Известие

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ!!! НАДПИСВАТ ТОК!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ВНИМАНИЕ!!! НАДПИСВАТ ТОК!!!

МОШЕНИЦИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО ИГРАЯТ КОМБИНА-ИНКАСАТОРА,ТЕХНИКА ПО РАЙОН И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ!!!! СПИПАХ ГИ,ЧЕ СА МИ НАДПИСАЛИ 50ЛВ И ДНЕС ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ Е ТЕХНИКА И КЕ ГО "ПОТУПАМ" ПО РАМОТО!!!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

"Потупай" го по-силно и заради много други хора ще ти бъдат благодарни. Я обясни каква им е схемата с надписването
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

схемата е "светата троица"-в комбина са инкасатора,техника и счетоводителя!!Преди да мине инкасатора да запише показанията на електромера,минава техника по район,който бъзика електромера и си плащаш като поп....Обаждах се,крият го кой е техника,но ше го открия тия дни и мамицата му......
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: ВНИМАНИЕ!!! НАДПИСВАТ ТОК!!!

Първоначално публикувано от virusalfa
        МОШЕНИЦИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО ИГРАЯТ КОМБИНА-ИНКАСАТОРА,ТЕХНИКА ПО РАЙОН И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ!!!! СПИПАХ ГИ,ЧЕ СА МИ НАДПИСАЛИ 50ЛВ И ДНЕС ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ Е ТЕХНИКА И КЕ ГО "ПОТУПАМ" ПО РАМОТО!!!
        Това много пъти се прави преди края на годината, за да лапнат премии гадовете мръсни
        Ама ако хвана 1 такъв пумияр, друго ще ми л..а
        Напоследък си мисля, че всеки гледа да ти го з...е в момента в който се обърнеш на другата страна
        Май няма да сменям документи, а направо ще ги върна ... със всеки изминал ден се отчайвам че съм българин ... NO COMMENT
        sigpic

Comment

Темата е стара ама се сетих един виц:

" - Алоо топлофикация лие? пита по телефона някакъв гражданин.
          - Не тука е енергото - отговарят.
          - Абе и така и така съм се обадил - И на вас да ви е** майката "
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

обясни как става това аз сам с електронен електромер и имам 509 лева ток този месец

не ме питаи как ще го платя
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower

обясни как става това аз сам с електронен електромер и имам 509 лева ток този месец

не ме питаи как ще го платя
              при тебе най-лесно става шашмата- с дистанционно -иначе играят в комбина
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

KAK
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Виждате ли новия хардуер включен в компа
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

абе ей,шофьорите на камиони с дистанционно ебават ограничителя на скоростта и тахографа не отчита повече от 90км/ч,та един електромер ли?-има си хора за всичко,особено като требе да се изкара некой лев
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                    X