Известие

Collapse
No announcement yet.

Шапки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от boian
    И от Варна да се намесим . И ний искаме
    И аз се включвам веднага за 2 червени шапки.
    Иначе към колегата от София :
    С шапките отиваш в "Еконт Експрес" или "Леон Ама" и според броя на шапките - съответно сумата . Казваш с наложен платеж и след 1 ден от изпращането обаче следобед отиваш и си получваш парите.
    За варненците + моите 2 червени шапки ги изпращаш по "Еконт с наложен платеж до поискване ./На 0,5км съм от офиса им /
    Само трябва да знам кой ден да ги чакам.
    За получател : Красимир Иванов GSM 0888 448874.
    Аз после на сбирката ще си взема парите от колегите.
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

еййййй

и аз искам 2 бр. червена и черна, някой има ли идея как да стане до Бургас. Предполагам с куриер и наложен платеж, ама някой колега трябва да се жертва , че оня ден си счупих крака и сега съм цял месец в бокса

Comment

Колеги с най-голямо разочарование искам да съобщя, че въпросният човек, от който взех шапките нещо се главозамая и ми вдигна цената на 4.50лв. на шапка и съм много разочарован, тъй като се бяхме разбрали за 4.00лв. на бройката - на едро, вместо 5.00лв.-на дребно. И мисля да се откажа от неговите услуги?!!-тъй като ми стана неприятно от факта, че едно се бяхме уговорили, а друго излезна. И като го попитах защо така той ми намекна, че аз според него съм ги продавал на 7-8 лева и съм изкарвал големи пари А му бях казал за форума и че не ги взимам да правя бизнес с тях, но каза 4.50лв.-"това е, ако искаш"
        Сега съм много разколебан! Ако не взема на останалите хора от форума ще ми бъде много неприятно. А пък ако взема ще ме е яд, че съм се съгласил с неговите измислени условия. Искам да ви питам какво да правя оттук нататък

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

ми аз лично не мисля че е проблем 50 ст

между другото има такива на световния търговски център по 5 лв - ако някой има път може да види едрова цена имат червени, черни, бели и още някакъв цвят
          в покрития базар - отопления - до единия вход точно е
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ми колега това за БГ е нормално......незнам защо се учудваш видял е че вървят и айде да вдигаме цените. Иначе аз и на 4.5лв съм навит.....така че ако не се откажеш да вземеш моята поръчка остава...

П.С. Дори и на 4.5 да остане поне го договори да не ги вдига по никъв повод повече най-вече заради самия принцип да не те разиграва....
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе колегата има впредвид не 50 ст а принципа че онзи се ебава. Тези шапки на Алфа има да си ги лангърка- да не мислите, че много вървят. Ние общо взето имаме монопол от страна на клиента - помислете кой друг ще ги купи в такива количества и колко шапки ще продаде с Алфа емблема за 1 месец(една, две или три).
              Обръщение към търговеца(не към колегата Благун)

"Господинчо търговец шапките ни бяха продадени точно по 4 лева (няма никакви 7-8 лева) така или иначе имаме вече моделите и преди сме си правили шапки по поръчка, та не мисля че е проблем да си поръчеме да ни изработят същите да речем 100-200 броя за клуба - не се увличай-просто в момента е по удобно с наличните"
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И за мене не са проблем 50 стотинки. Но найстина е важен принципа аз например си мисля че сега ако му откажеш така ще го натаралянкаш щото е тарикат, но пък искам шапка . Както си решиш колега никой няма да се обиди на тебе и без това достатъчно си се постарал.
                Та иначе и мойта поръчка остава.

Comment

И аз не съм за 50 ст. Моите 2 червени си ги поръчвам.да си кажат думата и колегите Боян и Алфа Корсе.
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

И за мен няма проблем - остават си червена и черна.
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Червена и черна и за мене. Пращай ги на kriss 11 на адреса
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

И аз искам една ЧЕРВЕНА и една ЧЕРНА. Като ги вземеш - драсни едно ЛС и ще се видим да дам парите веднага.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Колега ако може и за мене една черна много бих се радвал
                          Ще ти дам ги-си-ема на ЛС.
                          Благодаря ти предварително
                          лъчка,лъчка,плъв съм на баило!!!
                          145 1.6 TS16v

Comment

И аз искам една черна. На следващата среща ще дойда да я взема .
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз пък искам да купя 5 бройки от червените Съвсем сериозно
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз искам още една, тоя път червена
                                sigpic
                                === 75 1.8 T '86 ===
                                === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Working...
                                X