Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо се цепите бе хора !?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо се цепите бе хора !?!?!

Последно време стана нещо страшно.... Казвал съм го на много от сабиранията и продължавам да го повтарям,защо ги измислихте всичките тия разделни срещи (среща 155,среща 156,среща класики,среща 166 и др.) накрая може и по цвят да се измисли среща,нали идеята беше любителите на марката да се събират заедно.Днес на една от най-популярните и първи срещи а именно срещите на Ал. Невски при хубаво време се събрахме 4 коли... просто неси го обяснявам,но според мен от 1341234123 мероприятия и хората са се уморили от тези срещи,но според мен не е правилно.
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
    Последно време стана нещо страшно.... Казвал съм го на много от сабиранията и продължавам да го повтарям,защо ги измислихте всичките тия разделни срещи (среща 155,среща 156,среща класики,среща 166 и др.) накрая може и по цвят да се измисли среща,нали идеята беше любителите на марката да се събират заедно.Днес на една от най-популярните и първи срещи а именно срещите на Ал. Невски при хубаво време се събрахме 4 коли... просто неси го обяснявам,но според мен от 1341234123 мероприятия и хората са се уморили от тези срещи,но според мен не е правилно.
    Така е колега...Колкото и да не ни се иска...Това си е цялата истина...Преди се събираха като цяло италиански коли, после мина на марки, сега на модели...И това е обяснимо до някаде защото италианските автомобили станаха множко, но все пак...Дано се замислим малко...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е вие поне сте се събрали колега, ние тук в Хасково областен град, Димитровград също големичък град е доста близо, и въпреки това неможем да се съберем, защото хората, които посещават форума и са от областа се броят на пръсти.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ако не бях ангажиран сигурно щях да дойда.

@acko88 На теб това кое присъствие ти е за годината? :P

Явно на хората им омръзна вече срещата на Невски... и аз не знам. Последните пъти все по малко коли се събирахме.
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
          Е вие поне сте се събрали колега, ние тук в Хасково областен град, Димитровград също големичък град е доста близо, и въпреки това неможем да се съберем, защото хората, които посещават форума и са от областа се броят на пръсти.
          Ами значи че някой от вас трябва да предприеме нещо.Никак не е лесно,но трябва упоритост и постоянство.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Аз също съм против деленето на модели. Наистина вече има доста автомобили Алфа Ромео, но истинските фенове са доста малко и немисля че подобно делене е удачно. Лично съм присъствал на няколко от срещите на пл. "Св. Ал. Невски" и за мен остнаха като хубав спомен, казвам спомен тъй като виждам вече ги няма.
            Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
            Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
            Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
              Ако не бях ангажиран сигурно щях да дойда.

@acko88 На теб това кое присъствие ти е за годината? :P

Явно на хората им омръзна вече срещата на Невски... и аз не знам. Последните пъти все по малко коли се събирахме.
              Ееее знаеш че дълго бях без кола все пак,сега имам колата от 1 месец и малко и реших да посетя
              Преди се сабирахме толкова много народ и беше интересно всеки имаше нещо да каже,да покаже и т.н.
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                Ееее знаеш че дълго бях без кола все пак,сега имам колата от 1 месец и малко и реших да посетя
                Преди се сабирахме толкова много народ и беше интересно всеки имаше нещо да каже,да покаже и т.н.
                E да, ама ти като престана да идваш и виж какво стана...

Просто явно на хората им е пислано и не виждат нищо интересно... знам ли...
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

Покрепям...
                  Аз също съм против това делене, затова изобщо не съм си и помислил нито за миг да отида на такава среща. Ако ще ходя(ако изобщо мога) на някакво по-масово мероприятие то ще е на ИТАЛФЕСТ, където ще има всякакви ентусиасти на италиянското автомобилостроене.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Да, и аз съм с чувството , че се делят разните му там модели, но пък от друга страна в Пловдив, неделя се събират всякакви и все повече италиански автомобили.
                    Колегите със 155ците също идват.
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

И ние се сабираме всякакви колици , и все по много Може би проблема е в София
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Отговора е много ПРОСТ!!! Освен, че срещите се делят на модели, а специално за София се делят и на КВАРТАЛИ!!! Нали се сещате, че все пак тук сме 150 квартала. Като се направят 150 мини срещи в Люлин, Хаджи Димитър, Надежда, Центъра и прочие през седмицата, на никой не му се идва на НЕВСКИ...

Аз лично съм присъствал на 3-4 срещи на Невски (между месец април и юни) и на 3 от тях бяха над 10-12 коли!! На последната...беше към 20 и някой Юни се събрахме много малко народ 6-7 коли. От тогава не съм ходил...
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Има още една причина за намалялата посещаемост на срещите - летния период. Всеки е забегнал на някъде да почине - я на море, я на планина, на язовир, на лозе и т.н. Но вече би трябвало да започне засилване на срещите. Трябва само постоянство и желание.
                          italauto-bg.net
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V 103 / AG Zenit

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение

Аз лично съм присъствал на 3-4 срещи на Невски (между месец април и юни) и на 3 от тях бяха над 10-12 коли!! На последната...беше към 20 и някой Юни се събрахме много малко народ 6-7 коли. От тогава не съм ходил...
                            Че то ние се събираме в Стара Загора около 12-15 коли, пък вие в София какво се излагате
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Това с кварталите,марките и моделите и на мен не ми допада,а и аз са с тоя фиат нема да ме допуснете а
                              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X