Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобили за продан в Италия.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
    Колега, няма смисъл повече да се обясняваш на някакви кисели спамаджии, така че пускай си обявите, защото инициативата е много интересна.
    Нямам намерение да се обяснявам повече на когото и да било колега. Мисля, че в предния си пост бях повече от пределно ясен. От тук насетне който каквото иска да си мисли и на когото иска да вярва. Все пак всеки има глава на раменете си и би следвало сам да може да я използва. Няма гаранция, че не съм некъф луд тука който просто пише некви неща колкото да си разнообразява деня и да се намира на призка с колегите, но не съм и задължил никой да ми вярва на небивалиците. Както вече казах за тая работа всеки има глава на раменете си.

Вече дори нямам нищо против колеги като SFINKS и техните коментари и дори бих искал колегите модератори да не ги трият нито сега, нито в бъдеще за да могат останалите колеги които четат темата да имат стабилна основа от която сами да си вадят изводи за това кой какво как защо и тн. Пък и спамът сам по себе си ще държи темата ми жива и интересна за всички.

Сега спирам с излишните приказки и ще драсна два реда по самата тема.

Тези колеги от вас които се свързаха с мен и проявиха интерес към точно определени автомобили нека знаят, че съм се свързал с хората ми в Италия, вече се работи по техния въпрос и ако изкочи нещо интересно веднага ще пускам инфото тук.
    Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 13:09.
    BMW E39 528i

Comment

Boxer Power , ако беше написал първоначално "ние сме търговци на коли , нямаме автокъща и доставяме, продаваме коли само по поръчка " никой нищо нямаше да ти каже приателю , нито аз нито никой друг .
      Само че вместо това ти изписа някакви небивалици как помагате на хората, без пари само за по една бира и един сандвич с айрян . Айде стига смешки . Стига с тия излеяния и обяснениея по 500 думи че още повече почва да мирише , даже и на тия със запушените носове . Просто трябваше да подминеш напълно усмихнатата ми шегичка със самаряните тимуровци и всичко щеше да е наред ама ти реши да се обясняваш каква девица си ощипана .....

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
        Boxer Power , ако беше написал първоначално "ние сме търговци на коли , нямаме автокъща и доставяме, продаваме коли само по поръчка " никой нищо нямаше да ти каже приателю , нито аз нито никой друг .

Не съм написал "ние сме търговци на коли , нямаме автокъща и доставяме, продаваме коли само по поръчка " просто защото от много време насам не го правим и в пост #24 доста добре съм обяснил причината да не го правим. Приеми, че историята за "Робин Худ, бирата и айряна (особено пък с баничка)" ми се е сторила непринудено сладка и за това съм я съчинил.
        BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Тогава просто не влизай в тази тема.

---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

Колега, няма смисъл повече да се обясняваш на някакви кисели спамаджии, така че пускай си обявите, защото инициативата е много интересна.
          много точно казано
          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Аз спирам да пиша но ще следя много внимателно темата. Ако после някои от доверчивите изреве на умряло, място във форума няма да си намери, казвам го най отговорно. Колегата няма нито едно мнение извън купува/продава вие си вадете изводите. Това ми е последният пост по тази тема, нека модераторите да не го закачат.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колега BoxerPower, някой от твоите хора да е случайно околко Генуа, Италия?
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                Колега BoxerPower, някой от твоите хора да е случайно околко Генуа, Италия?
                Не. Хората ми са в южна Италия и по-конкретно Наполи (Неапол) и околноста. Един вид очаквайте офертите които пускам да са предимно от него район, както и горе долу това ще е района в който ще можем да ви окажем съдействие ако решите да пътувате. Казвам това за да се знаят ясно границите в които ще сме ви от полза.

Има и други неща които колеги няма да е зле да знаете при положение, че предприемете пътуване. Няма да е лошо да не пътувате сами т.е. ще е добре да сте с приятел за да може на връщане от Италия, понеже пътя е дълъг, да има с кого да се сменяте докато шофирате. Все пак всички знаем до какво може да доведе умората зад волна. От тук до Италия схемата е ясна - или автобус или самолет, може и с кола ама то тоя внос от там ще ви излезе златен. Сега ще кажа какво е връщането. От Наполи до Бари сте по сухопът, от Бари се взима ферибот до Игуменица (Гърция), като от Игуменица до БГ сте пак само по сухопът. Не напразно съвета ми е да се ползва точно този маршрут през Гърция понеже това е най-оптималния вариянт за кратък път, с по-малко държави, съответно и по-малко главоболия.

Между другото препоръчвам да пътувате с приятел за да може и още някой да се научи през къде как какво защо и тн. съответно следващия път вие също да може да помогнете на някой друг колега като по този начин разширявате инициативата която за сега сме поели много малко хора.

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Аз спирам да пиша но ще следя много внимателно темата. Ако после някои от доверчивите изреве на умряло, място във форума няма да си намери, казвам го най отговорно. Колегата няма нито едно мнение извън купува/продава вие си вадете изводите. Това ми е последният пост по тази тема, нека модераторите да не го закачат.
                баси коментара
                BMW E39 528i

Comment

с какви номера пътува колата от Италия?
                  след като се демолира там не може да се рег. на българин.
                  а жабарите нямат транзитни номера!
                  а ако се докара на италянски номера някой трябва да ги върне за да се отпише колата.
                  отписването също се заплаща!и се чака.
                  жабарите са много тегави относно плащането за отписване.
                  продал ли е колата го боли швепса

п.с. съвет от мен
                  ако не сте пътували до чужбина за автомобил и ви е тъмна индия цялата работа.
                  не се захващайте!
                  по добре си купете от тук "око да види ръка да пипне"
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 18:24.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Santo е много много прав .
                    В момента пазара в България е пренаситен с автомобили и купувачв има огромен избор и възможност наистина да провери колата в какво състояние е .
                    А като отидеш на майната си и имаш примерно 3 дена там , обикаляш обикаляш и накрая купуваш нещо за да не ти е било напразно ходенето

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                      с какви номера пътува колата от Италия?
                      след като се демолира там не може да се рег. на българин.
                      а жабарите нямат транзитни номера!
                      При закупуване на автомобила следва неговото отписване от италиянските регистри (демолира се) като се подготвят и попълват документи, след което на новия собственик се дават специални номера които важат само няколко дена в рамките на които автомобилът трябва да се докара и регистрира тук на новият му собственик. Правилно, че италиянците нямат транзитни номера, а някакви подобни които и аз като видях за пръв път останах дълбоко замислен. В някой случаи представляват нещо като табели със залепени отгоре номера, в други това са подпечатани и разписани ламинирани картони с номера. След като автомобила се докара и регистрира тук, тези номера просто ви остават за спомен понеже не могат да ви свършат никаква друга работа. Вкъщи имах няколко такива за спомен от колите които сме вкарвали преди време. Дори ако се поразровя сигурно ще ги намеря, но на дали някой се интересува от моите сувенири.

П.П. Забравих да напиша, че както каза и колегата santo_traficante за демолирането и номерата се плаща отделно, но в момента ще ви излъжа ако ви дам точна цена. А що се отнася до чакането не съм много съгласен.

---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                      В момента пазара в България е пренаситен с автомобили и купувачв има огромен избор и възможност наистина да провери колата в какво състояние е .
                      Доживях момента в който и аз да се съглася с колегата SFINKS.
                      Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 00:40.
                      BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                        При закупуване на автомобила следва неговото отписване от италиянските регистри (демолира се) като се подготвят и попълват документи, след което на новия собственик се дават специални номера които важат само няколко дена в рамките на които автомобилът трябва да се докара и регистрира тук на новият му собственик. Правилно, че италиянците нямат транзитни номера, а някакви подобни които и аз като видях за пръв път останах дълбоко замислен. В някой случаи представляват нещо като табели със залепени отгоре номера, в други това са подпечатани и разписани ламинирани картони с номера. След като автомобила се докара и регистрира тук, тези номера просто ви остават за спомен понеже не могат да ви свършат никаква друга работа. Вкъщи имах няколко такива за спомен от колите които сме вкарвали преди време. Дори ако се поразровя сигурно ще ги намеря, но на дали някой се интересува от моите сувенири.

П.П. Забравих да напиша, че както каза и колегата santo_traficante за демолирането и номерата се плаща отделно, но в момента ще ви излъжа ако ви дам точна цена. А що се отнася до чакането не съм много съгласен.

Колега, нямам нищо против теб и темата, но прави впечатление прекалената информираност,демонстрирана от теб, която не е толкова присъща на хората, които не се занимават с тия неща... това е интересното в случая. С удоволствие бих се възползвал от някоя добра оферта ианче. Ще следя с интерес....
                        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                          Колега, нямам нищо против теб и темата, но прави впечатление прекалената информираност,демонстрирана от теб, която не е толкова присъща на хората, които не се занимават с тия неща... това е интересното в случая. С удоволствие бих се възползвал от някоя добра оферта ианче. Ще следя с интерес....
                          Здравей колега, не знам до колко си успял да проследиш коментарите в темата и най-вече моите, но в коментар #24 споделих с колегите от къде идва тази информираност. За да ти спестя четенето просто ще повторя. Информиран съм понеже с това сме се занимавали. Разликата е в това, че не искахме да сме сред тарикатите, а на база качество да сме сред търсените. Това обаче явно беше грешна стратегия за България и просто отпаднахме от играта.
                          BMW E39 528i

Comment

Леле мале четох 20 минути много коментари много чудо , а обявите малко ! Колега аз ти вярвам и бих зел кола от вас , но на тоя етап просто не мисла да сменям !!!
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Колега, на какви цени се намират 166-ци 2.4 JTD между 2001 - 2003 година? Разбира се, питам за читави екземпляри на не повече от 250 000 км и с доказано сервизно обслужване.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Колега, на какви цени се намират 166-ци 2.4 JTD между 2001 - 2003 година? Разбира се, питам за читави екземпляри на не повече от 250 000 км и с доказано сервизно обслужване.
                                За 166-ци като цяло мога да ти дам оринтиеровъчна цена, но така като гледам ти се интересуваш от нещо по-конкретно и за да не те подведа първо ще трябва да разпитам колега. Предполагам не бързаш за отговор затова като имам по-точна информация ще пиша.
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X