Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ! Загубен талон!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
    Аз в момента сменям регистрационни номера на няколко автомобила, та за прегледа ми казаха, че може да се подпечата талончето в КАТ и да се напише новия регистрационен номер. Това в Русе, сега за други градове не знам дали ще мине номера, защото гледам всеки прави каквото си иска в нашата страна.
    В случая не става, защото е загубен и талона за прегледа
    Иначе доколкото знам може да се извади дубликат на стикера за прегледа но на талона не
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Айде и аз да кажа нещо....декември месец регистрирах кола в КАТ София без големият талон.....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

бележка за данък искат само на годишния преглед
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
          Всичко си все още както по времето на динозаврите .
          Само цените може леко да са коригирани - ама инфлация все пак .
          А бе дигнали са ги бая цените...гледам ГТП тази година тръгва от 50лв. нагоре...

Comment

Извадих си нов талон. Струва 14 лв и става за около час. Процедурата е следната - с гоелмия талон в компютърна зала се попълва едно заявление. Плаща се 4 лв такса, след което се отива при получаване на номера и документи, където се подава въпросното заявление с големия талон. Плаща се още 10 лв такса и си получаваш нов комплект талони.

Необходими документи са - голям талон, гражданска, лична карта.

Толкоз.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              А бе дигнали са ги бая цените...гледам ГТП тази година тръгва от 50лв.

нагоре...

в монтана струва 35 лева и ако имаш членска карта и още по ефтин но това е за монтана.
              Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
              Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Минах 159-ката на ГТП. Струва ми 40 лева. Странното е, че ми дадоха два различни талончета (едно малко и едно голямо) които нямат нищо общо с досегашните. И срока на прегледа е 2 години. Да се има предвид, че това беше първия преглед на колата след закупуването й.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  Минах 159-ката на ГТП. Струва ми 40 лева. Странното е, че ми дадоха два различни талончета (едно малко и едно голямо) които нямат нищо общо с досегашните. И срока на прегледа е 2 години. Да се има предвид, че това беше първия преглед на колата след закупуването й.
                  Така е до 5-та година и след това всяка година на преглед....

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:05 ----------

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
                  в монтана струва 35 лева и ако имаш членска карта и още по ефтин но това е за монтана.
                  За тая година ли говориш или за миналата..?

Comment

Именно...
                    Чисто нов автомобил минава преглед чак на третата година.
                    Тогава прегледа важи за две години.
                    След петата година се минава ежегодно
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Така е до 5-та година и след това всяка година на преглед....

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:05 ----------

За тая година ли говориш или за миналата..?
                      за тази преди 2 седмици минах с куве то и беше 35 лева
                      Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                      Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Информативно:
                        Сменях днес контролния талон, син. Беше мн изтормозен и нечетлив. Става веднага, не се чака.
                        - Цената е 1.30лв с такста на СиБанк и 0.5лв за заявление.
                        - Документи: лична карта и стария талон, ако го имаш
                        - Става за 10 мин всичко!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Рус, ламинирай си новото синьо талонче в някоя книжарница
                          sigpic

Comment

Ламинацията следва, ще го направя, моето не се разбираше и имената дори.
                            Златен талон се вади по същата процедура, но ти вземат синьото, и след нарушение ти го връщат, не си струва упражнението.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Ламинацията следва, ще го направя, моето не се разбираше и имената дори.
                              Златен талон се вади по същата процедура, но ти вземат синьото, и след нарушение ти го връщат, не си струва упражнението.
                              А бе струва си упражнението.....спестяваш един акт, което не е малко.

Comment

Нз имам възможност да си взема златен сега..минаха 6 години без нарушения и си го мислех. Но четох доста отзиви, как се правили полицаите повече като видят златно талонче. И че след нарушение ти го вземат и трябва да отидеш до кат да плащаш на ново да ти извадят син и да чакаш на опашки.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X