Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса за покупка на Vitara/Grand Vitara

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
    преди 6м взехме една витара v6 150кс.
    колата се кара само на заден мост.
    влизаш ли в пресечена местност спираш натискаш съединител включваш двата моста и минаваш на всякъде без грижа
    доколкото знам лесно се обръща витарата.
    дизела не е ли малко слаб за това купе?и да го караш на офф роуд с този малък мотор?
    иначе за градско ползване с дизела става.
    относно здравинатами здрав е като всички японски кошари

от малките джипки има още един който заслужава внимание.
    другите са пълна бозасамо приличат на джипки
    Значи в движение лоста да не го ръчкам
    Сузукито няма да е за офроуд ,ще се ползва за лов и като работна кола ,но не по места дето няма път Търся дизел ,защото е икономичен ,и на мен ми се иска нещо с голям потенциал ,но си имам една ламя в гаража вече.

Като гледам дискусията се разви ,давайте още идеи какво да гледам по джипката. Дотук е ясно ,че гният много и Vitara ,и Grand Vitara ,трябва хубаво да изпробвам всички предавки ,4х4-то и съединителя ,да се оглеждам навсякъде за всевъзможни течове. Четох статиите в мобилето (балгодарение на b_angelov ) и там не пише почти нищо ,само хвалби и това е.
    Никой не каза усеща ли се тва 4х4 когато работи или трябва да я вкарвам в гората ,което няма да мога да направя предполагам.
    Бях забравил за офроуд форма ,защото не съм ориентиран към офроуд ,но там има доста инфо ,просто ме е срам да задам там въпрос "какво се прави с вторият лост"
    Last edited by mochko1; d.m.y г., 18:39.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

можеш и на 4х4 да я караш но разхода е по голям.
      мостовете се включват като си спрял.

преди 8 год някъде имах от първите витари 1.6 дето 4х4 се вкл. с едни врътки на предните колела
      спомена от нея ми е че минаваше на всякъде и харчеше достано нямаше никъде изгнило.

тази гранд която взехме наскоро в6 в интерес на истината върви много добре и не харчи многосъс сигурност е 1/1 с гтв то ти.
      джипката е перфектна
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

можеш и на 4х4 да я караш но разхода е по голям.
        мостовете се включват като си спрял.

преди 8 год някъде имах от първите витари 1.6 дето 4х4 се вкл. с едни врътки на предните колела
        спомена от нея ми е че минаваше на всякъде и харчеше достано нямаше никъде изгнило.

тази гранд която взехме наскоро в6 в интерес на истината върви много добре и не харчи многосъс сигурност е 1/1 с гтв то ти.
        джипката е перфектна
        На брат ми е същата от старите,но купето му е 2000 г./смени го/дето се включва отпред 4 по 4

П.С.Повярвай ми бате,не си свалял задния моста,за да видиш гнилоча
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ако е някоя Аестриика или Германка нормално да е ръждясала.

Вчера ми докарага едно ауди Б4 лачено та лачено Австриика.
          и го гледам боята му се надигнала чак по тавана а няма удари.
          тва авуди ако е от жабарско няма да има грам ръжда
          Същото важи и за Витарата или каквато и да е кола
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

не разбирам много от джипки, но до колкото знам ниски-високи се превключват само на спряла кола.моста го включваш само на спряла кола, но може да го изключиш в движение но трябва да уцелиш момента когато колата е в равновесие, двигателя не дърпа купето и купето не бута двигателя - да не се предава някакво усилие към колелата. като ще купуваш от англия що не си вземеш някой лендроувър 2,5 турбодизел. поне е истински джип.
            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              като ще купуваш от англия що не си вземеш някой лендроувър 2,5 турбодизел. поне е истински джип.
              вярно не разбираш от джипки
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Стига с тея истински ,неистински джипове ,това сузуки ще гори около 8 градско ,че и по малко ,дават го 31 мили/галон ,а в гората ако ще 50 на час да гори не ме вълнува. Иначе благодаря на всички казали по нещо ,поне мистерията с тоя лост се поразгада малко. Като купя джипката ще се похваля
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                  ,това сузуки ще гори около 8 градско ,че и по малко
                  ама ше го буташ или ще го дърпаш
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

ама ше го буташ или ще го дърпаш
                    Четири циганчета отзад да бутат и четири отпред да дърпат може даже и още да го смъкна разхода
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic

Comment

Джипката е вече закупена след адски дългото търсене. Първите ми впечатления са ,че е дооооста тясна и малка количка ,дизелчето е икономичо доста и върви точно като за 88 коня таратайка Окачването е едно меко и скокливо с което обаче незнам дали ще мога да свикна. Има си понижаващи предавки и 4 ел. прозорчета
                      Стартера затяга обаче и ако някой има идея как да го оправя нека да я сподели
                      Attached Files
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic

Comment

яка дискусия... търтея и другите които посещават оффроуд форума сигурно се смее със сълзи

Comment

Ами смешно си е ,но когато човек не знае трябва да пита. Кво да правим сега тъкмо съм развеселил някого
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic

Comment

вярно не разбираш от джипки

Ти па щото разбираш

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
                            яка дискусия... търтея и другите които посещават оффроуд форума сигурно се смее със сълзи
                            Ъ тая тема сега я виждам ма верно си прав
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                            X