Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако имаш каско, заведи си щета. възможно е, правил съм го. да губене на време е да я заведеш. понеже е само драскотина, ти я заведи, а друг път може да я оправяш, иначе ако нямаш други щети, при подновяването ще я включат, че я имаш и няма да ти я признаят после.
    и аз много си гледам и гледам и двете алфи, а 159-ката някой келеш пред офиса ми беше минал с ключ по предния капак още първия месец и то под носа на камерата. прегледах записите и се оказа, че 2 метра не ми стигат, за да го е хванала в обсег. ако не друго поне щеше да излети от офиса с плонж по стълбите. в крайна сметка това е кола - желязо - оправя се. никой идиот не е толкова важен че да си хабя нервите с него. те злобата и завистта сами си го изяждат
    ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
    ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
    Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
    Alfa Romeo 4C

Comment

Да ето това за мен е един недостатък на големия град...Идиоти колкото щеш и го правят повечето пъти без причина...Докато аз в малкия град си имам гараж и винаги си е вътре за пълното ми спокойствие...Знам че при вас е невъзможно и затова единственото решение е каското...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        3 месеца сънувах как чупя главата на оня кретен
        И аз много честичко сънувам как някой ще ми направи нещо такова, и аз случайно ще го видя......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Работа е идиотска, ясна е, затова аз ходя на платен паркинг, поне шанса е по малък...майната им на простаците, според мен не трябва да се заниваш да отговаряш на такива
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

На никой не му е приятно да види колата си с драскотини.Аз в Несебър получих "награда" за това,че съм си намерил място да паркирам драскотина до бяло от мигача до капака на резервоара......

Comment

Венци, почти знам какво ти е! ..... То от такива ултра селяндури "столицата" няма да се отърве! Преглътни го и дано да го спипаш някой път кой е този мамин златен тъпак ....! Ето и моята история:
              Паркирам си колата, около година на едно и също място(до Герена) под едно дърво на сянка и никога не съм имал проблем,докато един ден спирам и един "буклук" (около 55 годишен),спира до мен с пасат(2-ка мисля, че беше, около 90та година-записах и номера ) и ми вика : - Ще тръгваш ли!? - ...Аз отговарям ... - Сега спирам ...и си заключих колата и си тръгнах по задачите ...! Вечерта отивам до колата и виждам листче залепено ,а стъклото : "Приятел, това не е обществен паркинг ,следващия път ще правиш гуми".Аз си викам .... Чакай бе аджеба ,да не би да е частен ... да не би да е заградено място ,да не би да е къща и да съм ти спрял пред вратата,да не би ти да си го направил това паркомясто пред блоковете(при условие,че има още 20 дървета без коли под тях....) ...... най-лесно е да изпочупа ламарините,стъклата, фаровете,мигачите и гумите да му поразпоря,естесвено и салона вътре да нарежа. Но най-мирно отлепих листчето и си тръгнах,а бях бесен в този момент ,добре ,че не беше наблизо.От 2 месеца вече не спирам там .........
              И още нещо,аз моята кола я купих без нито една драскотина и започнах да я държа платен паркинг.Толкова бяха наблизо колите там ,че за 2 месеца от 2-те страни колата стана цялата на чертички от отваряне на съседската врата ... Където и да идеш все е х..й!

Проблема на такива безнаказани помияри е ,че ако колата стъпи пак на това място ,ще ти я надере още повече,надявайки се че този път ще си вземеш "поука" да не спираш на "комплексара" на мястото ,макар и той да не спира на него.
              п.п. "Те" така мислят - Важното е другия да е зле не аз да съм добре .......
              Last edited by slav40; d.m.y г., 20:17.
              Alfa156 Against All

Comment

Мен пък вчера едни пияници на по 40-45год ми скочиха да ме бият понеже съм бил карал много бързо пред блока им и съм щял да блъсна някое дете.

Ситуацията беше,виждам аз една смотла дето я познавам и от преди 1 месец има книжка а вече има няколко леки птп-та,давам газ назад тя минава и после давам газ на 1-ва след което освобождавам от скорост и стигам до мястото кадето паркирах.Попитах ги колко бързо съм карал!?!??!И единия ми вика с мноооооого,обаче нали се сещате колко дига жтд-то на 1-ва.... зорлем 40км/ч което е позволена скорост ми се струва и не е толкова страшна,но понеже колата ръмжи и тези *ибаняци са подпийнали трябва някой да го отнесе,ама все пак си тръгнаха само със заплахите за нещо-нищо абе просто е ужас!
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Скоро по подобен случай един комшия (дето си слага една тенекия да си бележи мястото на тротоара и се ядосва че постоянно нахални хора разбираш ли му мърдали тенекията и паркирали) накрая каза, че ще викне общината да сложат ограждения на тротоара, щом той не можел да си запази мястото никой да не паркирал
                  Просто нямам думи ...
                  146 1.6 TS '00
                  156 2.4 JTD '01

Comment

Венци,на кво да ти кажа-супер тъпо е...просто само някое келеме може да направи такава простотия,ако искаш пиши л.с.,може да минеш през мивката да я видим,имаме един пичага,пастира,може да проба дая оправи,да минеш поне по тънко.Аз за такива отрепки си нося една приятна палка.Простотии колкото щеш.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                      ...че ще викне общината да сложат ограждения на тротоара, щом той не можел да си запази мястото никой да не паркирал
                      Е*и му майката... ей за това не трябва да се подиграваме на другите народи дето постоянно се мъкнат по психоаналитици - явно при нас има доста хора, които не си пият антидепресантите редовно... може ли да си толкоз откачил да искаш да оградят тротоара, щото не можеш да си завардиш мястото с тенекия ?!? Това вече не е простотия за мене, я някаква грешка в централния компютър
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Грешка е, ама не че сме луди, а че има много комплексари и поради липса на ред, те се правят на Уайът Ърп.Разликата между известния шериф и тях, е обаче, че те като видят друг селянин с джапанки и ланец и немско черно возило например си траят и не смеят да гъкнат.....
                        Айде малко да вкараме и весел елемент все пак-ето, че никой не е застрахован от такива, даже и много извесни и богати , ето на какво попаднах :
                        http://life.dir.bg/2009/09/12/news5060707.html
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Каско...и свиквай
                          След 2-рия път,само ще попсуваш малко ,после няма да ти пука
                          Аз ,по вратите си, имам 5-6 вида боя,от "внимателно ",отваряне Драскотини,малко художествено оформление с ключ( сигурно,някоя творческа натура ,не е могла, да си укроти музата)
                          Задната ми броня от двете страни е жулната...и те така
                          Имам идея,да я облицовам с гвоздеи,с острото навън,но...тогава пък ,ще се появи някой с чук,вероятно
                          Както казва мъжката пчелЪ-свиркай си
                          и не се ядосвай,защото ще ти мине
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Днес я измих....И драскотината не е хипер дълбока...Няма да излезе с паста, но предната драскотина ми беше многоо дълбока

Хубавото-ако изобщо може да има нещо хубаво че е близо до ръбчето на страничната линия и няма да си личи много като я замажа малко.... трябва да я мина с някаква боя лии или маркер...незнам все още...а пари не ми се дават за боядисване или за правене на нещо от някой професионалист, щото не се знае положението утре какво ще е.. Иначе мислех че и двата калника са пострадали но само на задния има една 1.5см. драскотина по средата....предния е окей...

Каското ми изтича след 3 дни...Таа утре още отивам да завеждам щета..Пък колкото дадът толкоз нали и без това всеки път им пълня гушите

Едит: Благодаря на всички за съветите и коментарите!
                            Ето пиковете..
                            Attached Files
                            Last edited by VFTI; d.m.y г., 13:36.
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Венци,след като я заведеш като щета,пробвай с бяла паста за зъби-натъркай хубаво чертата и изплакни после.По принцип тоя номер съм го пробвал на моята синя боя и ставаше уеднаквяване на цвета
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Батко, нема спасение. На мен пред нас 2 пъти ми подпираха задната броня. Еиния път доста зловещо. Даже си беше оставил половината фар и мигача тоя миндил. Тъкмо си боядисах бронята и пак някъв я задра, добре, че е съвсем леко и го оправих. Имам и 3 белега от чужди врати. и на мен ми писна вече, ама кво да се прави. Иначе тва за дрането или е някое мангалче, или някой комплексиран съсед, а може и да е някое зарязано гадже. Не вярвах, че може да има толкова тъпи кифли, докато не чух с ушите си разкази за подобни реваншистки изпълнения - като знае колко си пазиш колата и знае къде спираш, минава, удря ти един ключ и така. Тъй че, ако си боднал нещо наскоро и не си й се обадил...
                                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                                X