Известие

Collapse
No announcement yet.

Шапки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pitbul
    Колеги и аз да се похваля днес с жената (pearl) ходихме до Илиенци и си взехме черни шапки, и веднага едни с червен кокошарник 2 GTI почнаха да ме гледат на кръв и едва неизкараха буталата на горката колица да покажат колко ''върви''.
    За нещо случвало се и на мен ли намекваш
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
      Първоначално публикувано от pitbul
      Колеги и аз да се похваля днес с жената (pearl) ходихме до Илиенци и си взехме черни шапки, и веднага едни с червен кокошарник 2 GTI почнаха да ме гледат на кръв и едва неизкараха буталата на горката колица да покажат колко ''върви''.
      За нещо случвало се и на мен ли намекваш

Незнам на теб какво точно ти се е случило , но при мен намалиха огледаха ме с голяма злоба и после почнаха да демонстрират колко са бързи голфовете.
      EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
      Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
      Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Незнам на теб какво точно ти се е случило , но при мен намалиха огледаха ме с голяма злоба и после почнаха да демонстрират колко са бързи голфовете.[/quote]

Почти аналогично .Дремя си на червен светофар в дясната лента. И от ляво ми спира 1 голф и същата работа -газ на място ,изфорсирване и пак ПХ в очакване на зелен светофар. Да ама си знам на какво е способен самолета и на жълто се тройно озъртане на страни потегляне като на DTM . На следващият сфетофар вече бяха озъбени- оставих ги да се " доказват"
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Аз днеска разпитах за бродерии.
          Относно шапки и тениски... за един до 2 броя излиза 10лв на брой. За десетина броя: 2-3лв. За 100 броя - 50ст.
          Става въпрос за малка емблема с диаметър около 70мм.

Ако има желаещи от Варна да ми пишат, ако успеем да се съберем за поне 10 броя.
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ми че аз ще взема 4 тениски с бродерия- 2червени, синя и жълта. Ако трябва си ги купуваме и плащаме само бродерията
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              А интересно този на Илиянци има ли право да продава шапки които са с името и логото на марката Алфа Ромео и очевидно не са оригинални
              Ти как мислиш Ама като спят тея от Милано Моторс
              Емблемата на Алфа Ромео е ЗапаЗена марка и никой не може да е полЗва За каквото и да било, освен ако няма иЗрично раЗрешение от ФИАТ АД

В ЕС ако те пипнат, освен, че ти вЗимат стоката ти слагат глоба която шапкаря при всички положения не може да плати и естествено отива да тарка нара

Но теЗи Закони ще могат да се прилагат след 1.1.2007, така, че сега полЗвайте намалението

Comment

Първоначално публикувано от boian
                Ми че аз ще взема 4 тениски с бродерия- 2червени, синя и жълта. Ако трябва си ги купуваме и плащаме само бродерията
                Горе посочените цени са само за бродериите. Тениските или шапките или каквото решим си ги носим ние. Утре на срещата ще се разберем.
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Шапкаря от Илиянци продава шапки, произведени в Китай, и на всяка от тях отвътре си има стикер с това кой и къде ги е произвел. Това, за което говорите, е все едно да осъдите магазинер, че продава маратонки, на които пише Nike,без да е представител на фирмата Nike ...
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Сега може да си продава каквото иска

Но ако сме вече в ЕС, ти ми кажи каде има такива 1000 шапки...и стой и гледай сейр

Гарантирам ти, голяма веселба

.

Comment

Working...
                    X