Някой беше казал..."за да има бегачка, трябва лапачка"
п.с. макар, че сега ми е болна тема разхода но да не забравям, че моята е на 17г....и страшно съм доволен от това което ми е взела и дала...като разход-)По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Тази тема още ли се търкаля!?
БМВ клаквото и да е си гори. Ходих на път с бмв 320 Д, 01', и нищо е дизелче за 185км си изсмука 16 литра извънградско.
Всяка кола гори като я натискаш и я караш само студена, наличието на гориво е право пропорционално с тежеста на кракът ви! Сменяйте в ниски обороти и ще ви гори малко. И като искаш малко да гори: или дизел или някоя 50-60 Hp колица! Смея да мисля че фабрично на доста модели и марки от един клас фабрично разхода е приблизителен.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
И на мен не ми се вярваше но е факт при нормално каране 2,0тс 155кс харчи почти като 1,4-1,6 90кс разликата е в рамките до 0,5л ,в града се покачва до 1-2л ,големите разлики идват от това че като се натисне 2,0тс върви повече и гори естествено ,а една 90кс кола и да я натиснеш не върви толкова и от там и разликата обаче има и друг момент според мен ако двете вървят с 150км/ч по малката ще изгори повече
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеТази тема още ли се търкаля!?
БМВ клаквото и да е си гори. Ходих на път с бмв 320 Д, 01', и нищо е дизелче за 185км си изсмука 16 литра извънградско.
Всяка кола гори като я натискаш и я караш само студена, наличието на гориво е право пропорционално с тежеста на кракът ви! Сменяйте в ниски обороти и ще ви гори малко. И като искаш малко да гори: или дизел или някоя 50-60 Hp колица! Смея да мисля че фабрично на доста модели и марки от един клас фабрично разхода е приблизителен.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment