Известие

Collapse
No announcement yet.

Селска история...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Селска история...

За пореден път се убеждавам в колко селска държава живеем.
    В понеделник натоварих баба ми в колата и тръгвам да я возя на село (класика )
    Качваме се по Волов и аз си карам спокойно с 60-тина км в средна лента - за никъде не бързаме, не ми се слуша мрънкане от спидометъра, вграден в бабата и ми е някак си спокойно, а и слушам минутите за класика по Радио 1... Абе скука. Гледам някакво Ауди А4 от най-старите, сиво, ме минава бавно-бавно отляво. Не щеш ли - в лявата лента има конуси и ремонти след 100 - 200 метра. Нашия човек обаче решава да свие в моята лента, ама не след като мине напред, а докато аз съм му отстрани. Започва системно и постепенно да ме "избутва" в дясната, аз вече наполовина там му бипнах и натиснах спирачка, за да се прибера пак по средата - зад него. Същевременно се съсредоточавам в ритмите на Моцарт, за да си успокоя нервите поне малко.
    Тъкмо решавам, че съм по-спокоен и нашия досадник, пак минал вляво, забавя ход и се изравнява с мен. Гледа ме странно - като огладнял шопар преди дажбата от помия. В последствие забелязвам, че всичките 3-ма 4-ма в колата са тлъсти чички озлобени на живота, разтропаните тампони на скърцащото Ауди и кварталните ученички, които не се впечатляват от размера на... шкембетата им. Пътят е двулентов, на излизане от Русе. От лява лента чичковците подават рязко газ, но усетил тлъстите им намерения аз набих рязко спирачки и се изнесох рязко вляво. Та те се оказаха запречили дясното платно, в което вече ме нямаше. Викам си - тез вече прекаляват, подминавам ги и пак си хващам дясната лента.
    Като досадна срамна болест, за пореден път отляво ми стои... сивото Ауди А4. Свинемобила... Смъквам си прозореца и започвам да слушам за болежките на наште чички. Та, оказало се, че ме имали за татково отроче и че "като съм имал такъв номер" да не се мисля за голям гъзар. Свърши се с обичайните поздравления и аз си отворих най-накрая устата. "Туй лий сичко?". "Абе ти кво още искаш, ъ?" "Мноу хубуу" - викам пак аз и затварям прозореца. Покараха още малко до мен и се съветваха нещо - най-вероятно дали возим нещо за ядене и как да ни го вземат. Но сигурно заради привидното ми спокойствие или заради това, че щяха да пропуснат някое евтно обедно меню, престанаха да се занимават с мен.
    А аз си карам и си мисля - дали младоликото ми лице ги провокира (на 25 съм, но ми дават най-често 21-22) или "гъзарския" номер (който получих на късмет заедно с колата - от предишния собственик). И защо по дяволите се правят на мутри, след като всичкия материал за мускули са го складирали отпред, а не в ръцете и вратовете.
    Но по едно време чух "Олей, шъ съ убийми" и се върнах към реалността. Точна както винаги - стрелката вече подминаваше 120. Чудя и се на тая жена, как я отмерва тая скорост толкова добре?
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Какъв ти е номера?

Баба ми е същата. Ама ти с колко караш ? Не е ли много бързо ?Дядо ми - Ама тоя защо го изпревари като е не прекъсната линия ?Човека си е паркирал колата от дясно на пътя, НО не аз трябва да го чакам да запали и да тръгне защото е непрекъсната линията и не мога да я пресичам)

Иначе навлеци колкот искаш прибирам се една вечер към 4 чеса по магистралата и си карам бавничко със 100-110 застига ме хлебарски бус.

Аз естествено карам в лявата лента че е по равна

Още от далеч минах в средната като видях фаровете, че ме застигат Естествено караше си на дълги . След минутка буса тръгна да ме изпреварва мина в лявата лента застигна ни бързак и нашия човек с буса се завря зад мен и си остана зад мен. Цъкнах фаровете за мъглата след 10 сек няма реакция. Само изостана. Пуснах десен мигач намалих в аварийното оставих го да ме изпревари и се залепих зад него и аз на дълги.

Боклука провокиран от мойте фарчета за мъгла реши, че ще е по ефективно да покаже среден пръст през прозореца и да набие спирачките колкото може.
    Както бях на 5 метра зад него.Нищо не стана но това ме накара да се назад влзезна малко в авариината да му светя по-гадно фаровете и покарах зад него няколко километра.

Като го изпреварих нашия отново не се сети да си махне дългите. Дръпнах бързо на пред иединственото нещо което виждаше със свойте дълги беше

Скапаняци. Умирам от яд когато някой кара зад мен на дълги.
    Повечето се сещат като светнеш фарчетата за мъгла но не и този.
    Last edited by The_Game; d.m.y г., 03:16.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Такива боклуци на път всеки ден ги има, не им се впрягаш и това си е, комплексари има много!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

на коя седалка я возиш бабата, че успява да ти наднича в скоростомера
        щото на 156 трябва да ти е седнала на дясното рамо, че да види нещо
        а за такива простаци не знам, нямам рецепта за лечение
        или игнор или газ
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

За това, че ти пречат с дългите светлини зад теб, повечето се сещат като цъкнеш културно леко с аварийките, това с фара за мъгла не върши много работа според мен.
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
            на коя седалка я возиш бабата, че успява да ти наднича в скоростомера
            Бабата е до мене и не гледа, но винаги около 120 се обажда и мърмори А в града ограничителя и работи на 60

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
            Какъв ти е номера?
            0001

Той беше с 0033, може би е чакал много за тоя неговия номер и от там се е озлобил Горкия...
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

Добре,обясни ми приятелски.Как събираш нерви да не го засечеш,да спреш и да го извадиш от колата и да ми натрошиш кофата.аз ли чно си нося диазепамче винаги щото такива свинемобили са под път и над път
              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                Добре,обясни ми приятелски.Как събираш нерви да не го засечеш,да спреш и да го извадиш от колата и да ми натрошиш кофата.аз ли чно си нося диазепамче винаги щото такива свинемобили са под път и над път
                колега, на 21 години... с диазепамче... ама много лабилна младежка нервна система имате. слушайте mim - игнор и газ! те такива господ ги е наказал или те сами се наказват.
                ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                Alfa Romeo 4C

Comment

И аз мисля, че най добре е да не се занимава човек с подобни. Кой каквото търси рано или късно си го намира, особено ако това му е целта,
                  Last edited by fred; d.m.y г., 17:38.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

.

интересна исторйика.аз скоро наказах едни селяци с пасат,сив.ама пълна класика.карам си по магистралата за бургас,от карнобат.карам 110-120,с жената ,детето,сестра ми и един приятел.и настигам въпросния "състезател" който според мен караше не повече от 100.изпреварвам го и след малко същия,туп пред мен и пак 100.еее да ти е.. п...... м.... кво искаш тъпак.айде пак го лашкам изравнявам се и оня газ.газ ,газ до 160 и пред нас един камъон,ей ся та наредих.тоя глупак реши че ще намали и ще се нареди зад мен да ипреварва и той.намалям ,намалям и такава тапа му направих ,ама ми се напълни душата.естествено го "нахраних" прилично ,и питам:кому беше нужна тая глупост!?
                    незнам вече,по принцип не правя така когато съм със семейството,но тоя не го изтърпях.

Comment

Ей хорската простотия край няма.....И аз всеки ден съм на пътя и просто се чудя на някои кви простотий правят....
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                        Ееее брат така ли се спира на чертима...тва нее по филмите,кво кат са дебели 4-ма са.
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                          Ееее брат така ли се спира на чертима...тва нее по филмите,кво кат са дебели 4-ма са.
                          Абе зависи какво ще извадиш от джоба - имаше скорошен пример в Бургас
                          146 1.6 TS '00
                          156 2.4 JTD '01

Comment

Разказът ти беше просто униканен Смял съм се от сърце
                            Що се отнася до чичковците в свиномобила отдавна не им обръщам внимание... Последният го напсувах, защото караше в лявата лента с 40, а той пък прочел псувнята по устните ми. Спира да ми се кара, защото съм имал ограничение 50км/ч, всичко това, след като пресече двойна непрекъсната линия за да се пльокне пред мен
                            Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Тапаци много аз днеска си карам по сливница,зад мен се лепи един циганин с един голф3-ка.А пред мен коли иняма как обаче несе прибирам и настъпвам и аз тои на шофиор се прави и решава да мине междо мен и другия.И аз няма каде отивам в лентата за наляво а тои на боя растояние от мен. викам ма...еб...циг...гаден. в това време идва и един мерцедес зад мен който едвам спря зад мен щеше да ме одари.правиа нарошение и газ пред голфа и спирам леко,пича минава пред мен и настъпва,нахранихго добре,щото бяхме 4-човека в моита кола и със спортните пройини няма как по тиа неравности да давам още гас.пича с (голфа) минава моста на захарната и се прави на састезател и ето краи,одари един пасат 4-ка и мо се ревеше на мангала после като слезна човека.Чак си сложил ТДИ лепенка да се прави на интересен.
                              КОИТО Е КАРАЛ АЛФА Е УМРЯЛ ЩАСЛИВ

Comment

Working...
                              X