Калине на Ланча няма, замислям да направя една поръчка, както с фланелките! Проверявах още миналото лято, аз тогава си взех някаква Ферари за 4 лева, иначе има и Алфа, но честно казано не съм се сетил да кажа тук. Мисълта ми е обаче, да направите списъче с бройките и да ходите при тоя с шапките на Илиенци (те са няколко всъщност) и да се пазарите, сигурен съм че ще докарате цена до 4 със сигурност, а може и до 3 да паднете. Всичко е според зависи кой ще се пазари.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шапки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariobgКалине на Ланча няма, замислям да направя една поръчка, както с фланелките! Проверявах още миналото лято, аз тогава си взех някаква Ферари за 4 лева, иначе има и Алфа, но честно казано не съм се сетил да кажа тук. Мисълта ми е обаче, да направите списъче с бройките и да ходите при тоя с шапките на Илиенци (те са няколко всъщност) и да се пазарите, сигурен съм че ще докарате цена до 4 със сигурност, а може и до 3 да паднете. Всичко е според зависи кой ще се пазари.
дедра1.6.и.е.90к.с.
Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!
Comment
-
Мои близки ходиха до Илиянци в събота и им казах ако видят такава шапка да ми вземат и така и стана с/у 5 лева. Шапката е много добра само незнам дали като тези от колегата Благун 1. Произведена е в Китай 2. Има емблема и отпред и отзад 3. На козирката има бял кант на който пише Алфа 4. Отзад има надпис на лепката. Така че който има желание може да си купи от там, но забравих да питам къде точно.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Мда вече се разкарвам с такавачервена И усещам едни такива погледи
Особено от Голфаджии
. Защо се пънат и се впрягат като им са куци Голфовете ??
Отвреме навреме карам на жената Голфа , ама не се пъна защото знам колко са му силичките.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Мда вече се разкарвам с такавачервена И усещам едни такива погледи
Особено от Голфаджии
. Защо се пънат и се впрягат като им са куци Голфовете ??
Отвреме навреме карам на жената Голфа , ама не се пъна защото знам колко са му силичките.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Днес като бях на Илиенци си взех червена шапка на алфа ромео на цена 5 лева . Цветовете бяха : бял , червен , черен , тъмно син , сиф и маиче т'ва саFiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от 145аз не съм виждал шапка на ГОЛФ , ми то си е срамноама там имаше и такива имаше и много различни от рали-та и от Ф1
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от kris11Защо се пънат и се впрягат като им са куци Голфовете ??
Абе не всичкиАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Колеги и аз да се похваля днес с жената (pearl) ходихме до Илиенци и си взехме черни шапки, и веднага едни с червен кокошарник 2 GTI почнаха да ме гледат на кръв и едва неизкараха буталата на горката колица да покажат колко ''върви''.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbulКолеги и аз да се похваля днес с жената (pearl) ходихме до Илиенци и си взехме черни шапки, и веднага едни с червен кокошарник 2 GTI почнаха да ме гледат на кръв и едва неизкараха буталата на горката колица да покажат колко ''върви''.Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
Comment