Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход при другите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
    фв пасат в6 2,5 тди 99г -110км 14,86л извънградско
    фв пасат 1,9 тди 99г- същите стойности
    преди няколко дни разхода им излиза 13,5л дизел
    фв поло 1,2 2007 г -228 км 30л
    пак преди няколко дни предимно градско разхода му идва ~13л а имаше и още за наливане /подчертавам не само градско/ Добрич
    не смущаващи а ужасяващи цифри
    .....
    То ясно, че се краде нафта ама тия стойности .....
    Alfa156 Against All

Comment

• Колегата Пламен ... стига си писал глупости , че ако повърна от тук , ще пратя чак до твоето село Хич не ми дреме дали ще се обидиш или не , ама за мен ... така лъжеш , че е страшно ! И ние караме коли , не само Алфи ... и ние сме видяли зими ... не си мисли , че за обяд пасем трева . Айде с здраве !
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Който иска да вярва колонките са си наред просто се получава доста голяма разлика от това кой какво е чул недочул за някои коли и това което реално излиза на колонката
        Аз ви казвам че хората се хващат за главите и то с малолитражки щото са се излъгали да си вземат например малка кола и си мислят че тя ще харчи 5-6 л ама нещата са доста по различни от мечтите
        колега tokata_pz_flex ти си знаеш твоето село къде е отивай си сам аз съм от града
        Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 13:05.

Comment

• Как да ти вярвам , като моята ( смея да твърдя в перфектно състояние ) гори над 8 градско , а на приятел Пасат-а 2005-та , 1.9 - 131 коня гори колкото моята Алфа . А Джипа дава 13-14 в студа ... чероки 2.5 .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Стига бе Пламене, стига бе чадо, влез малко у редо..Еб*х му бращолевенто, еб*х му глупостите. Съвземи се малко и слушай какво ти се говори. Сега ще ти кажа, от сума ти години карам какво ли не, имам камиони бусове, служебни коли.Но такива цифри не СЪМ ВИЖДАЛ.Бусовете ми натоварени в града не горят толкова бе момче. Виж колко хора ти говорят, карат колите и знаят какво им горят, Ти ми обясняваш как зареждаш и засичаш разхода на коли на които не знаш състояните им.Да малолитражките горят много ама не чак толкова.Вземи се в ръце малко. Нас ни забавляваш,правим си лафа тука, ама ситуацията е мноого сериозна...
            Last edited by tanatos; d.m.y г., 13:19.
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
              .....
              То ясно, че се краде нафта ама тия стойности .....
              Тия стойности са пълен та...к,не им вярвам,просто е невъзможно,моето Поло харчеше 5-6/100 извънградско-мотор 1.4
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• който иска да вярва нямам намерение да ви уговарям за вас са глупости за мен истина вярвайте си че вашите харчат 4,5 л градско и това е
                блаженни са вярващите

Comment

фв пасат в6 2,5 тди 99г -110км 14,86л извънградско
                  фв пасат 1,9 тди 99г- същите стойности
                  преди няколко дни разхода им излиза 13,5л дизел
                  фв поло 1,2 2007 г -228 км 30л
                  пак преди няколко дни предимно градско разхода му идва ~13л а имаше и още за наливане /подчертавам не само градско/ Добрич
                  не смущаващи а ужасяващи цифри
                  от време на време требе да си пиеш хапчетата
                  защото този разход е НЕВЪЗМОЖЕН
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Толкова излиза на колонката вие като не можете да го приемете е ваш проблем мечтайте си че вашите си харчат малко и си живейте с тази заблуда аз не мога на всички да отварям очите

Comment

• да да супурнайсет хиляди милиона галона разход на 2 метра

кофти са колонките явно
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Толкова излиза на колонката вие като не можете да го приемете е ваш проблем мечтайте си че вашите си харчат малко и си живейте с тази заблуда аз не мога на всички да отварям очите
                        Ама ти ли си този, за които се пише в древните предания..Ти ли си нашият просветител...
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Като оставим настрана просветителя...
                          Ако тва Поло, в някой малък град, всеки ден ходя до работа с него 2 км в -15 и по 15 минути го чистя, докато е запалено и после на първа и втора из преспите и ето ти ги 13 на 100....
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• градско 10/100 ,ивънградско 6-7/100
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa_Eli Покажи съобщение
                              градско 10/100 ,ивънградско 6-7/100
                              Може. Ама ако градското е само по големите булеварди сутрин преди 8 и вечер след 9. И ако извънградското е с 90-100.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ford Fiesta 1.1c '91 ми даваше разход в перник около 7 на 100.. От това малко двигателче бях много доволен ,на дълго малко трудно ,защото повече от 90 ..идва на нагорно
                                "la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство

Comment

Working...
                                X