Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой какво е намислил след 01.01.10г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
    Аз викам някой да пише на един лист кой на какво се кани и на 1.06.10 да проверим кой до къде е стигнал
    Да наистина интересно предложение е това
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз викам някой да пише на един лист кой на какво се кани и на 1.06.10 да проверим кой до къде е стигнал
      отговора е ясен... който може и сега да кара такава, ще може и тогава! Другите оставаме да си мечатем. Отделно че никой още не е казал каква ЕКО такса ще се плаща, вместо акциза! Новото правителство все още мълчи по въпроса. Едва ли Бойко ще си лиши бюджета и от тази сума за догодина, която идваше от акциза.
      Темата е: Кой какво желае да кара, ако е истински европеец, като стандарт на живот?!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
        амиии не,
        по-скоро това, че се влиза трудно в купетo
        Факт, ама на тия пари е една от малкото наистина расови и бързи возила
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Дано само не ни натупат некви дивни такси за старите коли(кадето си ги караме сега), че ще се чудим такси за стара или високо каско за нова и ще си... майката.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Майката му е 156 регистрирана без номер на двигател....ръгаш каквото ти кефне.....
            Aз съм така... и си мисля, че там където е 2.4 може и 2.5... бензин- дизел кой ти издребнява
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
              Aз съм така... и си мисля, че там където е 2.4 може и 2.5... бензин- дизел кой ти издребнява
              Да прехвърлиш 2.5 на бензинова е къде къде по лесно, отколкото на дизелова......е не чак кой знае колко по трудно, но все пак.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Дано само не ни натупат некви дивни такси за старите коли(кадето си ги караме сега), че ще се чудим такси за стара или високо каско за нова и ще си... майката.
                Доколкото съм чувал каиша ще го отнесат старите коли и без това са много и като им се вдигне малко данъка ще компенсира малкото акцизни и другия слух, че може да се плаща данък въз основа на CO.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Нищо чудно, то нови коли почти няма, така да се каже, ако има-предимно са дачии, шкоди, мазди и тн в най-ниския клас, идеята просто е да се дерат кожи, всъщото време разни селяни се разкарват със скъпи автомобили, без да са платили един лев данък.
                  Днес видях едно бентли, от което слезе един с черна тениска, къси гащи и джапанки, като го гледам сигурно беше с основно.....
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                    Ми да ся чак толкова няма да се вглеждаме, може и едно турбо към 2.5 бензина и работа заспива
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Нищо чудно, то нови коли почти няма, така да се каже, ако има-предимно са дачии, шкоди, мазди и тн в най-ниския клас, идеята просто е да се дерат кожи, всъщото време разни селяни се разкарват със скъпи автомобили, без да са платили един лев данък.
                      Днес видях едно бентли, от което слезе един с черна тениска, къси гащи и джапанки, като го гледам сигурно беше с основно.....
                      това ни е най-големият проблем! Правилата ги има ама само за масата - тия с джапанките са избрани!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        това ни е най-големият проблем! Правилата ги има ама само за масата - тия с джапанките са избрани!
                        Затова сме по Джапанци от Японците , е това трябва да го променим
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Ееее колеги много се размечтахте И въпреки това пожелавам на всеки един да му се сбъдне мечтата .... и аз съм си харесал една 156 GTA ама струва само 14 000Е ..... ... А нямам бъбрек за продаване за да си я купя ....

Comment

за акциза,

това, което аз знам е че досегашния данък за коли над 160 коня ще бъде заменен с друг данък за тея возила, който ще се изчислява според ЕВРО-показателя на колата - но като цяло по размер ще е към 1/3 от досегашния и няма да се начислява по сегашната прогресивна схемa.
                            Иначе от 2 години возя Ягуара (240 коня, 170kw) и май най-накрая дойде времето да сваля английските табели и да го правя българин
                            Alfa 156 2.0 - ех,
                            Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                            Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                            Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                              това, което аз знам е че досегашния данък за коли над 160 коня ще бъде заменен с друг данък за тея возила, който ще се изчислява според ЕВРО-показателя на колата - но като цяло по размер ще е към 1/3 от досегашния и няма да се начислява по сегашната прогресивна схемa.
                              Иначе от 2 години возя Ягуара (240 коня, 170kw) и май най-накрая дойде времето да сваля английските табели и да го правя българин
                              Е от всичките мечти твойта най-усеществима ми се струва
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

отивам да си взимам СН5555.. номера и да се инсталира на колата

Comment

Working...
                                X