If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
МОШЕНИЦИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО ИГРАЯТ КОМБИНА-ИНКАСАТОРА,ТЕХНИКА ПО РАЙОН И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ!!!! СПИПАХ ГИ,ЧЕ СА МИ НАДПИСАЛИ 50ЛВ И ДНЕС ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ Е ТЕХНИКА И КЕ ГО "ПОТУПАМ" ПО РАМОТО!!!
схемата е "светата троица"-в комбина са инкасатора,техника и счетоводителя!!Преди да мине инкасатора да запише показанията на електромера,минава техника по район,който бъзика електромера и си плащаш като поп....Обаждах се,крият го кой е техника,но ше го открия тия дни и мамицата му......
МОШЕНИЦИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО ИГРАЯТ КОМБИНА-ИНКАСАТОРА,ТЕХНИКА ПО РАЙОН И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ!!!! СПИПАХ ГИ,ЧЕ СА МИ НАДПИСАЛИ 50ЛВ И ДНЕС ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ Е ТЕХНИКА И КЕ ГО "ПОТУПАМ" ПО РАМОТО!!!
Това много пъти се прави преди края на годината, за да лапнат премии гадовете мръсни
Ама ако хвана 1 такъв пумияр, друго ще ми л..а
Напоследък си мисля, че всеки гледа да ти го з...е в момента в който се обърнеш на другата страна
Май няма да сменям документи, а направо ще ги върна ... със всеки изминал ден се отчайвам че съм българин ... NO COMMENT
" - Алоо топлофикация лие? пита по телефона някакъв гражданин.
- Не тука е енергото - отговарят.
- Абе и така и така съм се обадил - И на вас да ви е** майката "
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
обясни как става това аз сам с електронен електромер и имам 509 лева ток този месец
не ме питаи как ще го платя
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
обясни как става това аз сам с електронен електромер и имам 509 лева ток този месец
не ме питаи как ще го платя
при тебе най-лесно става шашмата- с дистанционно -иначе играят в комбина
абе ей,шофьорите на камиони с дистанционно ебават ограничителя на скоростта и тахографа не отчита повече от 90км/ч,та един електромер ли?-има си хора за всичко,особено като требе да се изкара некой лев
Comment