If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой дали има да прави Варна София Варна?
Искам да си взема един конкретен климатик от там, но не ми се ходи само за това до там с колата. Ако някой ще ходи по този маршрут да сподели, да се разходя с него.
Или поне да идва насам към Варна или региона, може и Шумен, добрич, русе, бургас... все тая, не ми се въртят 1000км за един ден.
Предстои ми пътуване до Сф около 13.01, зависи от времето. Тръгвам от Добрич, ясно е през кои градове. С удоволствие ще взема някой от градовете по пътя ми, че сие бая пари цялата работа.. Може и друг ден да тръгна, ще се съобразя колкото мога с желаещите!
(ако може, пишете на лично с.)
Колеги, ще пътувам около 15ти Април от Фленсбург, Хамбург, през Берлин, Прага, Братислава, Будапеща, Белград, София с кола и си търся спътник(ци).Сам съм в комбито, така че има място
Моля без наркотрафиканти и издирвани
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Колеги, ще пътувам около 15ти Април от Фленсбург, Хамбург, през Берлин, Прага, Братислава, Будапеща, Белград, София с кола и си търся спътник(ци).Сам съм в комбито, така че има място
ако решиш да минеш през Мюнхен бих те помолил да ми вземеш едни джанти от един приятел,ако ти се занимава разбира се и имаш място.Естествено ще си и платя(тея куриери искат пари колкото струват джантите да ги )
Понякога пътуваме.
В събота има вероятност да пътувам от Русе до Варна и Добрич и после в обратна посока.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Понякога пътуваме.
В събота има вероятност да пътувам от Русе до Варна и Добрич и после в обратна посока.
Вземи се обади, като минаваш покрай Т-ще да пием по едно щото иначе щ+щ
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Начи купи си надуваема кукла и си готов...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment