Имам телефон закупен от Плесио преди 2 години. Вече няколко пъти съм го носил в техният сервиз защото през време започва да дава дефекти. Екрана му започва да гасне и да се включва когато си иска. Изглежда, че работи но никой не може да се свърже с мен – дава че телефона е изключен!!!
След поредното носене, момчето ме увери че пак ще ми го оправи. Да ама след 1 месец гаранцията ми изтича и тоя филм с носенето и оправянето може да продължи още дълго. Отгоре на всичко не смятам, че е редно да продават стока която системно се ‘разваля’. Поисках да говоря с мениджъра им. Дойде един плешивец който започна да върти една и съща плоча. Оказа се че този телефон трябва да се отремонтира в Германия, защото тук могат да му сменят само софтуера(ебати сервиза!). Това пътуване до Германия отнемало максимум месец през който аз съм оставен без телефон.
Тук вече чашата преля и го попитах дали наистина си вярва??? Клиент който е оставил 1200лв. за телефон бива оставен цял месец без такъв!!! Дори не предлагат ‘слушалка’ за временен заместител. На мен ми се налага да пътувам в чужбина в петък и съм готов да си доплатя за новият HTC Hero който струва 1000лв. Аз съм готов да доплатя останалите 900лв, ако ми оценят моят на 100лв! Но плешивият мишок, който се нарича мениджър и това не може да направи!
Учудвам се как още продават някаква стока тези?
Comment