Известие

Collapse
No announcement yet.

(клуб) Пътувам за...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Със сигурност ще пътувам- в събота на 4.09. Ако има желаещи да казват.
    Явно сам ще пътувам
    Lexus IS200

Comment

Някой дали има да прави Варна София Варна?
      Искам да си взема един конкретен климатик от там, но не ми се ходи само за това до там с колата. Ако някой ще ходи по този маршрут да сподели, да се разходя с него.
      Или поне да идва насам към Варна или региона, може и Шумен, добрич, русе, бургас... все тая, не ми се въртят 1000км за един ден.
      Last edited by phoenix; d.m.y г., 11:56.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

добре, че лесно намерих темата!

Предстои ми пътуване до Сф около 13.01, зависи от времето. Тръгвам от Добрич, ясно е през кои градове. С удоволствие ще взема някой от градовете по пътя ми, че сие бая пари цялата работа.. Може и друг ден да тръгна, ще се съобразя колкото мога с желаещите!
        (ако може, пишете на лично с.)

sigpic
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
        http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Колеги, ще пътувам около 15ти Април от Фленсбург, Хамбург, през Берлин, Прага, Братислава, Будапеща, Белград, София с кола и си търся спътник(ци).Сам съм в комбито, така че има място
          Моля без наркотрафиканти и издирвани
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Търся някой който ще пътува до Белгия ?!?
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Колеги, ще пътувам около 15ти Април от Фленсбург, Хамбург, през Берлин, Прага, Братислава, Будапеща, Белград, София с кола и си търся спътник(ци).Сам съм в комбито, така че има място
              ако решиш да минеш през Мюнхен бих те помолил да ми вземеш едни джанти от един приятел,ако ти се занимава разбира се и имаш място.Естествено ще си и платя(тея куриери искат пари колкото струват джантите да ги )
              145, 1.6 I.E. Boxer
              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
              Subaru Legacy 2.5

Comment

Пиши ми на скайпа

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Веднага щом се дооточня с човека в Мюнхен ще те потърся,че май той ще е в БГ по това време
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

В петък (следобед) 30.3.2012 Пътувам от Русе за Силистра...Имам 1 място

Comment

Пътувате ли, пътувате ли
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Понякога пътуваме.
                        В събота има вероятност да пътувам от Русе до Варна и Добрич и после в обратна посока.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                          Понякога пътуваме.
                          В събота има вероятност да пътувам от Русе до Варна и Добрич и после в обратна посока.
                          Вземи се обади, като минаваш покрай Т-ще да пием по едно щото иначе щ+щ
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            Начи купи си надуваема кукла и си готов...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              Начи купи си надуваема кукла и си готов...
                              Купи ми.....

OEM & Ventura Garage

Comment

В понеделник (22.09) пътувам от София за Сандански. Тръгване някъде след обяд 1, 2, 2.30 ч.
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X