Известие

Collapse
No announcement yet.

разбиха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен така ме обираха 2,3 пъти с неща за по 20,30 лева, след саморазправа вече като ме видят и " Ооо кво става коя е твоята кола да я пазим" Това тея обирджиите на Красно Село.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
      нищо не бях свалил, направо с флашката вкарана в него ,
      Съжалявам и не искам да ти натяквам ама ти какво очакваше?. В България се краде. Аз във Варна и дъвки да сляза да си купя махам панела.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        Съжалявам и не искам да ти натяквам ама ти какво очакваше?. В България се краде. Аз във Варна и дъвки да сляза да си купя махам панела.
        ами по принци колата и цд-то ги имам от април миналата година, до сега никога не съм го свалял, колата ми е пренощувала отворена, стояла е със свален заден прозорец цял ден пред блока и никои не я пипа, в Бургас в Шумен и каде ли не съм ходил и не са ми я пипали, и баш в центъра стана, ма то са казали ,че 1 път става когато не очакваш, и така. Както ме посъветваха колегите ше пия една студена вода маи, ма преди тва ше се поразрови из заложните къщи да видим кво ше стане, и ако не го намеря, си пълня една кана вода и я изпивам на екс !

Comment

Баси аз предпочитам два пъти да ми разбият колата, но един път поне да го фана......малйййй че веселба.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Винага си свалям панела и никога не оставям в колата нищо.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Баси аз предпочитам два пъти да ми разбият колата, но един път поне да го фана......малйййй че веселба.....
              така смятам и да направя,като си сложа прозореца ше отида пак там, ще взема от някои цд-то ше го остая пуснато даже, и ше седна некаде да чакаля, като го вида да посяга да чупи,скачам и му разбивам главата и го излежавам няколко години !

Comment

за панела

Ебати ужаса....Аз на срещата правилно ревах че там е кофти за паркиране, 2 пъти ми драскаха нарочно цялата дясна страна на колата, дай като го сложиш за примамка касетофона да дебнем от друга кола, ако хванем някой ще сефтосам аз бухалката от колата, после оставяш на мен да се занимавам аз с полицаите.
                Alfa 156 2.0 - ех,
                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

На мен приятелите ми се смеят за дето свалям панела винаги когато слизам от колата, но точно заради излишните главоболия покрай счупени стъкла не ми се занимава, самото ЦД струва сигурно 10 лв на старо, а каляската си има пълно каско.
                  Колата нощува под видеонаблюдение, но въпреки това пак си го свалям. Не е голяма философия да си натиснеш копченцето и да си сложиш в джобчето панела. А пък очила да се оставят на видно място в купето...не очила, а салфетката, скоято ги бършеш, не бива да се оставя
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    На мен приятелите ми се смеят за дето свалям панела винаги когато слизам от колата, но точно заради излишните главоболия покрай счупени стъкла не ми се занимава, самото ЦД струва сигурно 10 лв на старо, а каляската си има пълно каско.
                    Колата нощува под видеонаблюдение, но въпреки това пак си го свалям. Не е голяма философия да си натиснеш копченцето и да си сложиш в джобчето панела. А пък очила да се оставят на видно място в купето...не очила, а салфетката, скоято ги бършеш, не бива да се оставя
                    Евала, мойто също не е никак скъпо, ама сляза ли от колата го свалям задължително, най-малкото за да не привлича погледи, а до колегата на който са го свили, може и да се засегне, ама аз с такова ЦД цялото ще си го свалям вечер, не само панела. На един познат му го свиха посред бял ден в СФ без да чупят без да разбиват, явно са ПРО-та Беше над 5стотака

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                      .....като го вида да посяга да чупи,скачам и му разбивам главата и го излежавам няколко години !
                      Ти си луд бре, ще му чупиш главата....аз го мятам в багажника, карам го у нас да чисти, маже, мие колите пред нас, сапунка на гаража, разчистване и подреждане на боклуците, чистене на канализация, таван и все мазета, изобщо се гърчави работи......а човек с разбита глава не може да прави това нали.....е.....зависи колко му е разбита все пак.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колега, съжалявам за станалото.
                        Колеги, я кажете сега, колко от Вас са купували крадени неща? Не се ли стимулират така кражбите? Ако няма къде да го продаде, дали ще го открадне?
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Като спирате сваляте панела, прибирате го в кутията и като слизате го държите така че да се вижда ясно. Копелдаците дебнат и като видят че го оставяш рано или късно те избомбват. А като отидеш в полицията отговора е: Цитирам
                          "Ами то ние знаем кой го е откраднал, ама той е наркоман и е малолетен пък и вече го е продал и е профукал парите за дрога така че няма смисъл да се занимавааме"
                          естественно по никакъв начин не искат да кажат кой този ТОЙ щото после няма да има кой да им снася кинти
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Колега, съжалявам за станалото.
                            Колеги, я кажете сега, колко от Вас са купували крадени неща? Не се ли стимулират така кражбите? Ако няма къде да го продаде, дали ще го открадне?
                            Това е правилното отношение!
                            Дори и само съмнение да имам, че нещо което купувам е крадено, се отказвам. Който купува крадена вещ и знае за това, е крадец не по-малко от физическия крадец на конкретната вещ!
                            За съжаление в България ако ти откраднат нещо, ти остава само да "пиеш една студена вода". Нито саморазправата ще ти помогне(а може и да ти навреди), нито институциите!
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

И дори и да си сваляте панелите - дръжте ги при вас си.
                              На един приятел така му разбиха служебната пред блока ни.
                              Явно са го дебнали и къде си прибира панела ( а той го прибира в жабката ), и са го взели и него
                              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                Това е правилното отношение!
                                Дори и само съмнение да имам, че нещо което купувам е крадено, се отказвам. Който купува крадена вещ и знае за това, е крадец не по-малко от физическия крадец на конкретната вещ!
                                За съжаление в България ако ти откраднат нещо, ти остава само да "пиеш една студена вода". Нито саморазправата ще ти помогне(а може и да ти навреди), нито институциите!
                                По тая причина преди време бях дал предложение за теми от рода на "откъде да си намеря евтина нафта" да се дава директен и безсрочен бан, обаче ме отсвириха с аргументи от рода на "бе ти в коя държава живееш"!
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X