If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз викам някой да пише на един лист кой на какво се кани и на 1.06.10 да проверим кой до къде е стигнал
отговора е ясен... който може и сега да кара такава, ще може и тогава! Другите оставаме да си мечатем. Отделно че никой още не е казал каква ЕКО такса ще се плаща, вместо акциза! Новото правителство все още мълчи по въпроса. Едва ли Бойко ще си лиши бюджета и от тази сума за догодина, която идваше от акциза.
Темата е: Кой какво желае да кара, ако е истински европеец, като стандарт на живот?!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Дано само не ни натупат некви дивни такси за старите коли(кадето си ги караме сега), че ще се чудим такси за стара или високо каско за нова и ще си... майката.
Дано само не ни натупат некви дивни такси за старите коли(кадето си ги караме сега), че ще се чудим такси за стара или високо каско за нова и ще си... майката.
Доколкото съм чувал каиша ще го отнесат старите коли и без това са много и като им се вдигне малко данъка ще компенсира малкото акцизни и другия слух, че може да се плаща данък въз основа на CO.
Нищо чудно, то нови коли почти няма, така да се каже, ако има-предимно са дачии, шкоди, мазди и тн в най-ниския клас, идеята просто е да се дерат кожи, всъщото време разни селяни се разкарват със скъпи автомобили, без да са платили един лев данък.
Днес видях едно бентли, от което слезе един с черна тениска, къси гащи и джапанки, като го гледам сигурно беше с основно.....
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Нищо чудно, то нови коли почти няма, така да се каже, ако има-предимно са дачии, шкоди, мазди и тн в най-ниския клас, идеята просто е да се дерат кожи, всъщото време разни селяни се разкарват със скъпи автомобили, без да са платили един лев данък.
Днес видях едно бентли, от което слезе един с черна тениска, къси гащи и джапанки, като го гледам сигурно беше с основно.....
това ни е най-големият проблем! Правилата ги има ама само за масата - тия с джапанките са избрани!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Ееее колеги много се размечтахте И въпреки това пожелавам на всеки един да му се сбъдне мечтата .... и аз съм си харесал една 156 GTA ама струва само 14 000Е ..... ... А нямам бъбрек за продаване за да си я купя ....
това, което аз знам е че досегашния данък за коли над 160 коня ще бъде заменен с друг данък за тея возила, който ще се изчислява според ЕВРО-показателя на колата - но като цяло по размер ще е към 1/3 от досегашния и няма да се начислява по сегашната прогресивна схемa.
Иначе от 2 години возя Ягуара (240 коня, 170kw) и май най-накрая дойде времето да сваля английските табели и да го правя българин
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
това, което аз знам е че досегашния данък за коли над 160 коня ще бъде заменен с друг данък за тея возила, който ще се изчислява според ЕВРО-показателя на колата - но като цяло по размер ще е към 1/3 от досегашния и няма да се начислява по сегашната прогресивна схемa.
Иначе от 2 години возя Ягуара (240 коня, 170kw) и май най-накрая дойде времето да сваля английските табели и да го правя българин
Е от всичките мечти твойта най-усеществима ми се струва
Comment