Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобили за продан в Италия.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

"Запазена Алфа със задно" като 300-400 евро ли ти звучи?

Става въпрос ако изпадне нещо, което си заслужава да се докара до тук.

Поздрави!
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ако изпадне такава колица обещавам да дам инфо колега
      BMW E39 528i

Comment

[QUOTE=BoxerPower;564355]Не знам защо колега (най-вероятно защото съм тъп по природа) изтълкувах този коментар по грешен начин. Смисъл долових неква подигравателна нотка в него Що се отнася до самариянството... ами не знам, сигурно нямаше да е лошо ако повече хора го практикуваха вместо да практикуват любимия български спорт "прееби другарче за душевен кеф".[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

Баш правилно си ме разбрал и трябваше да оставиш нещата до момента с шегата ......, ти и "твоите хора " или сте на по 20-25 години и за храна и вода цял ден ще разхождате някой из Италия да си търси кола(ебати безработните хора) и по тоя повод нищо не разбирате от коли или сте най нормални автоджамбази които разбират от коли но пък и за добър ден пари искат и почти винаги лъжат с нещо . Само не ми казвай как твоите хора разбират от коли , занимават се с това и го правят за без пари от добри чувства към ближния
        Last edited by SFINKS; d.m.y г., 16:41.

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
          ...Единственото което мога да спечеля е някой от колегите да каже "Евала за темата пич!"
          Вече спечели: Евала за темата, пич!

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

Не знам защо колега (най-вероятно защото съм тъп по природа) изтълкувах този коментар по грешен начин...
          Явно защото досега не си се сблъсквал с явлението "Сфинкс"
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Няма ненаказано добро... Човече дори и да си ИСКРЕН то никой няма да ти повярва...ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ...Просто такава е ситуацията...лично аз не мога да упрекна хората, ама след като винаги са толкова многоо лъгани и мамени от всякъде и всички е нормално да си мислят, че все някой иска да ги "цака"...

П.П Веднъж правих ремонт на едно колело(това работя)..И случайно забелязах че спирачката и е прецакана лулата-тоест не спира и е даже опасна!!!...Таа направих си основния ремонт и след това сложих една нова лула за космическата сума от 2.40лв.!! И въпреки че 10мин настройвах и т.н. не съм искал никакви пари за труд освен полагащите се за останалия ремонт...Както казах на добра воля с идеята че ще помогна...Накрая хората започнаха да се цупят и да мрънкат, че съм бил сменял части и съм ги товарел с цената...Абе баш ме изкараха черен... Тааа понякога и да искаш да помогнеш е по-добре да не правиш нищо, че най-вероятно бели ще си навлечеш...

П.П2 Имам и още доста случаи-завих и залепих една кола със счупен прозорец...после ме изкараха че аз съм го счупил...

П.П3 Имам и един пресен случай от вчера...ама мисля че ми схвана идеята....няма смисъл да пиша повече..

П.П3 "няма ненаказано добро"
            Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:02.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

"добро" и "търговия със стари коли", никога и по никакъв повод не могат да се слагат в едно изречение ама явно (по нагоре) вече има поне двама наивника дето са се вързали

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Няма ненаказано добро... Човече дори и да си ИСКРЕН то никой няма да ти повярва...
                Ся що си толкова черноглед? Не виждаш ли, че преди малко искрено го похвалих човека? Какво има да не му се вярва - принципът е: "това е колата, това е цената - ако щеш". Всеки си преценява за себе си и никой никого не насилва.

Според мен темата е много полезна и евала на човека, че я е направил.

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                ...ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ...Просто такава е ситуацията...
                Айде да не оплюваме всичко и всички в България. Все пак и ние сме част от България и има и свестни хора.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Слушайте Сфинкса, той ги разбира нещата
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

SFINKS колега евалата за хубавите думи по мой адрес. Верно доста ги разбираш нещата както споменаха другите колеги... по което аз си вадя извода, че или яко са те преебавали през годините разни мухльовци, или че ти си преебавал яко наивниците... вече не знам кое е истината при теб, но явно имаш опит по въпроса.

Както и да е пост-а ми не е с цел да се дракам нито с теб, нито пък с който и да било от колегите. Реших да драсна два реда не за да се изкарвам светец в контра на нещата които си написал, ами просто да споделя няколко неща които само определени хора от форума ще разберат... аз лично се надявам да са останали такива хора във форума де.

И така. Колегата SFINKS е прав за много неща. Наистина безплатен обяд няма. Наистина в бизнеса с автомобили е препълнено с мошенници... било то обикновенни джамбази, вносители, дилъри, дори дистрибуторите в оторизираните салони са мошенници. Ама няма как всички са мошенници и преебават хората... преебават ги за да могат да оцелеят. Прав си колега SFINKS не само аз ами вероятноста всеки един от нас да е мошенник е 99.99% в период. Но си прав само до тук.

Сега ще светна теб, а покрай теб и останалите колеги къде грешиш. Грешиш в това, че сме пишлемета без работа... е аз съм пишлеме защото съм кажи речи на 25, но другите хора покрай мен са далеч по-големи... във всяко едно отношение. Грешиш и за това, че сме джамбази и че сме далеч от истината за автомобилите. Повярвай много сме на "ти" с автомобилите... и особено аз. Много сме вежи и в бизнеса с внос на автомобили, ама много вежи. Това е така понеже моите хора до скоро се занимаваха с това. Не сме група случайни гаменчета повярвай. В момента мога да намеря какъвто автомобил си поискам и то сравнително бързо. В момента тая тема можеше да е пълна с оферти за автомобили каквито много малко хора изобщо биха имали възможност да си позволят. Знаеш ли защо обаче колега SFINKS тая тема е супер чиста и НЕ Е с комерсиална цел в момента... не знаеш нали. Е аз ще ти кажа защо хора които вноса на коли им е като детска игра не се занимават с такъв, а са решили да светнат и останалите колеги как точно стават нещата и да им помогнат с каквото могат. В момента не внасяме автомобили и нямаме намерение да внасяме поради простата причина, че няма смисъл. Защо няма смисъл ли?! Няма смисъл колега SFINKS защото колите които сме внасяли от Италия до тук, винаги са били в отлично състояние, не са внасяни на платформи или автовози, внасяни са една по една на собствен ход, внасяни са коли които по никакъв начин да не могат да те оставят на пътя. Такива коли в Италия струват една камара пари. С идването им до тук стават още по-скъпи и ако искаш да си сложиш дори и минимална цена за работата която си свършил, цената става 2 пъти по-голяма от тази по автокъщите и тези автомобили стават непродаваеми! Защо става така ли? Става така понеже пичовете от автокъщите отиват в италия с автовозите, товарят италиянския боклук за без пари, дори ако вземат повече боклук от там им подаряват още такъв като бонус! Следва прибиране на боклука до България където той минава през една камара козметични процедури с цел да придобие търговски вид и отива на пазара. На пазара тоя боклук с надценката струва 2 пъти по-малко от един наистина безгрешен автомобил. И предполагам в момента дори най-големия малоумник във форума е разбрал защо хората които са се занимавали с внос на читави автомобили просто са спрели да го правят. Спрели са да го правят защото те не могат да се конкурират с боклука. Знаеш ли защо не могат да се конкурират с боклука? Не могат да се конкурират с боклука понеже нямат за цел да преебат крайния потребител, не могат да се конкурират с боклука защото искат крайния потребител да е доволен от тяхната услуга и някой ден пак да ги потърси!
                    Аз и моите хора не сме конкурентноспособни понеже никога сме нямали за цел да преебем хората и за това вече не сме на пазара. Не сме на пазара защото от всякъде, не само от Италия, се внасят автовози с боклук, автовози с евтин боклук, а българина обича думата евтин и няма значение дали е боклук, важното е да е евтин... няма значение дори колко скъп може да се окаже в крайна сметка за него този уж евтин боклук. Схемата тук колега вече е ясна и на бебе:

автовозите носят евтин боклук – хората го копуват – тарикатите правят пари – идват повече автовози с боклук – ние ставаме все по-конкоретонеспособни – идва още повече автовози с боклук – хората като нас изчезват от пазара

Та ако все още колега SFINKS не си разбрал от къде идва „самариянския” дух на мен и на хората ми, то сега ще ти разясня накратко. Както споменах по-рано „безплатен обяд” няма и всичко си има цена. Да от инициативата която сме поели в момента наистина няма да имаме материални облаги... но ни е буквално през х*я тая работа. Всеки от нас си има нормална работа и няма да останем гладни бъди сигурен. От инициативата която сме поели ще спечелим това, че ще научим другите колеги сами да си внасят коли, те от своя страна да просветлят и техните приятели и познати, и така цялото това нещо да се разпространи като вирус. Наистина ще получа душевен оргазъм ако един ден всеки сам може да отиде и да си внесе това което си иска, а не да ходи да го правят на клоун в 90% от автокъщите ни. Сега колега предполагам разбираш, че и ние сме като типичните българи дето любимата им игра е „прееби другарче за душевен кеф”. Не сме светци и не правим всичко само за мерси, но в конкретния случай не парите са тези които ни мотивират...

Сега е момента в който ще се обърна към всички колеги с думите:

Извинявам се лично на всеки един от вас колеги, който след прочита на този пост се е почувствал излъган по някакъв начин от мен. Извинявам се на всеки когото съм заблудил, че сме самарияни и че правим всичко за мерси. За да звучи още по-гадно ще кажа, че вашето мерси може само да ни накара да се усмихнем. Това което обаче наистина би ни зарадвало е да видим как всеки един от вас без проблем отива и сам си взима автомобил, след което светва и своите другарчета как става номера.

Това е всичко което исках да кажа. Който ме е разбрал – разбрал. Който не е... ами явно не е трябвало да ме разбере.

Що се отнася до темата ми, тя ще продължи да съществува, като замисъла и няма да се промени. Ще продължа да събирам и пускам оферти и ако има колеги които им допада идеята на цялото нещо аз съм сигурен, че ще ме потърсят за да видим как ще можем да им помогнем. На всички останали които също както колега SFINKS си мислят, че ние сме „автомобилната алкайда” мога да кажа само едно нещо: Ами като аз и хората ми ви изглеждаме толкова съмнителни личности които правят крайно съмнителни неща - просто не се занимавайте с нас...

П.П. Ще помоля колегите модератори да преместят темата ми в раздел Общи Приказки, понеже мястото и наистина не е в раздел Продава.
                    Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 11:36.
                    BMW E39 528i

Comment

Аз съм анти SFINKS, ама тука е прав. Според мене цялата тая работата нещо намирисва, не вярвам много на думите ти колега. Историята за дядо Коледа по ми се връзва отколкото модерната ти приказка за Робин Худ.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз пък се чудя как мое да сте толкова черногледи. Свестни хора СЪЩЕСТВУВАТ
                        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                        156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          ...Според мене цялата тая работата нещо намирисва, не вярвам много на думите ти колега...
                          Тогава просто не влизай в тази тема.

---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

...Това е всичко което исках да кажа. Който ме е разбрал – разбрал...
                          Колега, няма смисъл повече да се обясняваш на някакви кисели спамаджии, така че пускай си обявите, защото инициативата е много интересна.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            Ся що си толкова черноглед? Не виждаш ли, че преди малко искрено го похвалих човека? Какво има да не му се вярва - принципът е: "това е колата, това е цената - ако щеш". Всеки си преценява за себе си и никой никого не насилва.

Според мен темата е много полезна и евала на човека, че я е направил.

Айде да не оплюваме всичко и всички в България. Все пак и ние сме част от България и има и свестни хора.
                            Не съм оплювал БЪЛГАРИЯ! Ако пак прочетеш поста ми ще разбереш защо съм го казал, а именно защото няма човек в БГ който да не е опарен от измама, злоупотреба и т.н...И всички в БЪЛГАРИЯ(не защото е България, а просто тук се е изградило всичко) нямат доверие на никого и по никакъв повод...За това и тази тема получи такъв "отбой"...хората така са настроени защото така ги е накарал живота тук...

Евала и от мен за темата...И аз както казах съм се опитвал да помагам много пъти и на различни хора и в различни свери, ама иди доказвай на всички че го правиш заради съвеста си, а не заради пари...

Тааа нещата са ясни...Който повярва на колегата може да се възползва от услугите му, който не нека сам си търси пътя...Всеки има право на избор...Всеки има глава на раменете...

Със здраве и наздраве на всички
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Аз пък не виждам нищо нередно в темата. ако си решил да купуваш кола и случайно видиш желан модел в темата просто това е една от офертите които ще разгледаш като отидеш до Италия. НИКЪДЕ момчето не казва , че трябва да я вземиш от там. Не виждам нищо лошо да имаш една оферта повече. Отиваш на място - гледаш, пазариш се, ...втори оглед ...трети, а случайно може и да ти хареса предложената от колегата и да избегнеш излишно обикаляне поне за едната оферта - особенно ако предлагат оферти от частни лица е полезно дори най-малкото като информация.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

и в крайна сметка аз лично вярвам на думите на колегата, затова и го помолих за оферта.Аз мога да кажа че съм от хората, който не желаят да прецакат другия, и понеже съм сигурен, че има и други хора като мен Вярвам на колегата и ако има изгодна оферта ЩЕ се възползвам от възможността.И бих помолил Уважаемите колеги, които не желаят и нямат нужните средства да си закупят автомобил, та дори и да нямат пари за транспорт до италия да спрат да акат в тая тема.Бих се обърнал и към модераторите да изчистят емата от ненужните коментари на незаинтересованите хора.(може и моят коментар да изчистите ако го сметнете за СПАМ)..
                                Колега ако има оферта и за някоя 156-ца 2.4ЖТД освен 166-цата мога и нея да погледна. Приятен ден.

Comment

Working...
                                X