Първоначално публикувано от tipo1960
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Блъсната Алфа
Collapse
X
-
-
Основание за отказ според общите условия е наличието на алкохол - доказано чрез кръвна проба. Вземането на кръвна проба е задължение на полицията , а не на жена ми, поради което не изпада в нито една от посочените в общите условия за застраховката хипотези : - наличие на кръвна проба, отказ за даване на кръвна проба и възпрепятстване на вземането на кръвна проба. Затова няма правно основание за отказ при невзета кръвна проба по вина на полицията. Проблем е само ваденето на необходимите удостоверения от компетентните органи, поради нежелания у тях да ги издадът. Ако другият автомобил няма ГО то има създаден гаранционен фонд в държавата, който покрива разходите като ГО. Другият застраховател може да покрива разноски но не за целият автомобил , само по покритието на ГО. Каското - не.Последно уточнявахме плащането,изплащат 100% и вземат колата или 80% и колата остава за нас,избрахме втория вариант.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение...Последно уточнявахме плащането,изплащат 100% и вземат колата или 80% и колата остава за нас,избрахме втория вариант.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеТова значи ли, че Алианц в крайна сметка ще плати?TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеДнес преведоха парите по сметка,80% както се разбрахме,но толкова търчане без да си виновен.Сега ще разпродавам каквото е останало здраво от колата.колата беше за мен НАЙ-КРАСИВАТА 156, която съм виждал в БГ!
Добре, че жена ти е наред....
П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеДнес преведоха парите по сметка,80% както се разбрахме,но толкова търчане без да си виновен.Сега ще разпродавам каквото е останало здраво от колата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеАз късно се включвам, но направо не мога да повярвамколата беше за мен НАЙ-КРАСИВАТА 156, която съм виждал в БГ!
Добре, че жена ти е наред....
П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеБлагодаря ти Speeder ,тази кола я търсихме 7 месеца,сега пак ще падне голямо търсене защото и на нас ни се иска-П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!-.От утре почваме да търсим.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеБлагодаря ти Speeder ,тази кола я търсихме 7 месеца,сега пак ще падне голямо търсене защото и на нас ни се иска-П.П. Дано следващата кола е още по-уникална!-.От утре почваме да търсим.
За колата няма как ще преглътнеш загубата и съм сигурен че ще намериш още по-добра...
Успех от мен!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеБлагодаря ви за подкрепата.И дано по скоро се похваля и почерпя за нова кола.
Comment
-
Видях видеото, в което има блъсната Алфа Ромео 156 и се чидя дали не е форумна?
http://www.vbox7.com/play:beaa20d8&start=52156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment