Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход при другите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Може. Ама ако градското е само по големите булеварди сутрин преди 8 и вечер след 9. И ако извънградското е с 90-100.
    извънградското горе долу там с 80-90км,за градското по всяко време без най-големия пик към 17 часа,но дори и в тази зона съм ок защото разхода варира макс 11л.
    sigpic

Comment

• БМВ 320 99Г-478км от които 150 градско Добрич 44,28 л средно 9,3л
      по негови думи малко над 8 л извънградско ,малко над 10 л градско Добрич

Comment

• 320 какво бе човек, бензин ли, дизел ли...Като пишеш поне уточнявай...
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Renault Clio 1,2 Energi '91- 6-7,6 извънградско (100-140); 8-10 градско
          AR147 1,6TS 120CV '03- 5,5-9 извънградско (100-160); 8-10 градско

И двете с бензин 95 и масло 5W-40.

Клиото и на бензин и на газ гореше еднакво. Определено по-икономично от финансова гледна точка но пък е няма тръпката на Алфа-та.
          Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            320 какво бе човек, бензин ли, дизел ли...Като пишеш поне уточнявай...
            как какво 320

320 коня
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• BMW 320 I

Comment

• Fiat Grande Punto 1.4 8v 77HP - градско до 3000об. - 7л А95, със много ръчкане към 8,5. Извънградско - 5 до 6л в зависимост от скоростта.
                Fiat Punto mk1 1.1 55HP - градско 7л, по магистрала със 100-110 дава 4,5л
                Toyota Avensis '01 1.8 129HP - смесено (150км градско и 150км извън) със доста здраво каране 8л
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Алфата '98г 1.6тс зимата стигна до 18/100 градско ама тва е заради обогатена смес и термостата (отваря големия кръг на 60 градуса), са направих една системка и падна на 15-16, а от утре се надявам да падне още
                  Пасата 2004г 1.9TDI 6-скоростиза 500км даде 6,8/100 смесено с напън (градско софия 100км с ръчка, извънградско на магистралата под 140км/ч не е сваляна скоростта предимно 160км/ч)
                  в големите студове каране предимно студен на ниски предавки около 10/100
                  А като чета за оня пасат който с двг 1.9 гори като ифа ... без коментар явно е с проблем
                  Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 00:26.

Comment

• Те бяха 2-а пасата дето дадоха над 13 л в зимни условия извънградско 1,9д и 2,5 д- 99г
                    разбирам единия е в6 ама за 4-цилиндровия абе харчат си ето и 1,6 пасат 99г дава към 10л извънградско лятото
                    Вече знам със сигурност че 1,6 пасат харчи повече от моята 156 2,0тс

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      Алфата '98г 1.6тс зимата стигна до 18/100 градско ама тва е заради обогатена смес и термостата (отваря големия кръг на 60 градуса), са направих една системка и падна на 15-16, а от утре се надявам да падне още
                      Каква е системата колега ?
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• За този разход на 1,6 тс трябва доста да я "жалиш" колега. Моята толкова дава само при яко зор и с развален термостат. Сега с чип на 100 октанов бензин, K&N риплейсмънт и сменен термостат съм 10-12 литра и то на къси дистанции градско, пък не съм с лек крак. Имам Деу Нубира 98 година 1,6 екотек, автоматик, та ми дава 15 градско. KIA Sorento 2004 2,5 CRD, автоматик ми дава също 14-16 някъде.
                        Last edited by Pastora; d.m.y г., 11:30.
                        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                          Те бяха 2-а пасата дето дадоха над 13 л в зимни условия извънградско 1,9д и 2,5 д- 99г
                          разбирам единия е в6 ама за 4-цилиндровия абе харчат си ето и 1,6 пасат 99г дава към 10л извънградско лятото
                          Вече знам със сигурност че 1,6 пасат харчи повече от моята 156 2,0тс
                          Пасата е 1470кг по талон празен затова разхода му е такъв...
                          Но за 1.9ТДИ извънградско има някъв проблем

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          За този разход на 1,6 тс трябва доста да я "жалиш" колега. Моята толкова дава само при яко зор и с развален термостат. Сега с чип на 100 октанов бензин, K&N риплейсмънт и сменен термостат съм 10-12 литра и то на къси дистанции градско, пък не съм с лек крак. Имам Деу Нубира 98 година 1,6 екотек, автоматик, та ми дава 15 градско. KIA Sorento 2004 2,5 CRD, автоматик ми дава също 14-16 някъде.
                          Абе попринцип лятото си пада на 10, обаче са зимата ме разсипа термостата трябва да го сменя и може би да махна конуса и ще влезе в норми с обикновен въздушен филтър, въпреки че сега поопаковах конуса с фолио да не диша много и мисля че ще има ефект
                          А със 100 октанов ми дава по голям разход с около литър... да де не мога да отрека че и крака не ми е от най леките ...
                          Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Каква е системата колега ?
                          Конуса го по опаковах с малко фолио да не диша чак толкова и пред радиатора има бели листове А4 и един кадастрон А3, има много малко място през което може да минава въздух в крайна сметка за да не прегрее случайно ама все пак постоянно трябва да си следя температурата,,, абе без термостат няма да стане но точно сега не е момента може би края на месеца или другия ....

Comment

• Принципно сега може и двигателя да сдухаш с тоя термостат, дефакто никога не достига работна, че и близка температура. Имаш 2 варианта - 50 или 100 кинта, зависи от модела за твоята кола Ма като гледам май ще дойдеш на 100 кинта, че си като мен.
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Принципно сега може и двигателя да сдухаш с тоя термостат, дефакто никога не достига работна, че и близка температура. Имаш 2 варианта - 50 или 100 кинта, зависи от модела за твоята кола Ма като гледам май ще дойдеш на 100 кинта, че си като мен.
                              Достига но по бавно а с тази Руско-БГ система с листовете достига доста бързо 80градуса, а до 60 градуса много бързо загравя независимо дали има или няма листовете и тогава отваря големия кръг и става кофти ... Ще го сменя видяло се е тва е следващото нещо което ще правя по нея 70лв е термостата до колкото знам има и от 100

Comment

• За 600 км само градско това през най-ниските температури тая зима моята турбо печица даде 9,2л - най-високия разход който съм имал някога..При положение че колата е работила доста и на едно място и съм я ръчкал от време на време...
                                AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                                Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                                AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Working...
                                X