Известие

Collapse
No announcement yet.

Плащане/Неплащане на ''ГЛОБА С ФИШ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако можеш да пишеш грамотно, имаш малък шанс псувните да останат.
    Last edited by търтей; d.m.y г., 19:49.
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      невъзможност за напускане на страната в случай на неплатени глоби и т.н.
      Лично аз нямам такива ядове......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
        А знаеш ли колко пъти аз казвам мамка им на разни дето карат без фарове?
        Last edited by търтей; d.m.y г., 19:49.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

По темата.Фиш-а трябва да се плати в 7 -дневен срок.Изтекът ли тея 7 дни след това вече се взимат точки и глобата става по голяма.Ако и тогава не платиш те дават на държавните вземания(така беше при мене) и тогава ти дават 7 дена да си платиш доброволно.Не го ли направиш се образува дело и те съдят като на делото нямаш шанс.Ако платиш закриват ти делото и няма лихва.Моят фиш не го бях плащал 1 година и няколко месеца и мислех,че съм се отървал ама отърване няма.
          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

,
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
              По темата.Фиш-а трябва да се плати в 7 -дневен срок.Изтекът ли тея 7 дни след това вече се взимат точки и глобата става по голяма.Ако и тогава не платиш те дават на държавните вземания(така беше при мене) и тогава ти дават 7 дена да си платиш доброволно.Не го ли направиш се образува дело и те съдят като на делото нямаш шанс.Ако платиш закриват ти делото и няма лихва.Моят фиш не го бях плащал 1 година и няколко месеца и мислех,че съм се отървал ама отърване няма.
              Айде да видим как за фиш 10лв ще се състави акт.И как ще се вземат контролни точки за това.Глоба с фиш се налага за маловажни нарушения.За нарушения,за които се налага глоба над 50лв се съставя акт.
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Може и да има нещо вярни в тия думи ама мен ми е интересно кой е тоя дето ще започне дело за 10, 20 та дори и 30 лева?!
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ами колеги,
                  аз лично ще разбера утре или в петък как стоят нещатата,
                  защото имам фиш на стойност 30 лв, но нямаше как да го платя и го забравих,
                  темата ме подсети, но като го оправя тези дни,
                  ще споделя какво се е случило.
                  Поздрави.

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                    Айде да видим как за фиш 10лв ще се състави акт.И как ще се вземат контролни точки за това.Глоба с фиш се налага за маловажни нарушения.За нарушения,за които се налага глоба над 50лв се съставя акт.
                    Това не съм си го измислил аз ,а ми го казва катаджията,не си ли го платиш в седем дневен срок ще ти се вземат точки.Имам и фиш ,че съм спрял в активна лента .Това не е малко нарушение,но ми написаха фиш.
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                      Това не съм си го измислил аз ,а ми го казва катаджията,не си ли го платиш в седем дневен срок ще ти се вземат точки.Имам и фиш ,че съм спрял в активна лента .Това не е малко нарушение,но ми написаха фиш.
                      Ще проверя докъде е развитието по моя фиш,защото ми написа един педераст от Бобовдол/свещи да си купи за 10лв/ фиш за превишение с 10 км на скоростта 30м след знака при наклон при изкачване.Естествено,селянина се бе скрил зад завоя.Става въпрос за пътния участък от Дупница за Кюстендил преди Локвата.Нещастник!Ако имам отнети точки,за всяка ЕГА по един от гадното ти племе ти да пукне!
                      П.П. Въшкаря съм сигурен,че ми показа показанията на радара на скоростта на водач с КН регистрация с Лада,защото не реагира адекватно/шляеше се по шосето/.Като видя чуждоземска регистрация,изведнъж видях един особен "живец" да го наречем....Утре ще проверя как му е името и ще го песна във форума,нека ако го прочете да види какви добри чувства имам.А клетвите ловят....

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      А знаеш ли колко пъти аз казвам мамка им на разни дето карат без фарове?
                      И фичка им пайчина на тия дето карат и на халогени!
                      Last edited by virusalfa; d.m.y г., 01:34.
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение

Ако можеш да пишеш грамотно, имаш малък шанс псувните да останат.

Бате да не те срещам щото шанса наистина ще ти е малък!!!!!! абе не ви разбирам в тоя форум не ме кефи картинката от аватара ти махни си я не ме кефи кво и как пишеш трияти го........ браво страхотни сте абе вие за кфи се помислихте а?
                        Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Струва ми се, че от 15-ти пост нататък, всичко е за бърсане. К'во ще кажете?
                          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

А аз искам да питам вчера ми написаха фиш за превишена 50лв.юизлезнаха пичове полицаите щото мезасякоха със 47км/ч от горе и се отървах само с фиш.Та да попитам ако не гоплатя какво ще се случи,че нищо неразбрах от темата.Някой компетентен да се искаже.
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                              А аз искам да питам вчера ми написаха фиш за превишена 50лв.юизлезнаха пичове полицаите щото мезасякоха със 47км/ч от горе и се отървах само с фиш.Та да попитам ако не гоплатя какво ще се случи,че нищо неразбрах от темата.Някой компетентен да се искаже.
                              Съставя се акт. Плати си го по-добре
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                Съставя се акт. Плати си го по-добре
                                И аз тва си мислех....и другия път като идваш в ПК звънкайте с Иво и на мен за бира. .Благодаря ти.
                                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                                X