Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобили за продан в Италия.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
    Колега можеш ли да кажеш на твойте хора да се оглеждат за пунто гт или алфа гтв
    Няма проблем колега само ще те помоля, както съм помолил и всички останали колеги, да дадеш малко по-пълна информация за автомобилите които търсиш.

Важно за всички колеги!

Ще помоля в бъдеще всеки колега който се интересува oт конкретен автомобил да дава по-пълна информация относно това което си търси. Така моите хора ще знаят за какво точно да се оглеждат, няма да се налага да спират и губят време за абсолютно всеки срещнат автомобил от въпросната марка и по този начин ще можем да помогнем на повече колеги. Какво разбирам под по-пълна информация... ами например:

- до какви пари да е автомобила
    - състояние, поносими забележки
    - години на производство
    - вид двигател
    - екстри и тн.

Имайте в предвид, че първите два фактора са много тясно свързани и е въпрос на лична преценка за сметка на кое би направил компромис. Аз бях писал вече, че тук ще публикувам оферти в които отношението цена/качество да е в оптимално добър вариянт. Разбира се живеем в България и все още има много хора които са на принципа "абе нека е евтино, пък с другото ше се опрайм"... но всеки отговаря сам за себе си

Както и да е тази информация наистина може да спести много време изгубено в лутане така, че не я крийте
    Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 11:41.
    BMW E39 528i

Comment

За ГТВ-то околко 2500-3000 най много евро мисля че е добре със стандартните екстри за модела, а двигателите 1.8 или 2.0
      За Пунтото нямам никаква идея как вървят цените там ама около 2000 евро мисля че е нормално.А пунтото с квито ще екстри да е
      Last edited by kongogo; d.m.y г., 16:46.

Comment

Гледайки цените в немските сайтове мисля, че за 166 2.4 ЖТД от 2001-2003 е нормална цена от 3500-4000 евро. Затова ме интересуват такива.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Гледайки цените в немските сайтове мисля, че за 166 2.4 ЖТД от 2001-2003 е нормална цена от 3500-4000 евро. Затова ме интересуват такива.
          Ами в Италия също могат да се намерят 166-ци за по 3 000 - 4 000 Евро от периода 2000/03 година. Това са моделите без фейслифт-а и с някоя друга козметична забележка (не е задължително). Както и да е де, ще предам на моите хора новата информация за 166-цата.

Иначе тая 166-ца дето съм я пуснал предполагам е толкова пари понеже е 2004-та, с фейс-а, и в отлично състояние

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
          За ГТВ-то околко 2500-3000 най много евро мисля че е добре със стандартните екстри за модела, а двигателите 1.8 или 2.0
          За Пунтото нямам никаква идея как вървят цените там ама около 2000 евро мисля че е нормално.А пунтото с квито ще екстри да е
          Мерси колега ще видим на какво ще излезе и ще пускам инфо
          BMW E39 528i

Comment

166-цата, която си намерил, си е прекрасна оферта, но няма да мога да извадя такива пари. Затова търся отпреди фейслифта.
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              166-цата, която си намерил, си е прекрасна оферта, но няма да мога да извадя такива пари. Затова търся отпреди фейслифта.
              По принцип Алфите не са сред проблемните за намиране в Италия автомобили (защо ли) и като цяло е въпрос на време да ти намерим нещо което си заслужава парите колега.

До голяма степен бавенето с оферти идва не само от това, че хората ми обикалят в свободното си време, а и от факта, че съм ги предупредил да се спират само на автомобили като за мен - т.е. да отговарят на моите изисквания... а аз съм много труден клиент който не обича да гледа, ами директно да пипа
              BMW E39 528i

Comment

Колега, засега само проучвам пазара, покупката я мисля за пролетта. Благодаря за информацията, пак като попаднете на читави 166-ци ги пускайте, защото доста хора имат интерес към тях.

Comment

Една частна оферта на пенсиониран собственик.

Fiat Punto 1.2 EXL

пробег: 63 000 км
                  година: 2000
                  екстри: всички обичайни екстри за модела (климатик, аларма, алуминиеви и тн.)
                  забележки: в отлично състояние, никакви видими забележки, до колкото разбрах е на неква пенсия (първи собственик) който редовно го е лъскал в гаража... за Punto-то говоря, а не за бастуна Та в момента е оставено в автокъща щото деди иска кешовица... явно надушва аромата на почва

Цена: 2 500 Евро

Click image for larger version

Name:	FIAT PUNTO 1.2 ELX..JPG
Views:	1
Size:	65.0 Килобайта
ID:	2269501Click image for larger version

Name:	FIAT PUNTO 1.jpg
Size:	62.2 Килобайта
ID:	2269502Click image for larger version

Name:	FIAT PUNTO 2.jpg
Size:	60.9 Килобайта
ID:	2269503Click image for larger version

Name:	FIAT PUNTO 3.jpg
Size:	65.6 Килобайта
ID:	2269504Click image for larger version

Name:	FIAT PUNTO 4.jpg
Size:	69.0 Килобайта
ID:	2269505Click image for larger version

Name:	FIAT PUNTO 5.jpg
Size:	82.9 Килобайта
ID:	2269506

И една оферта от автокъщата. Тази я пускам само за врътката щото аз лично съм фен на първото Punto.

Fiat Punto 1.2 16v

пробег: 80 000
                  година: 1997
                  екстри: всички обичайни екстри за модела
                  забележки: без видими забележки... абе като за 97-ма била бегачка

Цена 1 300 Евро

Click image for larger version

Name:	Punto (1).jpg
Size:	50.0 Килобайта
ID:	2269546Click image for larger version

Name:	Punto (2).jpg
Size:	52.7 Килобайта
ID:	2269547Click image for larger version

Name:	Punto (4).jpg
Size:	59.2 Килобайта
ID:	2269548Click image for larger version

Name:	Punto (5).jpg
Size:	51.5 Килобайта
ID:	2269549

П.П. Утре чакам още снимки на първото Punto, че тези отзад и отстрани нещо са се преебали и не са се смъкнали на рс-то.
                  Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 22:33.
                  BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                    Една частна оферта на пенсиониран собственик.

Fiat Punto 1.2 EXL

пробег: 63 000 км
                    година: 2000
                    екстри: всички обичайни екстри за модела (климатик, аларма, алуминиеви и тн.)
                    забележки: в отлично състояние, никакви видими забележки, до колкото разбрах е на неква пенсия (първи собственик) който редовно го е лъскал в гаража... за Punto-то говоря, а не за бастуна Та в момента е оставено в автокъща щото деди иска кешовица... явно надушва аромата на почва

Цена: 2 500 Евро

[ATTACH]31330[/ATTACH][ATTACH]31331[/ATTACH][ATTACH]31332[/ATTACH][ATTACH]31333[/ATTACH][ATTACH]31334[/ATTACH][ATTACH]31335[/ATTACH]

И една оферта от автокъщата. Тази я пускам само за врътката щото аз лично съм фен на първото Punto.

Fiat Punto 1.2 16v

пробег: 80 000
                    година: 1997
                    екстри: всички обичайни екстри за модела
                    забележки: без видими забележки... абе като за 97-ма била бегачка

Цена 1 300 Евро

[ATTACH]31375[/ATTACH][ATTACH]31376[/ATTACH][ATTACH]31378[/ATTACH][ATTACH]31379[/ATTACH]

П.П. Утре чакам още снимки на първото Punto, че тези отзад и отстрани нещо са се преебали и не са се смъкнали на рс-то.
                    Браво колега чудесни оферти чудя се кое от двете ще е по изгодно това от 6000лв. или това от 3600лв., така с докарването май горе долу излизат. Ма като се замисля може и да си зема некои дарак 166ца, чат пад изпада някоя 140коня за тия пари 2002ра. Помагай колега дай съвет.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Браво колега чудесни оферти чудя се кое от двете ще е по изгодно това от 6000лв. или това от 3600лв., така с докарването май горе долу излизат. Ма като се замисля може и да си зема некои дарак 166ца, чат пад изпада някоя 140коня за тия пари 2002ра. Помагай колега дай съвет.
                      Не знам, ама аз 166-ца дизел от 2002-ра за 6000 лева от България не бих си купил.

Comment

Помагай колега дай съвет.
                        Ето един добър

Аз спирам да пиша но ще следя много внимателно темата. Ако после някои от доверчивите изреве на умряло, място във форума няма да си намери, казвам го най отговорно. Колегата няма нито едно мнение извън купува/продава вие си вадете изводите. Това ми е последният пост по тази тема, нека модераторите да не го закачат.
                        А другия е ако случайно се решиш на 166-ца 140 катърчета 2002-ра за 6 хилки... ами карай я със здраве като я вземеш

П.П. Понеже гледам си добър в математиката само да добавя, че цените които пускам са си първоначалните зададени от продавача т.е. 100% търпят договаряне на място. Много ясно, че моите хора нищо не могат да договарят понеже не отиват с пари в брой да купуват, а само си питат и поради тая причина няма как да кажа това е крайната цена! Ама нищо де поне за 1 си прав колега... докарването излиза около 500-600 Евро. Май и ти имаш добри познания в сферата а
                        Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 13:17.
                        BMW E39 528i

Comment

групаж автовоз 9 коли от жабарско вече е 5000/6000лв макс
                          може трима да си делят един автовоз по три бангии всеки.

моето мнение че тая схема дето я предлага колегата е толкова неосъществима
                          но всеки си прави сметката сам
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                            групаж автовоз 9 коли от жабарско вече е 5000/6000лв макс
                            може трима да си делят един автовоз по три бангии всеки.

моето мнение че тая схема дето я предлага колегата е толкова неосъществима
                            но всеки си прави сметката сам
                            Ми по принцип аз схема не предлагам... аз предлагам само безплатни снимки на автомобили с информация за тях

Иначе схемите за внасяне са много и всеки може да си избере такава която би го устроила най-добре. Ето колега дори и ти току що неволно предложи интересна схема за внос. Ако няколко колеги се съберат могат да си внесат автомобили с автовоз за което да си делят парите. Ще си докарат по няколко бангии (както ги наричаш), след което ще си решат сами дали да си ги карат или продават. Както виждате колеги схемите за внос наистина са много и всеки сам може да си измисли такава.

Колеги разберете едно нещо. Аз:

- Не задължавам никого да чете темата ми.

- Не задължавам никого да споделя мнението ми.

- Не задължавам никого да си купува автомобилите които пускам в темата.

- Не задълважам никого да се възползва от мен, от темата ми, от приятелите ми.

- Не задължавам никого да не се вслушва и в мнението на останалите колеги.

Извод: Всеки има глава на раменете си и всеки сам взима решенията в живота си, съответно сам носи отговорност за тях. Предполагам във форума няма 5 годишни деца, а сме се събрали разумни хора. Ако аз и темата ми можем да сме от полза на някого - евала. Ако не можем да сме от полза - ами кофти, но какво да направя, живота си продължава.

И за да съм напълно ясен:

Аз никога не бих си купил автомобил от нашенска автокъща. Това е закон за мен!

Това мнение обаче си е лично мое и НЕ задължавам никого с него!
                            Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 15:34.
                            BMW E39 528i

Comment

Така е колега, всеки има мнение, но защо се сърдиш, като си го постнал във форума всеки има право да си каже своето.
                              Значи аз пък никога не бих отишъл в чужбина за да взема кола по снимка и с някакви общи обяснения, същите които може да чуеш и наште търговци, а искам да я видя на място, ако реша ще се уговоря за посещениев сервиз и т.н., затова пък ходя само по автокъщи.Всичките ми познати, барабар и аз си купиха коли от наши търговци и никой няма прецакан, ако не е пълен карък или малоумен/ ясно че у нас има случаи на мошеняги, ама и от Ватикана да я вземеш пак може да има, а гаранция не давате и вие, нали?
                              Така че всеки си решава, ако помагате пък напълно безкористно още по добре / но ми е чудно как хората в свободното си време ще обикалят безплатно за да намират коли за скъпите си сънародници, вместо да си гледат кефа, и то не един човек, а няколко...., сигурно не пропускат и неделната литургия/ ама ще замълча.
                              Ти не задължаваш никой да чете и да купува, но факта, че предлагаш тази дейност, помощ или каквото и да е, е факт и поражда някакви мнения, които са неизбежни.
                              Интересно ми, тоя дейност само в нашия форум ли се "предлага" или и в други форуми има подобни теми??
                              Поздрави от мен.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 23:21.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Така е колега, всеки има мнение, но защо се сърдиш, като си го постнал във форума всеки има право да си каже своето.
                                Не се сърдя колега, а се дразня на малоумни коментари във форма на нападки. Нямам нищо против мненията по темата... имам против подигравателни изказвания в стил нападка към личноста.

Значи аз пък никога не бих отишъл в чужбина за да взема кола по снимка и с някакви общи обяснения, същите които може да чуеш и наште търговци, а искам да я видя на място, ако реша ще се уговоря за посещениев сервиз и т.н., затова пък ходя само по автокъщи.
                                Евала за личното мнение. Радвам се, че го споделяш с нас.

Всичките ми познати, барабар и аз си купиха коли от наши търговци и никой няма прецакан, ако не е пълен карък или малоумен/ ясно че у нас има случаи на мошеняги, ама и от Ватикана да я вземеш пак може да има, а гаранция не давате и вие, нали?
                                Някъде бях написал 90% или 99% (и мен ме мързи да си чета постовете) от автокъщите в нашата родина не ми вдъхват доверие. Не отричам факта, че има и свестни търговци. Гаранция можем да дадем само, че автомобилите в темата ми не са минали през "Български Козметичен Салон".

Ето ти един простичък въпрос колега. Към теб и към другите конспиративни колеги... малко да си потренирате мозъчните гънки по въпрос различен от моята личност.

Та обяснете ми на мен малоумния и от нищо не разбиращ българин, как един автомобил в нашенска автокъща на пръв поглед отличен отвсякъде (без значение нов или стар) може да струва 2 пъти по-малко от същия този автомобил но купен директно от собственика му? Как може да е 2 пъти по-евтин при положение, че в цената му влизат разходи за внос, надценка на търговеца и в същото време този автомобил е отличен?

Е не знам за мен и хората като мен, ама или 99% от българите са пълни малоумници с 2-ки по математика или търговците дето внасят автомобили са още по-големи самаряни и за хоби буквално внасят и подаряват автомобили на сънародниците си.

Така че всеки си решава, ако помагате пък напълно безкористно още по добре /
                                Никой не помага напълно безкористно в това число и ние. Аз хубаво пиша ама кой да чете.

но ми е чудно как хората в свободното си време ще обикалят безплатно за да намират коли за скъпите си сънародници, вместо да си гледат кефа, и то не един човек, а няколко....,
                                Хората не го правят за скъпите си сънародници, а лично за мен. И кое те накара да си помислиш, че не е кеф да обикаляш и да гледаш какво има на автомобилния пазар? Някой хора като мен това им е доста по-интересно отколкото ракия и салата всяка вечер.

сигурно не пропускат и неделната литургия/ ама ще замълча.
                                За малко да си замълчиш ама си се изпуснал. Та ето ей такива коментари са ми весели.

Ти не задължаваш никой да чете и да купува, но факта, че предлагаш тази дейност, помощ или каквото и да е, е факт и поражда някакви мнения, които са неизбежни.
                                Повтарям, че нямам нищо против нормалните мнения по темата. Но то такива почти няма и като цяло съм длъжен да чета само некви подигравателни нападки.

Интересно ми, тоя дейност само в нашия форум ли се "предлага" или и в други форуми има подобни теми??
                                Тази тема съм я пуснал само и единствено в този форум понеже притежавам Alfa и дееба съм член на форума. Темата я няма в другите форуми тъй като нямам за цел да правя бизнес. Как може всички да сте толкова прозорливи и разгадаващи велики конспирации, а да не ви мине през акъла мисълта, че ако аз и моите хора имаме за цел да правим пари с внос на автомобили тая тема нямаше да е само в тоя форум пълен с разбирачи, ами щеше да е във всеки съществуващ форум за автомобили. Е дееба или аз съм ултра прост, че да "предлагам услуги" и въртя търговия само на 1 от 20 възможни места, или просто изобщо нямам за цел да въртя търговия.

Супер много паля в последно време и вече чак се чудя за къв хуй хабя нерви и си прая труда да помагам на когото и да било. Сега разбирам защо покрай малоумните българи изгарят и пеканите такива... изгарят защото малоумните убиват мерака на всеки свестен да помогне с каквото може.

Поздрави и от мен.

П.П. Колега сори, че точно в отговора ми към твоя коментар реших да си излея нервите, но така се получи. Да не вземе си помислиш, че всичко е насочено към теб.
                                Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 11:00.
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X