Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момчето на задната седалка май е с колан на снимката....

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Поредните

Източник:news.bg
      Хм... дефилето спокойно си се минава с 80 км/ч. дори и в дъжд, ама 120 са си множко...
      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
        Хм... дефилето спокойно си се минава с 80 км/ч. дори и в дъжд, ама 120 са си множко...
        По тва дефиле коса ми никне,как съм спирал ама баш на косъм само аз си знам.....пич а Хауди изпреварва два камиона и спираме един срщу друг и се гледаме умно.............
        А лятото бол пишман матористи дет карат по осевата линия.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Инфраструктурата е виновна!
          Също и всички безумни ограничения по пътищата.
          Предлагам дефилето да бъде срязано и от там да мине десет лентова магистрала.

Г-н Слънце отново решава кой заслужавал и кой не смъртта. Sunny

Вчера един малоумник с една тройка реши да врътне задница на един завой и така се завъртя, че се обърна да кара обратно на движението.
          Дрифт, рацинг, кЪмпетишани, драгваници = малоУмна история с предизвестен край.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Инфраструктурата е виновна!
            Също и всички безумни ограничения по пътищата.
            Предлагам дефилето да бъде срязано и от там да мине десет лентова магистрала.
            Абе,че и инфраструктурата е калпава,калпава е,ама и на крив к.р космите му пречат..........сложи и мъртви мозъчни клетки и стана страшно по пътищата,па не дефиле а аутобан да е.............
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
              Който търси намира .
              По-добре те отколкото невинните хора в микробуса, както е в повечето случаи .
              Иначе казано - естествен подбор.
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Преди малко бяха се ударили жестоко до панаира, такси и ланча,бяха изорали тревната площ заедно със заграждението и една лампа.много лошо.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Преди малко бяха се ударили жестоко до панаира, такси и ланча,бяха изорали тревната площ заедно със заграждението и една лампа.много лошо.
                  Като щетите гледам щетите - висока скорост.
                  Снимки и видео

Comment

• http://news.ibox.bg/news/id_1989865148
                    Alfa 156
                    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                    sigpic

Comment

По-добро е от правораздавателната ни система
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Да, особено за двамата пътници.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Да, особено за двамата пътници.
                          Би могло и така да се каже.

Да си представим, че си пътувал в този автомобил, минути преди случилото се - Би ли позволил да те возят по този начин в този участък и с такава скорост?
                          Или един от безбройните случаи, когато някой сяда пиян зад волана, а ти си част от осталата компания, която се гласи да се качи в колата - Би ли го допуснал?
                          И изобщо, воден от грижата да съхраниш не само собствения си, а и живота на останалите - Би ли останал безучастен?
                          Да, дори допускам вариант поне един возещите се да го е провокирал - "Дай да видим колко върви! Еба си, колко е яко! Само толкова ли можеш?"
                          Както четох някъде - "Омръзна ми да казвам Бог да прости и Добри момчета бяха. От днес ще казвам Малоумници бяха"

Comment

Би могло и така да се каже.

Както четох някъде - "Омръзна ми да казвам Бог да прости и Добри момчета бяха. От днес ще казвам Малоумници бяха"
                            Може би предлагаш когато шоферът направи някоя дивотия зад волана да му шибна един зад врата и да му кажа да слезе от колата.
                            Знаеш много добре, че на всеки може да се случи да се качи при не добре познат шофер.
                            Естествен отбор е нещо съвсем различно
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              ...Знаеш много добре, че на всеки може да се случи да се качи при не добре познат шофер.
                              ...
                              Както може да му се случи да слезе. Не бих допуснал някой да ме вози по начин, несъвместим с преценките ми за безопасно шофиране и инстинкта ми за самосъхранение.

Comment

Както може да му се случи да слезе. Не бих допуснал някой да ме вози по начин, несъвместим с преценките ми за безопасно шофиране и инстинкта ми за самосъхранение.
                                То понякога едно дивашко изпълнение е достатъчно.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X