Загубих си малкия регистрационен талон на колата....някой има ли идея как да процедирам......трябва ли да минавам пак на канала в кат и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Загубен талон!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтейотиваш в кат с големия и срещу 5 лв ти вадят нов
Щото току що ми дадоха телефона на някъв от тия дето "вършат работа" в КАТ и той ми каза 50 лв и големия талон....пиеш едно кафе и си готов.........ама ако ще ми взима 900% за "услугата".....
Имаш ли идея къде точно трябва да отида и трябва ли да нося някакви други документи
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Aми те тези така си казват, а и сега като има много хора да чакат ще ти спести време.
Иначе и на мен така ми викаше един като регистрирах моята"Даваш 50 кинта и нямаш проблем с канала и регистрацията" аз отказах, минах си на канала, пробваха спирачки, светлини и не се сещам вече кво и си минах без проблем за около 2ч и 30 минути бях вече с номерата
Та ти реши колко време имаш свободно - сега има големи опашки на гишетата.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ДУБЛИКАТ НА
СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА МПС
1. Заявление за регистрация /за фирми: с печат на фирмата и копие от “Булстат”/
2. Декларация от собственика за изгубено или откраднато регистрационно свидетелство
3. Документи за самоличност на собствениците.
4. Квитанция за платен “пътен данък”
5. Застраховка “гражданска отговорност”
http://www.kat.mvr.bg/RegDoc.htm
където са актовате ако не бъркам се ходеше и 101% не е 50 лв
====
мдаа 9 лв
http://www.kat.mvr.bg/tarifa4.htm
чл. 26Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Днес си извадих успешно нов талон...струваше ми 3 лв. за заявление за изгубен рег. талон + 9 лв. за издаване на новия /издават се и голям и малък нови/......отне ми около 30 мин
@Малдини застрахователят ти трябва да има копие от твоята застраховка и да издаде дубликат безплатно....поне така обясняваха по някакво предаване наскоро по телевизията
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
Comment