Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход при другите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пежо 206 -210км смесено с преобладаващо градско Добрич 98 октана 18,40л ~
    питам човека да не е 1600 кубика а той с тъжен поглед ми казва 1100куб

Comment

• фв пасат 1,6 99г -10л извънгр,-11-12 л градско Добрич
      опел корса 3 цилиндъра 2005г -7 до 8,2 л извънградско
      опел астра 1,6 94г -над 7 л извънградско
      хубави цифри за прехвалени/ икономични /коли
      очаквайте още смущаващи цифри

Comment

• ФВ Поло 1.4 ТДИ - извънградско - 3.8 при 90-100, 4.6 при 100-130.
        БМВ 320i - 2007-ма - 11-12 в града.

Не знам кой трябва да се смущава .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• фв пасат в6 2,5 тди 99г -110км 14,86л извънградско
          фв пасат 1,9 тди 99г- същите стойности
          преди няколко дни разхода им излиза 13,5л дизел
          фв поло 1,2 2007 г -228 км 30л
          пак преди няколко дни предимно градско разхода му идва ~13л а имаше и още за наливане /подчертавам не само градско/ Добрич
          не смущаващи а ужасяващи цифри

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            фв пасат в6 2,5 тди 99г -110км 14,86л извънградско
            фв пасат 1,9 тди 99г- същите стойности
            преди няколко дни разхода им излиза 13,5л дизел
            фв поло 1,2 2007 г -228 км 30л
            пак преди няколко дни предимно градско разхода му идва ~13л а имаше и още за наливане /подчертавам не само градско/ Добрич
            не смущаващи а ужасяващи цифри

Ти как си представяш 1,9 пасада да гори колкото 2,5? Нито единия гори толкова нито другия...Бусовете не горят толкова ти за коли пишеш.Тези цифри за нищо ги нямяш.Аз ти гарантирам,че нито една от колите не е НАРЕД. И за Полото са ти зле цифрите...
            Виж пии една вода и недей поса глупости,че става много смешно, ама пък си забавен.
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Ама стига сте спорили за глупости, тук никой не е прав. Зависи как се кара колата. Аз мога и 6.5 и 9.5 да дам на извънградско, че и разхода на масло мога да си определям сам. Ествествено, че 1.9 може да харчи колкото 2.5, ако се гонят например....
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• 3 годишно Поло 15л./100км. ?!?!?С очите си да го видя няма да го повярвам

Comment

• Колега tanatos лично съм ги зареждал тези икономични коли не случайно давам точните цифри хората идваха да си засичат колко им горят колите и няма никаква истина в това че нали били малки с малък двигател или били дизели и малко ще харчат ,виждам ги всеки ден как се тюхкат като гледат колко литра им гълта количката
                  явно толкова им е вдигнат разхода заради зимните условия но разхода им пак е висок
                  Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 13:00.

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Ама стига сте спорили за глупости, тук никой не е прав. Зависи как се кара колата. Аз мога и 6.5 и 9.5 да дам на извънградско, че и разхода на масло мога да си определям сам. Ествествено, че 1.9 може да харчи колкото 2.5, ако се гонят например....
                    И пак е трудно, почти няма как да стане.А,че са глупости е вярно
                    Колегата да каже дали са карани нормално или на "ръчка"

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                    Колега tanatos лично съм ги зареждал тези икономични коли не случайно давам точните цифри хората идваха да си засичат колко им горят колите и няма никаква истина в това че нали били малки с малък двигател или били дизели и малко ще харчат ,виждам ги всеки ден как се тюхкат като гледат колко литра им гълта количката
                    явно толкова им е вдигнат разхода заради зимните условия но разхода им пак е висок
                    Че не са икономични не са, ама недей пиши цифри извадени от ръкавите на потниците.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi

Comment

• Тези цифри са направо от колонката измерени със системата пълно пълно не съм си ги измислял забележете че ви ги давам даже с грамовете
                      хората които си замерваха колите бяха улегнали хора на 40-50 години не вярвам да са правели гонки с тях / те не че стават/ прекалено високия разход според мен е заради снега може би от там може да паднат 3-4 литра но пак едва ли ще паднат много под 10 л

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                        фв пасат 1,6 99г -10л извънгр,-11-12 л градско Добрич
                        опел корса 3 цилиндъра 2005г -7 до 8,2 л извънградско
                        опел астра 1,6 94г -над 7 л извънградско
                        хубави цифри за прехвалени/ икономични /коли
                        очаквайте още смущаващи цифри
                        Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                        Тези цифри са направо от колонката измерени със системата пълно пълно не съм си ги измислял забележете че ви ги давам даже с грамовете
                        хората които си замерваха колите бяха улегнали хора на 40-50 години не вярвам да са правели гонки с тях / те не че стават/ прекалено високия разход според мен е заради снега може би от там може да паднат 3-4 литра но пак едва ли ще паднат много под 10 л
                        Ти някаде уточни ли в първия си пост, че това е разход в еди какви си условия? Аз ли недовиждам..Аз така разход 35 мога да докарам в града и да тръгна да рева как ми гори мноого. Не само с 3-4 литра ще падне..даже към 5-6 ще отиде.
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

• За двата пасата дизел и за полото са в зимни условия но пак ще си горят 10 л каквото и да ги правят ето пасата 1,6 пак харчи 10л лятото това е истината и да ми приказват ама колко били икономични тези бараки не им вярвам

Comment

• @plamen petkov - Абе тези цифри като ги гледам...
                            Знаеш ли какво ми идва наум?
                            Да не би колонките на вашата бензиностанция да са от "точните"

Kажи ти коя е бензиностанцията , че ако случайно си замъкна д-то към Добрич да я избягвам отдалече.
                            Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:37.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Тоя пасат 1.9 да не се кара студен в критични само... 14 разход и то забележете извънградско...какво ме направи ти... Аз моята 2.4 в снега ми дава 9 градско... И то на бургуя с ръчни с буксуване демек далеч от концепцията за икономия... Това въобще не ми се струва истинско...
                              Last edited by ReLeFNIQ; d.m.y г., 22:59.
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Интересува ме реален разход (не по книга)на 166 2,5 В6
                                градско и извънградско,нека някой ако има наблюдения да сподели,някви средни стойности дето се казва около около.
                                Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Working...
                                X