Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    То понякога едно дивашко изпълнение е достатъчно.
    Инспирирано от внезапен душевен порив на иначе психически стабилен индивид. Айде стига, де
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Инспирирано от внезапен душевен порив на иначе психически стабилен индивид. Айде стига, де
      Еми ако не го познава добре и в началото кара спокойно?
      Той може изведнъж да реши да се прави на бабаит.
      Не можем да обвинявам возещия се, освен при употебата на алкохол и съответно знаенето за това..
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Още не е излязло новото M5 F10 и някой вече дори се блъснаха с него...
        В посока Щутгарт 60 годишен и 20 годишна се движели с 300км/ч когато към магистралата се прикачва друг участник и не го забелязва че идва с толкова висока скорост и се случва неизбежното, всички в колата са невредими след катастрофата с скорост от 300км/ч... Това показва каква сигурност вече е постигната!!!

След 60г водач на М5-цата се движели синовете му съответно с М6 и М3...........

http://f10.m5post.com/forums/showthread.php?t=679088
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз също четох статията миналата седмица, и наистина останах удивен от сигурността, но не знам защо ме съмнява скоростта да е реална.... 300км/ч
          А и за късмет никъде няма истински удар, само забърсвания и преобръщане
          sigpic

Comment

• Това каква "черна" хроника е?

Кой се вълнува от дърт чекиджия, който е решил да компенсира липсата на ерекция с помпане на педала на газта.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Това каква "черна" хроника е?

Кой се вълнува от дърт чекиджия, който е решил да компенсира липсата на ерекция с помпане на педала на газта.
              Дърт чекиджия, ама до него 20 годишна....на 60 години и аз искам такава чекия)

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Аз също четох статията миналата седмица, и наистина останах удивен от сигурността, но не знам защо ме съмнява скоростта да е реална.... 300км/ч
              А и за късмет никъде няма истински удар, само забърсвания и преобръщане
              Ами забърсал 20 годишна и на старчето отвеса се преобърнал в ракета)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• ОТКЪСНАТА РЪКА И СЧУПЕН ГРЪБНАК В ДВЕ КАТАСТРОФИ С МОТОРИ В СОФИЯ

Две зверски катастрофи с участието на бясно каращи мотористи препълниха шоковата зала на “Пирогов”. В първия от инцидентите два мотора се удрят едновременно в една и съща кола.
                Гонката се е вихрела на ул.1 в Бистрица, близо до Околовръстното шосе, днес след обяд. Двата мотора излитат от завой и се удрят в движещ се автомобил. Тежко пострадали са Б.Н. на 27 години от София и Н.И. на 29 години. Той е със счупен гръбнак и опасност за живота.

Втората кървава катастрофа става на бул. “Брюксел”, посока от летището към града. 26-годишият мотоциклетист Антон В. от Герман, след жесток удар в автомобил, е с откъсната до лакътя дясна ръка, остатъка от която е и строшена в рамото. Раните са били толкова страшни, че екипът на линейката е бил принуден да я мие основно, преди да поеме към нов инцидент.

Със затоплянето на времето зачестяват тежките катастрофи с мотоциклетисти, които дори в рамките на населени места, карат като на състезателна писта.

Ех не се научихме да ги пазим мотористите значи .

Източник
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Това на Брюксел стана почти пред очите ми.Момчето беше прелетяло 100-тина метра и беше на рекламата на Лукойл, а мотора на 20м след колата.Чухме го като се засилваше от кръговото на първи терминал...първа-втора-удар.Гонел е зеленото, но тези отсреща правят ляв завой през това време, не са го видели явно.Добре поне, че беше ударил двигателя от дясно, ако беше нацелил врата щеше да има жертви, в колата имаше доста народ.
                  Ръката му беше по средата на пътя...
                  Сега пак ги слушам набират като пчелички на това опасно кръстовище...Иначе ги пазя, оглеждам се, ама какво - той като взема 100м за 2 секунди имаш ли време да реагираш?

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:35 ----------

Е и един наш убавец...:
                  http://news.ibox.bg/news/id_1800357233
                  Alfa 156
                  ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                  sigpic

Comment

• @StanG
                    И аз това казвам .
                    Агитират да ги пазим но те самите създават предпоставките ние да не можем да ги опазим .
                    Навън вече си е жега и все повече шофьори карат на затворени стъкла и климатик , някой и на силна музика .
                    Дойде ли ми с 200 в града изобщо да не си мисли ,че мога да го отразя ,че идва
                    Днес трима ме изпревариха с поне 150 Км на ул.Девня във Варна .
                    Е как да ги опазим след като сами не се пазят.
                    Last edited by Sunny; d.m.y г., 17:53.
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                      Ех не се научихме да ги пазим мотористите значи .
                      Значи се учете да се пазите от мотористите.

Comment

• Катастрофа между BMW и Alfa Romeo до посолството на Унгария

Тук за щастие няма жертви, но ми направи впечатление колко е пострадал бавареца. Явно не са толкова меки ламарините на 147-цата

Comment

• http://www.karlovo.tv/vizhte-posledi...ishena-skorost
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                            Жалко за човека.
                            Гледах клипа и не разбирам как шофьора на алфата му няма нищо, като това си е много сериозен удар и няма отворени airbags, a пък чисто новата x6 (поне на такава прилича ) с отворени не знам колко airbags и сравнително цяла предница не е успяла да опази човека.
                            ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                              Жалко за човека.
                              Гледах клипа и не разбирам как шофьора на алфата му няма нищо, като това си е много сериозен удар и няма отворени airbags, a пък чисто новата x6 (поне на такава прилича ) с отворени не знам колко airbags и сравнително цяла предница не е успяла да опази човека.

Ами може БМВ-то да се въртяло я през таван, я странично, че да отиде чак в нивата е човека да излетял от колата или да си е ударил лаша главата примерно. Мир на прахта му! А дупенцето със 156-цата просто е извадило късмет. Естествено е виновен. Само на 19 г. и вече е убиец.
                              Трябва на новите шофьорчета да не им позволяват да управляват автомобили с повече от 60 коня, защото на тая възраст още не ценят човешкият живот. Нито своя, още по-малко чуждият.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Мислиш ли че с 60 коня нямаше да е същото.Даже щеше и да е по-лошо за тийнеджъра, защото предполага по-малка кола, която не би го опазила от удара с Х6-цата.Това условие мисля че е неизпълнимо, ще намерят начин да се качат на по-мощна кола.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X