Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъсната Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
    Утре в 9.00 имаме среща с адвокат...
    Колега, има ли някакво развитие?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Основание за отказ според общите условия е наличието на алкохол - доказано чрез кръвна проба. Вземането на кръвна проба е задължение на полицията , а не на жена ми, поради което не изпада в нито една от посочените в общите условия за застраховката хипотези : - наличие на кръвна проба, отказ за даване на кръвна проба и възпрепятстване на вземането на кръвна проба. Затова няма правно основание за отказ при невзета кръвна проба по вина на полицията. Проблем е само ваденето на необходимите удостоверения от компетентните органи, поради нежелания у тях да ги издадът. Ако другият автомобил няма ГО то има създаден гаранционен фонд в държавата, който покрива разходите като ГО. Другият застраховател може да покрива разноски но не за целият автомобил , само по покритието на ГО. Каското - не.Последно уточнявахме плащането,изплащат 100% и вземат колата или 80% и колата остава за нас,избрахме втория вариант.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

...Последно уточнявахме плащането,изплащат 100% и вземат колата или 80% и колата остава за нас,избрахме втория вариант.
        Това значи ли, че Алианц в крайна сметка ще плати?
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Това значи ли, че Алианц в крайна сметка ще плати?
          Днес преведоха парите по сметка,80% както се разбрахме,но толкова търчане без да си виновен.Сега ще разпродавам каквото е останало здраво от колата.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Днес преведоха парите по сметка,80% както се разбрахме,но толкова търчане без да си виновен.Сега ще разпродавам каквото е останало здраво от колата.
            Аз късно се включвам, но направо не мога да повярвам колата беше за мен НАЙ-КРАСИВАТА 156, която съм виждал в БГ!
            Добре, че жена ти е наред....

П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ееее, браво! Човек трябва да си търси правата - това е. Радвам се, че в крайна сметка си успял.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                Аз късно се включвам, но направо не мога да повярвам колата беше за мен НАЙ-КРАСИВАТА 156, която съм виждал в БГ!
                Добре, че жена ти е наред....

П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!
                Благодаря ти Speeder ,тази кола я търсихме 7 месеца,сега пак ще падне голямо търсене защото и на нас ни се иска-П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!-.От утре почваме да търсим.
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Е мн кофти, ужас, успех с намирането и да се похвалите!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Благодаря ти Speeder ,тази кола я търсихме 7 месеца,сега пак ще падне голямо търсене защото и на нас ни се иска-П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!-.От утре почваме да търсим.
                    бате ей сега разбрах ... наистина много се радвам, че съпругата ти се е разминала леко .. дано преживеете всичко бързо .. а относно колата - това беше една от най-красивите 156 които съм виждал ... пожелавам ти да намериш още по-хубава ..
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Колега важното е че жена ти е добре...
                      За колата няма как ще преглътнеш загубата и съм сигурен че ще намериш още по-добра...
                      Успех от мен!
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Благодаря ви за подкрепата.И дано по скоро се похваля и почерпя за нова кола.
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

Благодаря ви за подкрепата.И дано по скоро се похваля и почерпя за нова кола.
                          Пожелавам ти го от сърце!
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Видях видеото, в което има блъсната Алфа Ромео 156 и се чидя дали не е форумна?
                            http://www.vbox7.com/play:beaa20d8&start=52
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                            X