If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инспирирано от внезапен душевен порив на иначе психически стабилен индивид. Айде стига, де
Еми ако не го познава добре и в началото кара спокойно?
Той може изведнъж да реши да се прави на бабаит.
Не можем да обвинявам возещия се, освен при употебата на алкохол и съответно знаенето за това..
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Още не е излязло новото M5 F10 и някой вече дори се блъснаха с него...
В посока Щутгарт 60 годишен и 20 годишна се движели с 300км/ч когато към магистралата се прикачва друг участник и не го забелязва че идва с толкова висока скорост и се случва неизбежното, всички в колата са невредими след катастрофата с скорост от 300км/ч... Това показва каква сигурност вече е постигната!!!
След 60г водач на М5-цата се движели синовете му съответно с М6 и М3...........
Аз също четох статията миналата седмица, и наистина останах удивен от сигурността, но не знам защо ме съмнява скоростта да е реална.... 300км/ч
А и за късмет никъде няма истински удар, само забърсвания и преобръщане
Аз също четох статията миналата седмица, и наистина останах удивен от сигурността, но не знам защо ме съмнява скоростта да е реална.... 300км/ч
А и за късмет никъде няма истински удар, само забърсвания и преобръщане
Ами забърсал 20 годишна и на старчето отвеса се преобърнал в ракета)
ОТКЪСНАТА РЪКА И СЧУПЕН ГРЪБНАК В ДВЕ КАТАСТРОФИ С МОТОРИ В СОФИЯ
Две зверски катастрофи с участието на бясно каращи мотористи препълниха шоковата зала на “Пирогов”. В първия от инцидентите два мотора се удрят едновременно в една и съща кола.
Гонката се е вихрела на ул.1 в Бистрица, близо до Околовръстното шосе, днес след обяд. Двата мотора излитат от завой и се удрят в движещ се автомобил. Тежко пострадали са Б.Н. на 27 години от София и Н.И. на 29 години. Той е със счупен гръбнак и опасност за живота.
Втората кървава катастрофа става на бул. “Брюксел”, посока от летището към града. 26-годишият мотоциклетист Антон В. от Герман, след жесток удар в автомобил, е с откъсната до лакътя дясна ръка, остатъка от която е и строшена в рамото. Раните са били толкова страшни, че екипът на линейката е бил принуден да я мие основно, преди да поеме към нов инцидент.
Със затоплянето на времето зачестяват тежките катастрофи с мотоциклетисти, които дори в рамките на населени места, карат като на състезателна писта.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Това на Брюксел стана почти пред очите ми.Момчето беше прелетяло 100-тина метра и беше на рекламата на Лукойл, а мотора на 20м след колата.Чухме го като се засилваше от кръговото на първи терминал...първа-втора-удар.Гонел е зеленото, но тези отсреща правят ляв завой през това време, не са го видели явно.Добре поне, че беше ударил двигателя от дясно, ако беше нацелил врата щеше да има жертви, в колата имаше доста народ.
Ръката му беше по средата на пътя...
Сега пак ги слушам набират като пчелички на това опасно кръстовище...Иначе ги пазя, оглеждам се, ама какво - той като взема 100м за 2 секунди имаш ли време да реагираш?
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
@StanG
И аз това казвам .
Агитират да ги пазим но те самите създават предпоставките ние да не можем да ги опазим .
Навън вече си е жега и все повече шофьори карат на затворени стъкла и климатик , някой и на силна музика .
Дойде ли ми с 200 в града изобщо да не си мисли ,че мога да го отразя ,че идва
Днес трима ме изпревариха с поне 150 Км на ул.Девня във Варна .
Е как да ги опазим след като сами не се пазят.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Жалко за човека.
Гледах клипа и не разбирам как шофьора на алфата му няма нищо, като това си е много сериозен удар и няма отворени airbags, a пък чисто новата x6 (поне на такава прилича ) с отворени не знам колко airbags и сравнително цяла предница не е успяла да опази човека.
Жалко за човека.
Гледах клипа и не разбирам как шофьора на алфата му няма нищо, като това си е много сериозен удар и няма отворени airbags, a пък чисто новата x6 (поне на такава прилича ) с отворени не знам колко airbags и сравнително цяла предница не е успяла да опази човека.
Ами може БМВ-то да се въртяло я през таван, я странично, че да отиде чак в нивата е човека да излетял от колата или да си е ударил лаша главата примерно. Мир на прахта му! А дупенцето със 156-цата просто е извадило късмет. Естествено е виновен. Само на 19 г. и вече е убиец.
Трябва на новите шофьорчета да не им позволяват да управляват автомобили с повече от 60 коня, защото на тая възраст още не ценят човешкият живот. Нито своя, още по-малко чуждият.
Мислиш ли че с 60 коня нямаше да е същото.Даже щеше и да е по-лошо за тийнеджъра, защото предполага по-малка кола, която не би го опазила от удара с Х6-цата.Това условие мисля че е неизпълнимо, ще намерят начин да се качат на по-мощна кола.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment