Исках да ви предупредя колеги, може някои от вас да са получили по пощата разни брошурки на така наречената АренаНет.Нет фирма.
Така наречения интернет доставчик в момента предлага следното нещо:
(ще го препиша тук, че скенера ми е опакован и не ми се занимава)
Тарифата която си избрах аз беше 29 лв, накратко ( според въпросната брошура):
български 3024kbps
международен 320kbps
и тук някви техни сървъри (наричат ги торенти, въпреки че са най-обикновени уеб сървъри) , даже в момента НЕ работят.
Така, малък разбор на това "нещо". Всеки който го види на пръв поглед ще си рече, брей че кеф, плащам за 3 месеца, вземам за 4, отстъпка 30% (щото имам талон), става тарифата двойна, прекрасно.
А да, да спомена, на въпросния им сайт няма грам ценоразпис на тарифите им за интернет.
Така, платих си аз като поп 29 лв x 3 + 7 лв за кабел
= 94 лв (тоест, забележете никаква отстъпка. На въпроса ми къде е отстъпката - ами тя била че нямало инсталационна такса
).
Съответно получавам 192 kbps международен вместо 320 (причината заради която се преместих към този доставчик), и на въпроса ми по телефона една лелка най-убедено ми каза че такива си били скоростите, а това което съм имал аз щяло да стане НЯКОГА си. Също така когато започна да свалям НЕЩО от международния интернет и даже и българския умира. Сега, не съм засичал българския колко е ама не ми трябва той. Трябва ми нормален международен интернет. Въпросната лелка ми изтърси "Ами като не ви харесва, отидете при друг", на което аз отвърнах "Кеф, нали , взехме ви 100 лв, сега можете да си ходите". За малко да я гръмна там на място ходих даже да се карам. Те си знаят тяхното. А да - горните 3 промоции били със едно невидимо ИЛИ между тях, тоест можело да получиш едно от трите неща ... но не се указа никъде.
Споделих това с вас, тъй като има вероятност някой да се изкуши от "офертата" им, и да има едно наум, за да не дава пари за тоз дето духа. Аз поне тези пари не ги намирам на улицата.
Така наречения интернет доставчик в момента предлага следното нещо:
(ще го препиша тук, че скенера ми е опакован и не ми се занимава)
ПРОМОЦИЯ
без инсталационна такса
3 месеца = 4 месеца
тел. 822 46 45; 920 13 85
Всички скорости за неограничен достъп
в таблицата X 2 , + Online TV
Важи за целия платен абонамент
Носете този талон с Вас, за да
удвоите скоростта си на същата цена.
За всички нови абонати - 30 % ОТСТЪПКА
www.arenanet.net
без инсталационна такса
3 месеца = 4 месеца
тел. 822 46 45; 920 13 85
Всички скорости за неограничен достъп
в таблицата X 2 , + Online TV
Важи за целия платен абонамент
Носете този талон с Вас, за да
удвоите скоростта си на същата цена.
За всички нови абонати - 30 % ОТСТЪПКА
www.arenanet.net
български 3024kbps
международен 320kbps
и тук някви техни сървъри (наричат ги торенти, въпреки че са най-обикновени уеб сървъри) , даже в момента НЕ работят.
Така, малък разбор на това "нещо". Всеки който го види на пръв поглед ще си рече, брей че кеф, плащам за 3 месеца, вземам за 4, отстъпка 30% (щото имам талон), става тарифата двойна, прекрасно.
А да, да спомена, на въпросния им сайт няма грам ценоразпис на тарифите им за интернет.
Така, платих си аз като поп 29 лв x 3 + 7 лв за кабел

Съответно получавам 192 kbps международен вместо 320 (причината заради която се преместих към този доставчик), и на въпроса ми по телефона една лелка най-убедено ми каза че такива си били скоростите, а това което съм имал аз щяло да стане НЯКОГА си. Също така когато започна да свалям НЕЩО от международния интернет и даже и българския умира. Сега, не съм засичал българския колко е ама не ми трябва той. Трябва ми нормален международен интернет. Въпросната лелка ми изтърси "Ами като не ви харесва, отидете при друг", на което аз отвърнах "Кеф, нали , взехме ви 100 лв, сега можете да си ходите". За малко да я гръмна там на място ходих даже да се карам. Те си знаят тяхното. А да - горните 3 промоции били със едно невидимо ИЛИ между тях, тоест можело да получиш едно от трите неща ... но не се указа никъде.
Споделих това с вас, тъй като има вероятност някой да се изкуши от "офертата" им, и да има едно наум, за да не дава пари за тоз дето духа. Аз поне тези пари не ги намирам на улицата.
Comment